Katya'ya hediyeseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Katya'ya hediye

Post by Anonymous »

8 Mart vesilesiyle gerçekleşen ve seks partisiyle sonuçlanan bekarlığa veda partisinin ardından patronumuz Oksana ile bu tatile devam etme fırsatım oldu ama o evliydi ve aile ocağına yetişmek için acelesi vardı. Yanan gözleri bundan söz eden Lenochka veya Masha (veya her ikisi) ile devam etmek mümkündü, ancak ebeveynleri onları bekliyordu ve bunu bana üzgün bir bakışla anlattılar. Geriye yalnızca muhasebeci Katya kalmıştı. Boşanmış ve yalnız yaşıyordu. Evet, kendisi de ofisi kapattığımız bu harika akşama devam etme arzusunu bana kendisi anlattı.

Resmi araçların otoparkına çıkarken Oksana, Lenochka ve Masha'ya sıcak bir şekilde veda ettim, her birini öptüm, kıçını ve göğüslerini okşadım ve Oksana penisimi pantolonumun kumaşından hafifçe sıktı ve bu onu hemen heyecanlandırdı tepki vererek güçle dolmaya başlıyor. Oksana kızları eve götürdü ve Katya ve ben onun Chevrolet Lachcheti'sine bindik. Yolda en yakın süpermarkette durduk, pahalı şampanya, meyve ve çeşitli lezzetlerden stok yaptık. Katya arabayı güvenle şehir çıkışına doğru sürdü.

Nereye gidiyoruz?

— Köye, — yoldan uzaklaşmadan Katya cevap verdi: — Orada bir evim var. Köy güzel, sakin ve sessiz. Yine temiz hava. Ve birkaç komşu. Aksi takdirde apartmanda tüm evi tutkumuzla alarma geçireceğimizden korkuyorum.

Yaramaz bir gülümsemeyle bana baktı. Bu 40 yaşındaki kadının görünüşünün arkasında bir kızın saklandığını uzun zamandır fark etmiştim. Şehirden ayrılır ayrılmaz yol, gecenin karanlığına ve çevredeki ormana daldı, Katya yol kenarına dönüp arabadan indi. Bundan sonra ne olacağını beklemiyordum. Katya, farların altında aniden bir striptiz gösterisi düzenledi, kürk mantosunu, bluzunu, eteğini ve iç çamaşırını hızla çıkarıp çorap ve çizmelerle kaldı. Gördüğü kadarıyla üye daha da güçlendi ve sineklerini patlattı. Bu arada Katya hızla eşyalarını topladı ve çıplak olduğu için arabanın sıcak iç kısmına fırladı. Tam o sırada iki kamyon yanımızdan hızla geçti.

Gözlerimi ondan ayırmadan ona, soğuktan gergin meme uçlarına, düz karnına, temiz traşlı kasıklarına, üçüncü büyüklükteki sert göğüslerine baktım. Elbette tüm bunları bir bekarlığa veda partisinde gördüm ama artık detaylı olarak düşünebildim. Üye artık şortla sığmıyor.

Neyi bekliyorsun? diye sordu bana, pantolonu işaret ederek.

Ayrıca soyunmak için arabadan inmek zorunda kaldım. Tam uzunlukta bir aletle çıplak oturduğumda Katya motoru çalıştırdı ve piste geri döndü. Bir eliyle Chevy'sini sürüyor, diğer eliyle kasıklarını ve vajinasını okşuyor, klitorisini ovuşturuyor ve bir veya iki parmağını içeride gezdiriyordu. Ona bakarken bir elimle mastürbasyon yaparken diğer elimle taşaklarıma masaj yaptım. Tatilin arifesinde ve günün geç saatlerinde pistin boş olması, sadece arada sırada geçen veya karşıdan gelen arabaların geçmesi ve kimsenin bizi bu şekilde görmemesi iyi bir şey.

Saat gecenin ilk saatini gösterdiğinde köye girdik. Eve yaklaşan Katya çıplak olduğu için garaj kapısını açmak için dışarı çıktı. Arabayı park edip garajı içeriden kilitleyen Katya bana döndü. Artık dayanamıyordum. Onu bir kucak dolusu yakaladım, kaportaya koydum ve aletimi onun akan sıvılarına ve sıcak iç kısımlarına daldırdım. Üye vajinanın duvarlarını rahim ağzına dayanıncaya kadar iterek içeri girdi.

Hızlı yapın! Katya kulağıma fısıldadı, boynuma sarıldı, göğsünü bedenime bastırdı ve bacaklarını belime doladı.

Onu kalçasının altından yakaladım ve öfkeyle bir organı ona doğru sürmeye başladım. Beş ya da yedi dakika sonra vajinasını çoktan spermle dolduruyordum.

— Sen çılgın, ekstrem bir kızsın, — dedim, onu kaportaya doğru indirdim ve spermlerin ince bir akıntı halinde içinden akmasını izledim — ya trafik polisi bizi yavaşlatırsa?

- Yavaşlamayın. Para yerini değil, bu yolu nadiren ziyaret ediyorlar. Ve bu tür aşırı durumlar beni tahrik ediyor.

Arabadan bir şeyler aldık ve çıplak olduğumuz için eve girdik. Dışarısı gözle görülür derecede soğudu ve kar yağmaya başladı. Girişe bir şeyler atarak bir öpücükle birleştik. Onun kadifemsi cildini, kıçını, göğüslerini okşadım ve o da taşaklarıyla birlikte aletime masaj yaptı. Horoz yükselmeye başlayınca geri çekildi ve şöyle dedi:

— Banyoyu eritebilir miyiz?

Şimdi mi? Geç. Yarın gidelim.

- Şimdi istiyorum, - Katya dudaklarını bir çocuk gibi somurttu.

İç çektim:

— Bana yerini göster.

Ön kapıyı açarak on metre ötedeki küçük bir evi işaret etti.

- Hamamın yanında yakacak odun. Bunu yapabilirmisin? - ve benim onaylayıcı baş sallamamdan sonra devam etti: - Sen meşgul ol, ben de evdeki fırını eritip bize hızlı bir yemek pişireyim.

Çıplak olduğum için hızla hamama koştum ve on dakika sonra ateş neşeyle çıtırdayarak su dolu fıçıyı ısıttı. Bekleme odası ısındı, sokağın kapısı açıldığında ve Katya bir çanta dolusu erzakla içeri girdiğinde rahatladım ve uykuya dalmaya başladım. Hemen orada durup masayı hızla kurup bir kadeh şampanya içtik ve buhar odasına daldık. Ocağın üzerine su sıçratarak banyonun yoğun buharla dolmasına neden olarak rafa oturduk. Vücudumuz anında ter damlalarıyla kaplandı. Katya uzanıp başını dizlerime koydu. Göğüslerini okşamaya, gıdıklamaya ve meme uçlarıyla oynamaya başladım; o da ellerini başının arkasına atarak göğüslerinin yükselmesini sağladı, sikini ve taşaklarını okşadı ve masaj yaptı.

—Sana bir masaj yapmama izin ver," diye önerdi Katya, "karnının üstüne yat.

İtaatkar bir şekilde uzandım ve onun ne yaptığını görmedim. Yaklaşık iki dakika sonra Katya'nın vücudunun ağırlığını kalçalarımda hissettim ve sırtıma soğuk jel ve belki de yağ döküldü. Katya sırtımı okşamaya başladı, bu jeli (veya yağı) ovaladı, yoğurdu, yumruklarıyla ve avucunun kenarıyla hafifçe vurdu. Mutluluk ve mutluluk içinde boğuldum. Ellerimle yaptığım masajdan on dakika sonra sırtımda heyecanlı meme uçlarının dokunuşunu hissettim. Katya yavaş yavaş yapışarak onları boyundan kalçaya kadar yukarı aşağı hareket ettirmeye başladı. Ve şimdi göğüsleri sırtından aşağı doğru kayıyor. Böyle bir masajın ardından üye hazır olma konusunda zorluk yaşadı ancak raf ile mide arasında sıkışıp kaldı.

- Dön, - diye emretti Katya ve ben yaptığımda devam etti, - hiçbir şey yapma ve bana dokunma. En iyisi, yaramaz ellerinizi başınızın arkasına koyun.

İtaat ettim. Tekrar kalçalarıma oturdu, eğildi ve meme uçları göğsümden karnıma doğru kaydı. Kazığa bağlanan üyeye ulaştığında göğüslerini onun etrafına sardı ve onları yukarı aşağı hareket ettirmeye başladı. Kafa oyuktan dışarı çıktığında onu dudaklarıyla yakaladı, diliyle okşadı. Bitirmek üzere olduğumu hissederek başını dudaklarıyla sıkıca tuttu, diliyle dikmeyi yalamaya başladı ve ben de spermin büyük bir kısmını ağzına boşalttım ve hemen yuttu.

Nasılsın? diye sordu dudaklarını yalayarak.

Sen harika bir kadınsın. Bir saatten kısa sürede iki kez boşaltıyorum... Bu benim ilk seferim.

- Daha fazlası olacak mı, - dedi Katya, düşen penisi öperek.

Sonra birbirimizi yıkadık, ardından çarşaflara sarınarak soyunma odasında iki şişe şampanya içerek 8 Mart'ı kutladık. Sobadaki ateşin sönmesini bekledikten sonra eve döndüler. Saat gecenin üçüncü saatini gösteriyordu ama içimden hiç uyumak gelmiyordu.

Evdeki soba yakacak odunlarla neşeli bir şekilde çıtırdıyordu ve oradan sarmalayıcı bir sıcaklık yayılıyordu. Katya büyük bir battaniyeyi çıkardı, üzerine oturduğumuz sobanın yanına yaydı, öpüşerek birleşti ve birbirimizi okşadı. Katya sikimi sıktı ve mastürbasyon yapmaya başladı, ben de parmaklarımı meyve suları akan amının içine soktum ve klitorise masaj yaptım. Birkaç dakika sonra yavaşça omuzlarına bastırdı ve beni sırt üstü yatmaya zorladı ve kasıklarını bastırarak taşaklarıma sürmeye başladı. Kadınların vajinalarını ovuşturduklarını, birbirlerine zevk verdiklerini biliyorum, ama bir erkek için de öyle ... Üye zaten ereksiyondan dolayı tıkanmıştı ve taşlaşmıştı, sünnet derisi erik rengine dökülen dikmeyi tamamen açığa çıkardı. Artan hisler için, Katya'nın oldukça dar vajinasıyla uzun süredir bir üyeye dikildiğini ve kalçalarıyla dalga benzeri hareketler yaparak onu sıcak derinliklerde kovaladığını fark etmedim. Hareketlerinden kafa duvarlar boyunca kayarak en derinlere ulaştı ve rahme dokundu. Hareketlerinden dolayı göğüsleri gözümün önünde sallanıyordu. Ellerimle yakalayıp sıkmaya, meme uçlarımla oynamaya, dudaklarımla yakalayıp dilimle okşamaya başladım. Katya dokunuşum karşısında inledi. Birkaç dakika geçti ve çömelerek ellerini karnıma dayayarak penisin üzerine atlamaya başladı, onu tamamen bıraktı ve tekrar sonuna kadar oturdu. Göğüsleri bir yandan diğer yana sallanıyordu. Görünüşünden orgazmın eşiğinde olduğunu anladım ve bu bir anda gerçekleşti. Penisten atladı, dizlerimin üzerine eğildi, dizlerinden büküldü, çığlık attı ve klitorisi öfkeyle ovuşturarak kendisinden bir fışkırtma akışı yaydı, beni ve etrafımdaki her şeyi sular altında bıraktı. Jet kuruyunca yanıma çöktü ve eliyle göğsünü ve karnını okşamaya başladı, bazen de dışarı çıkan üyeye bir kazıkla dokunuyordu.

- Ah, seni zavallı şey, - dedi aniden, pisliği öperek, - bitkin düşmüştü, işini bitirmemişti.

Gözlerimin içine bakarak şunları söyledi:

- Kıçımı sikeyim.

Canını acıtacak," diye uyardım onu.

- Sabırlı olacağım, - diye cevapladı, dört ayak üzerinde durup kıçını kaldırdı, - ve sen de tek hareketle onu hemen yerleştireceksin.

Arkasında diz çöktüm, penisi ve anüs yıldızını tükürükle bolca nemlendirdim, parmaklarımla hafifçe genişlettim ve kalçalarımla keskin bir hareket yaparak onu tam uzunluğuna kadar sürdüm. Katya çığlık atarak atlamak için ileri atıldı ama ben kalçalarını sıkıca tuttum. Yavaş yavaş onu becermeye başladım, yavaş yavaş hızlandım ve birkaç dakika sonra çılgınca Katya'nın rektumuna siki sürmeye başladım. Artık çığlık atmıyordu ama sürekli inliyordu. Yaklaşık on dakika boyunca kıçına eziyet ettim ve o kadar kendimi kaptırdım ki Katya'nın rektumunu spermle doldurarak nasıl bitirmeye başladığımı fark etmedim, bu o kadar fazlaydı ki penisi çıkarır çıkarmaz içeri akmaya başladı. oyuk anüsten bacaklarına doğru ince bir akıntı. Derin bir nefes alarak battaniyenin üzerine çöktük. Anüs kaslarının sarsıcı kasılmasını izledim. Katya arkasını döndü ve başını göğsüme koydu.

Acıyor mu? diye sordum.

- İlk başta acı vericiydi, sonra tatsızdı, çünkü kıçta yabancı bir şey vardı ve sonra aniden öyle bir mutluluk dalgası geldi ki ... Hadi duşa gidelim.

Tekrar dışarı çıkmak mı istiyorsunuz?

- Hayır, - Katya güldü, - burada, evde. Yardım edin, başaramayacağım. Bacaklar itaat etmiyor ve bir araya gelmiyor.

Duş aldıktan sonra odaya döndük. Katya, salgıları ve spermleriyle kaplı battaniyeyi yerden kaldırdı ve biz de orada duran yatağa yerleştik. Bir dakika sonra uykuya daldık. Katya, 8 Mart'taki ana hediyeyi aldı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post