Size yılbaşı gecesi başıma gelen bir olayı anlatacağım. Kız arkadaşımla dört yıldır çıkıyoruz, bir yıl önce evlendik ve yarım yıldır ayrı bir dairede birlikte yaşıyoruz. Annesi sık sık bize gelirdi; hikaye onun hakkında olacak.
Kız ve annesiyle tanıştığım andan itibaren ikisini de istediğimi fark ettim. Annesinin adı Natalya N, 53 yaşında, 1997 yılında eşinden boşandı, kısa boylu, kahverengi kısa saçlı, ışıltılı gözlü, küçük düz burunlu ve dolgun dudaklı. Göğüslerine özellikle dikkat ettim, boyunun kısa olmasına rağmen göğüsleri üç dört numaraydı. Küçük bir göbek, küçük bir kalça ve her zaman güzel, pürüzsüz bacaklar.
Karım ve ben onun evine geldiğimizde, bazen onun sadece bir bornozla dolaştığını ve bunun içinden çıkıntılı meme uçlarının görülebildiğini fark ettim. Kanepeye oturdu ve bacaklarını poposunun altına soktu ve sonra külotlu kıçının bir kısmı bakışlarıma göründü ve bundan dolayı tüm penisim ayağa kalkmaya başladı. Harekete geçmeye karar verdim, sonra yanlışlıkla mutfak ile oda arasındaki geçitte karşılaştığımda bir şekilde kendimi onun kıçına bastırdım. Bir gün gelip perdeleri asmama yardım etmemi istedi, bunun bir şans olduğunu düşündüm, eşim evde kaldı bir şeyler yapmak için, ben de kayınvalidemin yanına gittim, o da eve aynı sabahlıkla girdi.
Bir merdiven aldım, pencerenin önüne koydum, üzerine tırmandı, Natalya N bir bacağını diğerinden bir adım yukarı koydu ve perdelerin halkalarını takmaya başladı, kıçı benim hizamdaydı karşısında, biraz oturdum ve beyaz dantel külotunu ve bacaklarının arasında, altından şurada burada tüylerin çıktığı külotla kaplı vajinasının tüberkülünü gördüm. Bu bakıştan penisim bir kazık gibi dikildi ve haince pantolonumun içinden dışarı çıktı, mucizevi bir şekilde külotunu çıkarmamak için direndim ve dilimi oraya soktum.
Kayınvalidem perdeleri asarken ayağa kalktı, merdivenler sallanmaya başladı, ciyakladı, düşmesin diye kıçının altından tuttum, böylece baş parmaklarım arasına girdi kalçaları ve amının ne kadar sıcak olduğunu hissettim ve hemen onu bıraktım. Penis bir kazık gibi duruyordu, Natalya N perdeleri asmayı bitirdi, merdiveni çıkardım ve kanepeye oturdum, penisimin pantolonumdan dışarı çıktığını görebilmesi için kasıtlı olarak bacaklarımı açtım ama hiçbir tepki olmadı. Çay içtik ve eve üzgün döndüm. Pek çok benzer hikaye vardı ve hiçbiri takip edilmedi.
Yılbaşı gecesi evde bir gün, ecza dolabında eski sahiplerinden kalma uyku hapları buldum. Son kullanma tarihi dolmamıştı, diye düşündüm - neden olmasın. Üçümüz, eşim ve kayınvalidem ile yeni yılı evimizde kutlamaya karar verdik. Üç uyku hapını önceden ezip toz haline getirdim, ikiye böldüm ve mutfağa sakladım.
31 Aralık'ta kadın sofraya ikramlar hazırlıyor. Kayınvalidesi gelip kürk mantosunu çıkardı, altına transparan bir bluz giymişti, altından siyah dantelli sutyen görünüyordu. Alt kısımda dizlerin hemen üzerinde sıkı siyah dar bir etek ve siyah naylon tayt var. Natalya N, kıyafetlerini değiştirmeye ve karısının yemek yapmasına yardım etmeye gitti. Bu arada telefonun şarj cihazını da kayınvalidemin yatacağı odaya götürdüm. Sofraya oturma zamanı gelmişti, masayı kurmuşlardı, herkes kıyafetlerini değiştirmişti. Eşim ve kayınvalidem masaya oturup martini içmeye başladı, ben de konyak içmeye başladım. Gece saat 12'de zaten bir litrelik martini şişesinin üçte ikisini içmişlerdi ve ikisi de sarhoştu. Çanlar çalınca bir kadeh şampanya içtik.
Televizyon izlemeye, yemek yemeye, alkol içmeye ve konuşmaya devam ettik. Sabah saat birde martini şişesi bitti ve eşim çay içmeyi teklif etti, biz de yanına küçük bir pasta aldık. Ayık olan ben olarak mutfağa gitmeye gönüllü oldum. Herkese çay koydu, biraz uyku ilacı serpti, biraz toz şeker koydu, karıştırıp odaya götürdü ve pasta almaya gitti. Bir dilim pasta yedik, çay içtik, eşim sarhoş olduğunu söyledi, ben de yatağı ayırdım. Yüzünü yıkayıp yatağa gitti, o sırada Natalya N de çayını bitirip uyumak için odasına gitti.
Ben de eşimin yanına uzanıp televizyon izlemeye devam ettim, herkes uykuya daldı. Bir süre sonra uyku haplarının nasıl çalıştığını kontrol etmesi için karımı rahatsız etmeye başladım ama tüm çabalarım sonuçsuz kaldı, derin uyuyordu. Yataktan kalkıp kayınvalidemin odasına gittim, ışığı açtım ve telefonum için şarj cihazı aramaya başladım, her şeyi sarstım, kayınvalidemden hiçbir tepki gelmedi. Onu sessizce omzundan sarstı, yine tepki vermedi. Peki, sen benimsin diye düşündüm. Şortumdaki penis gerilmeye başladı, ışığı kapattım, şortumdan çıkardım, sikim zaten tam güçteydi. Kayınvalidem yatağın kenarına dönük bir şekilde yan yatıyordu, üzeri battaniyeyle kaplıydı. Battaniyeyi yavaşça üzerinden çektim.
Natalia N, çıplak vücudunun ve külotunun üzerine siyah, eski, gergin bir üst giyerek uyuyordu. Üst kısmından elimle hafifçe göğsüme dokundum ve okşamaya başladım, sonra elimi üst kısmın altına koyup göğüsleri ve meme uçlarını yavaşça çekmeye başladım, şişmeye başladılar, kayınvalidem tepki vermedi hepsi, sol elimdeki penis gerginlikten yırtıldı, biraz daha düşündüm ve dört gün boyunca biriken enerjinin tüm spermleri Natalya'nın yüzüne ve göğsüne sıçrayacak. Üstümü kaldırdım; kayınvalidemin göğüsleri tüm ihtişamıyla göründü gözüme, tabi ki artık 20 yıl önceki göğüsler değiller ama kahverengi yuvarlak çıkıntılı meme uçlarıyla şeklini az çok korudular, ben dilimle onlara dokundum ve dilimle meme uçlarından birini veya diğerini çekip kızdırmaya başladım, elleriyle hafifçe yoğurdum, kayınvalidesi ağzı hafifçe açıkken sadece yumuşak bir şekilde horladı, penisi bir süre gevşemedi. ikinci.
Eğer şimdi boşalmazsam parçalara ayrılacağımı düşündüm. Dizlerimden kalktım, penisi sağ elime aldım, penisin başını tükürükle ıslattım ve onu sessizce çekip kayınvalidemin dolgun dudaklarının üzerinde hareket ettirmeye başladım, daha derine girmeye çalıştım. hafif açık ağız, hiçbir şey işe yaramadı, ağız biraz açıktı ve dişler yolumdaydı, dudaklarımda sürmeye devam ettim, okşadım, boşaldığımı hissettim, dondum, elimle penisimi sıktım kayınvalidemin tüm yüzünü spermle doldurmamak için kayınvalidemin penisinin başını dudaklarının sağ köşesine yönlendirdim, elimi hafifçe gevşetti ve sperm küçük bir akıntı halinde ağzına, aşağıya doğru aktı. dudaklarda ve yastıkta. Akış sona erdi, içimde hala çok şey kaldı - düşündüm, penisimi bırak, kayınvalidem yine hiç tepki vermedi, sadece dudaklarını şapırdattı ve spermi tükürük gibi yuttu. Sol elimin parmağıyla dikkatlice dudaklarından spermi sildim, göğüslerini okşamaya devam ettim, elimi karnına indirdim, alttan külotunu, bacaklarını okşamaya başladım, elimi külotunun içine koydum, altları orada saçtaki her şey vardı ve çok sıcaktı, parmaklarıyla daha derine nüfuz etmeye çalıştım, bacakları bunu yapmasına izin vermedi, hala yan yatıyordu, bu da penisinin gerginlikten tekrar patlamasına neden oldu. Onu sırt üstü yatırmaya karar verdim, kayınvalidemi dikkatlice çevirdim ve şimdi o zaten başını yastığa dayamış, üstünü yukarı çekmiş, göğüsleri açık ve külotla uyuyordu. Yatağa tırmandım ve göğüslerimi tekrar öpmeye başladım, ellerimle yoğurdum, çıkıntılı meme uçlarını çekiştirdim, karnımı öptüm, daha aşağı, külotuma kadar indim, daha aşağı indirdim, kasık bölgemi öptüm, bacaklarımı okşadım elim yavaşça yayarak burnumu kasıklarıma gömdü, öyle hoş bir zayıflık vardı ki, bir kadın vajinasının tuzlu kokusu kafamı boşaltıyordu.
Bacaklarımı oldukça geniş açtım, elimi külotunun içinden amına bastırdım, orası çok sıcaktı, külotunu kenara ittim ve ıslaklığını hissettim, o gece rüyasında ne gördüğünü hayal edebiliyorum, amcığı çiğdi, şiş dudakları biraz dışarı çıkmıştı, dilimi içeri soktum, tadı beni deli ediyordu. Kayınvalidemin bacaklarının arasına rahat bir şekilde oturdum, amı gözümün önündeydi ve penisim onun bacağına değiyordu. Elimle külotunu yan tarafında tutarak dilimle okşamaya başladım, dilimle klitorisini ovaladım, yaladım, parmaklarımı dudakların arasında hareket ettirdim, dilimi kayınvalidemin rahmine soktum, öyleydi orası çok dar. Ve sadece zaman zaman sessizce ve sessizce inledi. Bu beni daha da heyecanlandırdı.
Damadı karısının uyuyan annesini sikiyor. Çömeldim, kayınvalidemin bacaklarından biri bacaklarımın arasına girdi, penisimi elime alıp mastürbasyon yapmaya başladım, amımın içine girmeye çalıştım ama olmadı, onu uyandırmaktan korkuyordum. Çok beklememe gerek kalmadı, titriyordum ve boşaldığım için yine elimle penisimi sıktım, külotumu daha sert bir kenara ittim, ıslak iç dudaklarını parmaklarımla yaydım ve penisimi zayıflattım, Sperm akıntısı doğrudan kayınvalidemin dudakları arasındaki kıllı pubis'e, klitorise sıçradı, ikinci akıntı Sperm doğrudan rahmin içine çarptı ve popodan aşağı aktı. Tüm külotum ıslanıncaya kadar spermleri parmaklarımla topladım ve ıslak mendil almaya gittim. Birkaç peçete aldım, odaya girdim ve sevgili kayınvalidem zaten yüzü yastığa dönük yüzüstü yatıyordu, onu tekrar sarstım, derin bir uykuya daldı.
Elimi arkadan altına koydum, sperm izlerini sildim, kıçımı sildim. Ayrıca nihayet tamamen boşalmak ve her seferinde biraz hayal kırıklığına uğratmamak istedim. Elimi yine bacaklarımın arasına koydum, parmaklarımı kayınvalidemin dudaklarının arasına koydum, parmağımla klitorise dokundum, işaret parmağımı mümkün olduğu kadar derine soktum, orası o kadar sıkıydı ki o olmamıştı. Yaklaşık beş yıl boyunca bu şekilde sikildi, tekrar sızıntı yapmaya başladı, külotu tamamen ıslanmıştı. Eğildim, külotumu daha da aşağı çektim, kalçaları öpmeye başladım, dilimi aralarında hareket ettirdim, penisim ayağa kalktı. Parmaklarımı rahmine soktum, hemen ıslandılar, bu parmakları kalçaların arasında ve bacakların arasında gezdirdim, orada her şey kayganlaştı.
Kayınvalidemin bacaklarını birbirine yaklaştırdım, bacakları bacaklarımın arasında olacak şekilde arkadan üstüne çıktım, elimi yatağa koydum ve diğer elimle penisimi kalçalarımın arasına yönlendirdim, o da aralarında kolayca yürüdüm, başını dudaklarıma dayadım, birbirlerinden uzaklaştıklarını hissettim ve penisim milimetre milimetre kayınvalidemin içine giriyor, vajinanın duvarları tarafından sıkıca sıkıştırılıyor, beni sallıyor ve şimdi Zaten kafamla ona girdim. Kayınvalidem sessizce burnunu çekmeye başladı, birkaç kısa hamle yaptım, görüşüm bulanıklaştı, titremeye başladım ve doğrudan rahmine boşalmaya başladım, vajina duvarları küçülmeye başladı, içini spermle doldurdum. Bitirdiğimde penisimi kayınvalidemin çatlağından çıkardım, bir süre sonra sperm akmaya başladı, peçeteyle topladım, külotumu yerine çektim, üstümü düzelttim ve üzerini bir örtüyle örttüm. battaniyeyi alıp yatağa gittim.
Sabah uyanmaktan korktum, önce eşim kalktı, yıkanıp kahve içmeye gitti, sonra kayınvalidem, sonra ben de kalktım. Mutfağa geldim, oturmuş bir şeyler konuşuyorlardı, sanki hiçbir şey olmamış gibi ona günaydın diledim. Kayınvalidem başının ağrıdığını söyleyerek itiraz etti ve beni masaya davet etti. Bir şeyden şüphelenip şüphelenmediğini bilmiyorum ama ilişki aynı seviyedeydi, Noel'de tekrar ziyarete gelmişti ama o gün baş ağrısına rağmen gözleri parlıyordu ve mutlu bir şekilde dolaşıyordu.
Not: İlk defa hikaye yazmaya karar verdim, kesinlikle yargılamayın, gerçekten birisiyle paylaşmak istedim ama bunu arkadaşlarınıza anlatamazsınız.
Kayınvalidemin bacaklarının arasında ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version