Komşu bungalovdan gelen tuhaf seslerle uyandım. Dinledikten sonra orada seks yaptıklarını anladım. Gülümsedim ve sana döndüm... Bu nedir? Yatağın yarısı boştu... Artık geleceğini umarak orada biraz daha kafa karışıklığı içinde yattım. Ama zaman geçti ve sen hala orada değildin. Bir sundress giydikten sonra bungalovun etrafında yürüdüm. Odanın köşelerindeki fenerler tam bir aydınlatma sağlamıyordu ama sizin orada olmadığınız belliydi. Çantamı alıp alt kattaki 24 saat açık Pavilion restoranına indim. Alışılmadık ve hoş kokular acıkmama neden oldu ve yumuşak dans müziği dikkatimi çekti. Kapıyı açtım ve beni karşılayan manzara karşısında tam anlamıyla şaşkına döndüm. Güzel, yumuşak, hafif mavimsi bir ışıkla aydınlatılan salonun tam ortasında iki kişi dans ediyordu. Güzel bir tangonun melodisi sadece dansçıları büyülemekle kalmadı, tüm ziyaretçiler tutkulu bir ritimle hareket eden çiftten gözlerini ayırmadı.
Tutku, arzu ve şehvet her hareketinde açıkça görülüyordu. Gözlerini birbirlerinden ayırmadılar, dans ederken elleri birbirine dolandı, her dokunuşta vücutları heyecan ve çılgın arzuyla patlıyor gibiydi. Bütün hava dans seksinin enerjisiyle doluydu. Bu harika olurdu... eğer bu güzel kadının partneri sen olmasaydın! Sanki bir rüyadaymış gibi kapıyı otomatik olarak kapatarak restorandan çıktım ve ayaklarım beni bir yere taşıdı. Gözlerimden yaşlar aktığı için hiçbir şey göremedim. Tango kulaklarınızda çınlıyordu ve gözlerinizin önünde birbirine dolanmış elleriniz, dans ederken tutkuyla buluşan vücutlarınız ve gözlerinize arzu sıçratıyordu. Gözyaşlarımı silmeden, adımlarımı hızlandırarak hezeyan halinde yürüdüm ve sonra hiçbir şeyi ve kimseyi görmeden koştum.
Geceleri şehrin gürültüsünden, motosikletlerin cıvıltılarından, parlak reklamların yanıp söndüğü vitrinlerden kendime geldim. Bilmediğim bir cadde boyunca, bazı evlerin yanından yürüdüm. Yabancı bir şehirde ve ülkede yalnızdım, kimsenin bana ihtiyacı yoktu. Kimse benimle ilgilenmedi. Dayanamadım, gözyaşlarına boğuldum ve renkli fenerlerle aydınlatılmış küçük, güzel bir evin merdivenlerine oturdum. Aniden bir el omzuma dokundu. Ürperdim ve arkamı döndüm. Yaşlı bir Vietnamlı kadın arkamda durup eliyle beni çağırdı. Başımı olumsuz anlamda salladım. Gülümsedi ve bir şeyler söyledi. Nedense onu takip etmek istedim. Hıçkırarak, çılgınca bir mendil bulmak için çantamı karıştırırken, merdivenlerden yukarı doğru onu takip ettim. Beni küçük bir odaya götürdü. Loş bir ışık, odanın ortasındaki yumuşak, sıcak sarı ve kırmızı tonlardaki güzel yatağı aydınlatıyordu. Pek çok kavanoz raflara ve yatağın yanındaki bir masaya yerleştirildi. Yaşlı kadın beni masanın yanındaki küçük sandalyeye oturttu, bir şeyler söyledi ve gitti. Oturup merakla odaya bakmaya devam ettim.
Uzun, çok kalın olmayan perdeler, Nha Trang'in akşam ışığının içeri sızdığı büyük pencereyi tamamen kaplıyordu. Çantamın içindekileri masanın üzerine boşaltıp otelin kartvizitini aradım. Kapı hafifçe gıcırdadı - tabağın üzerinde bir fincan bulunan bir tepsiyle geri döndü. Fincan şaşırtıcı derecede güzeldi, üzerine mavi bir ejderha boyalıydı ve kenarında uzun bir kuyruk vardı. Tabağın her yerinde aynı ejderha bulunuyordu. Bir şeyler söyleyerek ısrarla beni bardaktaki içeceği denemeye davet etti. Onun birçok kırışıklı, nazik, koyu renk gözlerine baktım ve tereddütle bir yudum aldım. Beklenmedik bir şekilde içeceğin tadı güzeldi; bazı şifalı bitkiler onu yumuşak ve hoş kokulu hale getiriyordu.
Ona teşekkür ettim ve onu masaya koydum. Ama başını salladı ve ısrarla bardağı tekrar elime tutuşturdu. Karşıma oturdu ve bir şeyler söyledi, bir şeyler söyledi... Yavaş yavaş, küçük yudumlarla gülümsedim, koyu bir içki içtim, yavaş yavaş sakinleşip uykuya daldım. Kısa süre sonra kafam tamamen boşaldı ve görünüşe göre uykuya daldım. Ne kadar uyuduğumu bilmiyorum ama benden geriye kalan son şeyi - ince dantel külotu - alan ellerin dokunuşuyla uyandım. Ellerin sahibini göremiyordum; ellerim gibi gözlerim de yumuşak, yoğun bir bezle bağlıydı. Biraz hareket ettirdiğimde bileklerden birbirine bağlandıklarını ve yatak başlığına o kadar hareketli bir şekilde bağlandıklarını fark ettim ki arkamı dönebildim. Sessizlik vardı.
Tüm duyularım harekete geçti, bir köpeğin bağlarının çözüldüğünü ve ardından kıyafetlerin çıkarıldığını duydum. Kapı hafifçe gıcırdadı ve merdivenlerden birkaç kişinin içeri girdiğini fark ettim. Belki de bağırmalı mıydım? Ama amaç ne? Ve artık bunu istemiyordum. Bilinmeyen beni heyecanlandırdı. Görünüşe göre bu içeceğe bir şey karışmıştı ama artık bunu düşünmedim. Burnumla çok tanıdık ve yabancı, hafif ve heyecan verici kokular yakaladım. Kibrit gibi çaktı ve birkaç saniye sonra aromatik bir mumun sarhoş edici kokusu burun deliklerine dolmaya başladı. Ve yüzdüm. Bütün durum delicesine heyecan vericiydi, tüm düşünceler sadece cinsiyet yönünde akıyordu, hayal gücü farklı resimler çiziyordu. Muhtemelen şu anda bana bakan birkaç kişinin önünde tamamen çıplak yattığımı fark ettim. Ama kendimi örtmek istemedim, nedense tam tersi oldu. Göğsüm inip kalkıyordu, dikleşmiş göğüs uçları ile doluydu, bacaklarımın arası sıcaktı ve şimdiden ıslaktı, orkidemin yapraklarının açıldığını görebiliyordum. Biraz inledim ve bacaklarımı açtım. Hemen ateşli bir adamın avucu tomurcuklarımı kapladı. Arzu o kadar güçlüydü ki mastürbasyon yapmaya çalışarak bu elin altına girdim. Ve aynı anda birkaç el vücudumun üzerindeydi. Kaç adam olduğunu anlayamadım ama ilk defa neredeyse hiç temas kurmadan, yalnızca düşünce, hayal gücü ve birkaç çift adamın elinin hafif dokunuşuyla geldim. Ceset sakinleşmeye zaman bulamadan, adamların elleri onun üzerinden kaydı ve onu serin ve son derece hoş bir şeyle yağladı.
Birinin parmaklarındaki meme uçları gerildi ve birisi mağaramı keşfetti, dudaklarımı parmakladı, klitorisi okşadı, arzuyu artıran bir şeyle yağlandı veya sulandı, kıvranmama ve sezgisel olarak kendimi bu kaygan ellere maruz bırakmama neden oldu. Tek kelime edemedim, göğsümden sadece bir inleme kaçtı ama seks istedim, bedenim ile yalvardım, rezalet noktasına kadar açtım, onu okşamaya maruz bıraktım. Ve eller meme uçlarını yakalayarak, sonra sıkarak, sonra serbest bırakarak ve sonra çevirerek onun üzerinden kaydı; birçok parmak aynı anda hem am hem de anüse nüfuz etti, onlarla alay etti ve rahatlamadı. Tüm vücudum rahatlamıştı, sadece bir penisin hayalini kuruyordum, her şeye hazırdım. Ve yine orgazm beni sardı, parmaklarımı kıvırmama, deliklerimle sıkmama ve zevkten biraz inlememe neden oldu. Görünüşe göre içimde hayvani bir şey uyandı ve merhemler ve yağlayıcılar bir şeyle tatlandırılmıştı: orgazm tatmin vermedi, sadece kısa bir an için ve hemen güçlü bir arzu beni tekrar ele geçirdi. Ama sonra güçlü eller bacaklarımın üzerine uzandı, dizlerimden büktüm ve yanlara doğru genişçe açtım, hemen istemsizce leğen kemiğimi ona doğru kaldırdım.
Kafa, sanki oynuyormuş gibi, klitorisin incisine dokundu, dudaklar boyunca yürüdü, sızıntı yapan yarığı gıdıkladı ve sonra yavaşça, göğsümden şehvetli inlemeler kopararak, arzudan yorucu, çekici derinliklere girdi. Kayganlaştırıcım ve adamların kullandıkları yüzünden o kadar ıslak ve kaygandı ki büyük mü küçük mü, geniş mi dar mı onu bile anlamadım. İçeri girdiğimi hissettim, duvarlar boyunca kaydım ve kafamın üstünü bir şeye soktum, bu da beni kamburlaştırdı ve yeniden bir zevk dalgasıyla kaplandım. Adam bazen yavaşça, bazen hızlı, bazen derinden hareket etti, şimdi onu çıkardı ve alaycı bir şekilde klitorisin, dudakların üzerinde hareket ettirdi ve tekrar kayan ve susturucu derinliklere daldı. Zamanın ve beni sıkan, beni güçsüz bırakan orgazmların mefhumunu kaybettim. Sanki bunu anlamış gibi bir süreliğine gitmeme izin verdi. Orada öylece yatıyordum, ağır nefesler alıyordum; ellerin beni okşamaya, okşamaya ve çekiştirmeye devam ettiğini hissediyordum. Bir süre sonra güçlü ellerin bacaklarımı kaldırdığını, dizlerimin neredeyse göğsüme dayandığını, sıcak kafanın anüsüme dayandığını hissettim.
Ürperdim... Kafama soğuk yağ döküldü ve anüse doğru aktı. Üzerine hafifçe basıldığında kafa basitçe kayarak duvarlara sıkıca oturdu. Şaşırtıcı bir şekilde, herhangi bir acı hissetmedim, ama vücuduma hoş bir dalga yayıldı, böyle bir nüfuzun alışılmadık hisleri beni doldurdu, içerideki her şey şehvetle titriyordu ve titriyordu, birkaç hareket, birinin parmakları mağarada, onları hissediyorum penisle aynı anda hareket ediyor ve yine güçlü ve yeni bir orgazm vücudu sarsıyor, böylece birkaç dakikalığına bilincimi kaybettim, bu hazzı, zevki, vızıltıyı, nirvanayı, başka neleri ifade edecek yeterli kelime yok? Aklım başıma geldiğinde adamın doğrudan anüsüme boşaldığını, bacaklarımı acı verecek kadar sıktığını fark ettim.
Orada nefes nefese, nefesimi toparlayıp sakinleşirken, sesler bana adamların odadan çıktığını söyledi. Yalnız yatıyordum ve ellerimin ne kadar uyuştuğunu ancak şimdi hissettim. Kapı yeniden gıcırdadı. Ve yine eller beni keskin şifalı bitki kokan nemli bir bezle dikkatlice sildi, en mahrem yerleri nazikçe ve dikkatlice sildi.
Perdeler açıkken güneş ışınlarının pencereye çarpmasıyla uyandım. Vücudum sanki birkaç gündür uyuyormuşum gibi tazeydi. Bir süre uzanıp her şeyi hatırladıktan sonra kalktım; eşyalarım yanımdaki sandalyede düzgünce asılıydı, toplanmış çantam yanımda duruyordu... Yavaş yavaş giyindim. Kafam tamamen boştu. Nedense hiçbir duygu yoktu. Yaşlı kadın içeri girdi, gözleri sinsice gülümsedi, yine bir şeyler söyledi. Ona yorgun bir şekilde gülümsedim, ikram edilen çayı içtim ve sandalyeden kalktım. Hemen önüme geçerek sokağın kapısını açtı. Girişin hemen yanında park edilmiş bir araba vardı. Yaşlı kadın şoföre bir not verdi, ben de çantamın cebine bir şey koydum ve arabaya bindim. Şoför beni otelime götürdü ve ödemek istediğimde başını salladı. Hala boş bir kafayla, hiçbir düşünce olmadan bungalovumuza girdim. Yatağa uzanmış halde derin bir uykuya dalmıştın.
Yatağın kenarına oturdum ve yine salonu hatırladım... tango... kollarındaki güzel kadın... dudaklarım yine titredi... ama sonra sanki vücudum konuşuyordu, diğer insanların ellerini ve diğer erkekleri hatırlamak. Şey... ikisi de suçlu. Üzüntüyle iç çektim ve bir eşarp almak için çantama uzandım. Gözlerini açtın... Gözlerinden yaşlar aktı: "Bugün seni aldattım!!!" kollarını bana uzattın ve muhtemelen bana sarılacaktın, ama aniden sarsıldım, çantam ters döndü ve her şey yatağın üzerine dağıldı. Sen sessizce bana bakarak her şeyi toplamaya başladın. Ve aniden bana bir nesne gösterdi ve şaşkınlıkla sordu: "Bu nedir?" Elinizde küçük bir flash sürücü vardı. "Bilmiyorum." Tekrar yatağın kenarına oturdum. Hemen tabletinizi çıkardınız ve flash sürücüyü taktınız. Ekranda tanıdık bir oda belirdi; üzerinde çıplak, sırtı bağlı ve gözlerim bağlı bir yatak vardı. Nefesimi kesti. Bir an gözlerimi kapattım, kalbim deli gibi atıyordu. Ve sonra inanılmaz bir şey oldu: kapı açıldı ve içeri girdin. Sonra iki kadın içeri girdi, Vietnamlı değillerdi, oldukça iriydiler, iri, güçlü elleri vardı, yüzlerinde maske vardı. Ve sonra... sonra her şey oldu...
“Beni affedecek misin?” - sesiniz yalvarıyordu ama reddetmeye izin vermiyordu. “Elbette!” diye hıçkırdım ve kendimi boynuna attım.
Vietnam'da Macera ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version