Eşimin bir sonraki doğum gününden sonra ona bir gün içinde istediği her şeyi yapacağımı söyledim. O zamanlar her şeyin nasıl sonuçlanacağını hayal bile edemiyordum. Ama öyle ya da böyle, bu neye yol açtı...
—herhangi bir şey???
— Evet, ne istersen.
— Yaptığım hiçbir şeye karşı olmayacağına söz ver.
— Elbette. Sonuçta bunu kendisi önerdi.
- güzel ama hazırlanmanız gerekecek.
Tüm vücudumu tıraş etmem gerektiğini söyledi. Ona göre aşağılanma beni bekliyordu. Bunu kendim istedim ve o da bunu biliyordu.
"Bu ikimiz için de harika bir hediye olacak" dedi.
Ben de bunu yaptım. Bana bir ustura verdi ve bacaklarımı, pubisimi, göğsümü ve kalçamı ağdalamama yardım etti.
Sabah beni lüks bir deri korse ve rugan çizmelerle uyandırdı. Bunu nereden aldığını merak ediyorum. Saçları topuz şeklinde toplanmıştı. Bu resim beni zaten heyecanlandırmıştı. Ama tabii ki o zaman hiçbir şey almadım. Poposunu yıkaması ve banyoda bıraktığı şeyi giymesi konusunda net talimatlar verdi. Lavmanı elime aldıktan sonra banyoya gittim. Kendi içimde anlaştığım gibi yıkadım. Ve bıraktığı şeye baktım. Ve çorapları ve onları bağlamak için bir kemer bıraktı. Bütün bunları giydikten sonra dışarı çıktım.
—Tam zamanında yaptım. Şimdi benim sikiklerim gelecek. Merak etme, sen de bir şeyler alacaksın. İstediğim her şeyi yapacağına söz verdiğini unutma.
—Evet. Elbette. - Başka ne diyebilirim ki. Sözümün eri biriyimdir. Her ne kadar ön prosedürler ve sözleri beni endişelendirse de geri çekilecek bir yer yoktu ve ben de istemiyordum.
Zil çaldı. Açmaya gitti. Odaya dört adam girdi, çoktan soyunmuşlardı. AI Artık karımı becerebileceklerini düşünmek beni huzursuz ediyordu. Ben de buna izin verdim.
-Sikişmek istiyorum. Ama henüz beni memnun etmeye hazır değiller. Bunları ağzınızla hazırlayın.
-Ne?…
-Dur. Söz verdin. Tüm dileklerimle.
Ve yavaş yavaş penise yaklaşmaya başladım. Tabii ki, bunu düşündüğümde, ama yalnızca sıradan seks sıkıcı hale geldiğinde. Ve bunlar geçici fantezilerdi. Ama artık kesinlikle geri çekilecek hiçbir yer yoktu. Penisi çekinerek ağzıma götürdüm. Emmeye başladı. Duygular tuhaftı. Ama org yükseldiğinde hoşuma bile gitmeye başladı.
- Sıradaki sen git ve onu amımın içine koy.
Aceleye girdim ve heyecanla, bilgiyle bir sonrakine geçtim. Sevgilimin yerde diz-dirsek pozisyonunda nasıl sikildiğini göz ucuyla izledim. Agresif bir şekilde amına çarptı. Zaten ıslaktı. Görünüşe göre tanıtımımın ve çevremin etkisi oldu.
- Görüyorum ki sen de hazırsın. Bize katılın. Kendini kandırmaya cesaret etme, yoksa heyecanlanırsın. Bunu hayal ettiğini biliyordum.
Gerçekten zaten azgınım. Ve şimdiden üçüncü üyeye saldırdığımı söyleyebilirim. Üye oldukça hızlı bir şekilde yükseldi. Ve zaten sözde sandviç vardı. İlki yerde yatıyordu. Kıçıyla onun üzerine oturdu. İkincisi amına çarptı.
"Hadi onun kıçına boşalalım," dedi gerçek adamım derin bir nefes alarak.
Ve şimdi zaten yaklaşık olarak aynı konumdayım. Üçüncüsü yere uzandı, karısı onun üzerine oturdu ve ikincisi çoktan onun kıçına girmeye başlamıştı. İlki kıçıma arkadan çarptı. Acı vericiydi. Özellikle zaten yoldaydı ve bu nedenle dürtülerini dizginlemedi ve ani davrandı. İkincisi savaşa girmeye hazırdı. Ve sonra sıcak bir akıntı mideme çarptı. Azap bitti. Ama ikincisi zaten yoldaydı. Dördüncüsü karısına gitti.
Karısını kollarına alıp ayaktayken deliklerine tecavüz ettiler, Birinin boynuna sarıldı, diğeri bacaklarını arkadan destekleyip kıçını çekiştirdi. Sperm kalıntılarıyla birlikte ilk üye ağzıma girdi. İkincisi kıçta kaldı ve işte başka bir jet.
Başka bir orgazmın ardından karısı şunları söyledi:
—Yoruldum. Siktir et onu.
Ve kıçıma saldırdılar. Ne kadar sürdü bilmiyorum ama beni birden fazla becerdiler. Ve kıç zaten spermleriyle iyice yağlanmıştı.
— Yeter.
Mutluydum ve karıma yeniden aşık oldum. Bir bardak getirdi. Anüsün açıklığının yakınına yerleştirdim.
—Ayağa kalkın ve biraz gerginleşin. Sakın sakın onu dökme, yoksa sana yalatırım.
Sperm hiç çaba harcamadan bardağa döküldü, sonra biraz daha ittim ve geri kalanı dışarı çıktı. Sonra iki parmak içime daldı.
- Kıçını esnetmek için ne harika bir yol. Gerilmiş bir erkek anüsünü hissetmek harika. Artık beni orada siktiğinde ne hissettiğimi anlıyorsun.
Anüsünü yoğurduktan sonra parmaklarını çıkardı, sperm bulaştırdı ve onları yüzüne götürdü.
— Yıkayın.
Yaladım. Sonuçta bu lezzeti zaten denedim.
- Aferin. Şimdi iç.
Yarısı spermle dolu bir bardağı gösterdi. Benim içimdeydi. Ve hepsini içtim. Ayrıca camdaki kalıntıları da parmağıyla yaladı.
—Duş al, sürtük. Aksi takdirde berbat kokuyorsun.
Emekleyerek duşa girdim. Hiçbir şey düşünmemeye çalıştım. Dışarı çıktığımda eşimden başka kimse yoktu. Karısı zaten her zamanki formundaydı. Yanıma gelip beni öptü. Penisim gergindi şu ana kadar bitirmemiştim. Elbisesini ayırdı ve onun lüks vücudunu yeniden gördüm. Beni kanepeye attı. Çok zaman almadı ama ikimiz de eğlendik.
Sonra eskiden metresi olduğunu söyledi. Ve bunlar onun bizi asla rahatsız etmeyecek eski köleleri.
—Bunun hakkında düşündüğünü gördüm. Bunu göstermek istedim. Ama artık onu istemiyorum.
— Evet, bu konudaki tüm düşüncelerimi tamamen dağıttın.
Öpüştük ve uykuya daldık...
Düşüncesiz bir hediye ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version