Karısı kocasına anlatıyorseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karısı kocasına anlatıyor

Post by Anonymous »

Peki canım, merhaba, yürüyüşün nasıldı? Evet sorun değil, Irka biraz sikildi ama ben sıkıldım. O kadar çok sevişmek istedim ki ama sadık bir eşim ve kocamı aldatmam. Eve zar zor ulaştım. Şimdi bunu benim için koyabilir misin? O zaman sana harika bir oral seks yapacağım, yoksa onun yaptıklarını yeterince gördüm ve gerçekten görmek istiyorum.

Karımı köpek stiline çevirdim, zaten ereksiyon halindeki penisimi hemen yerleştirdim ve bir dakika sonra eşim vahşi bir orgazmdan çığlık atmaya başladı. Daha sonra yatağın üzerine sürünerek bacaklarını iki yana açarak yere düştü. Bana gel, diye fısıldadı sessizce ve şefkatle. Yanına gelip yattım. Eşim omzumdan aşağı, karnımın üzerinden kayarak beni ağzına aldı ve yavaşça emmeye başladı.

Dinle Lena, nasılsın, Irka genellikle herkes tarafından sikiliyor ve sen bana sadece bazen öpüştüğünü ve dans ederken göğüslerine dokunmana izin verdiğini söylüyorsun. Bana yalan söylemiyorsun, değil mi? Dürüst olmak gerekirse...

Ne oldu, bana inanmıyor musun? Fısıldadı ve taşaklarımı emmeye ve yalamaya devam etti... Len, geçenlerde oğlanlarla ovuşturuyordum, kulübede seninle eğlendiklerini söylediler. Irka'yı istedikleri anda siktiler, bu beni şaşırtmadı. Ama aynı zamanda senin hakkında yeni bir şey de duydum... Konuş, dedi eşim şefkatle, neredeyse penisimden başını kaldırmadan.

Çocukların isimleri Oleg ve Sam'di, bu bir takma ad gibi görünüyor. Kısacası Oleg bana kanepeye oturup striptiz kartları oynamaya başladığını söyledi. Daha doğrusu onlar Irka'yla birlikteler ve sen oturup televizyon izlemeye başladın. Bir saat sonra Irka zaten tamamen çıplak ve sarhoştu. Sonra çocuklar onu yatağa uzattılar, biri penisini ağzına, ikincisi de amının içine sokmaya başladı. Ve bu uzun sürmedi çünkü çocuklar onun içine giremiyorlardı. Öyle miydi?

Öyleydi, karısı ağzını bırakmadan cevap verdi... Devam...

Sonra sizden sandalyenizde dönmenizi, eteğinizi kaldırarak külotunuzun görünmesini ve bacaklarınızı açmanızı istediler. Ve sen başardın. Gerçekten mi?

Doğru, Irka'ya üzüldüm. Peki bunda yanlış olan ne? Sana söyledikleri sadece bu mu? diye sordu ve emmeye devam etti. Irka'yı yaklaşık kırk dakika boyunca yatağın etrafında bir o yana bir bu yana sürüklediklerini, bu arada bacaklarının arasına baktıklarını ve artık televizyona değil, sadece onlara ve Irka'ya baktığını ve elini içeri soktuğunu söylüyorlar. külotunu ve mastürbasyon yapmaya başladın. Peki ne olmuş...

Ve içlerinden birinin penisini Irka'nın ağzından çıkardığını, yanınıza geldiğini, külotunuzu indirip sizi yalamaya başladığını söylemesi, ikincisi de bunu doğruladı. Sonra külotunu çıkardılar, bacaklarını ayırdılar ve seni istedikleri gibi öpmeye ve patilemeye başladılar. Ve Irka yatakta uyumaya bırakıldı.

Ir, dinle, her şeyi tamamen biliyorum ve sana güvenmeye devam edebilmem için, sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi bana her şeyi kendin anlat. Dürüst olun, orada nasıldı, yalan söylemeden, kızmayacağım... Eşim yanıma uzandı ve dışarı çıkan penisimi çekmeyi bırakmadan sessizce ve biraz yorgun bir şekilde bana anlatmaya başladı. heyecandan.

Genel olarak işler biraz farklıydı. Görüyorsunuz, televizyon izliyordum ve Oleg ile Sam Irka'yı sikiyorlardı, o yorgundu, sarhoştu ve birini aşağıdan amına, diğerini de kıçına üflüyorlardı. Irka bana, onları biraz heyecanlandırın, biraz dinlenmek istediğimi, yoksa yorulacağımı söylüyor. Peki, tamam, belki birazcık diyorum. Sonra çocuklar onu bırakıp yanıma geldiler. Sikişmeyeceğimi hemen anladılar, bu yüzden külotumu çıkardım ve bunda ne yanlış var, bazen biraz eğlenmeme izin veriyorsun, ben de bunun hiçbir şey olmadığını düşündüm, bırak yalasınlar ve hayran kalsınlar.< /p> Kısacası bacaklarımı açtım, eteğimi ve bluzumu çıkardım, çıplak bir sandalyede yatıyorum, biri amımı yalıyor, diğeri de sikini bacağıma sürtüp beni öpmeye çalışıyor. Tamam, sanırım, onu öpmeye başladım ve elimle mastürbasyon yapmaya başladım... Ve kendimi çok havalı hissettim ama o şaşırmadı, hafifçe ayağa kalktı, kısacası ben bile yapmadım dikkat edin, onun aletiyle göğüslerimi okşamaya başladım ama aletim kuruydu, bu yüzden onu biraz ıslatmak için ağzınıza aldım. Ve Sam bu şeyi gördü, amımdan kalkıp göğüslerimi öpmeye başladı ve onu içime sokup beni sikmeye başladı... Çok güzel... Peki, ne yapabilirim?

Karım anılardan açıkça tahrik oldu ve tüm gücüyle beni sarsmaya ve öpmeye başladı. Klitorisini hissettim ve yavaşça ovmaya başladım.

Kısacası, beni gerçekten amcıktan ve ağzımdan biraz siktiler, sonra yatağa tırmandık, Oleg oturdu, bacaklarını açtı, ben de yüz üstü karnına uzanıp emmeye başladım, Sam bu sırada kıçımı bir tür merhemle ovuşturdum ve ardından penisimi tam oraya yerleştirdim.

Ne yani, diye daha da heyecanlanarak sordum ve onları özel bir sürprizle şaşırtmadım. Söyle bana, sanki hiçbir şey bilmiyorum, söyle bana...

Tamam, dinle, kısacası, Sam beni kıçımdan sikiyor ve ben de Oleg'in sikini emiyorum ve gerçekten özel bir şey yapmak, bir şekilde sürpriz yapmak istedim, eh, beni bilirsin, benim için asıl mesele bu. .. Kısacası Oleg'in taşaklarını yalamaya başladım, bana baktıklarını, daha da heyecanlandıklarını gördüm, sopalar o kadar sertti ki, Irka'daki gibi değil ama onu yandan yaladım ve bacaklarını öptüm ve aşağıda, sonra bacaklarını yukarı kaldırdım ve kıçının üzerinde durdum ona dilimle azar azar dokundum, ona dokundum, ona dokundum ve elimle onu çektim. İkisi de o kadar tahrik olmuştu ki, bunu nasıl yapabileceğimi biliyorsun, beni kıçımdan sikiyor ve ben Oleg'e işkence ediyorum, bu yüzden ona birkaç dakika işkence ettim ve sonra deliği elimden geldiğince yalamaya başladığımda , her tarafım akmaya başladı ve dilimi sonuna kadar kıçına soktum ve elimden geldiğince mastürbasyon yapıyorum, daha önce böyle bir sapıklık görmediler. Oleg o kadar sert geldi ki ağzımdan dökülüyordu, sonra iki tarafımdan saçlarımdan yakalayıp bana bastırdı, dudaklarıyla, yanaklarıyla karnının üzerine, taşaklarının üzerine beni hareket ettirdi, kıçımı yalamamı ve dürtmemi istedi dilimi oraya soktum ve dürttüm, sanırım kendini sürükleyecek, tamamen bayılana kadar beş dakika daha her şeyi yaladım.

Sonra Sam sikini kıçımdan çıkardı, nazikçe elimden tuttu ve kendisiyle birlikte tuvalete gitmemi istedi. Gittim... Kızgın değilsin... duruşuna bakılırsa kızgın değilsin. Kısacası onunla banyoya girdik ve ben gerçekten işemek istedim ve aynı zamanda o da penisini yıkıyordu, ona arkanı dön dedim, işemek istiyorum ama senin önünde utanıyorum. Len, lütfen üzerime işe, dedi ve çömeldi. Peki ne yapabilirdim, az önce kıçıma ve ağzıma yumruk atmıştı, bundan sonra neden ondan utanayım ki? O çömeldi, ben de bir ayağımı kaldırdım ve işemeye başladım, ağzıyla tuttu, dudaklarının üzerinden yüzüne aktı, o da diliyle kıçımı yaladı, çok havalı... Kısacası , Bitirdim, bacağımdan aşağı hafifçe bir damla akıyor ve her şeyi yalıyor... Sapık. Sonra banyoya oturdum, kendimi yıkamak için kıçımı dik tuttum ve o dedi ki - ben de sana gelebilir miyim... Karım dudaklarımı bir çeşit vampir, vahşi, emici öpücükle bastırdı, sonra daha da battı, kayganlaştırıcıyla karnımdaki terden onun ve benimkini yaladı, sert penisi birkaç kez emdi ve ıslak, sızdıran, aç kedisiyle üzerine tırmandı... Devamını dinle...

Üstünüze işebilir miyim? O da, yani sanırım öyle diyor, ama kocam bundan kesinlikle hoşlanmayacaktır, belki biraz, tamam, diyorum, sadece biraz ve sadece sırt ve popoya , yüzünde değil Her halükarda, yoksa kırılırım ve şu anda taşaklarını yalarım. Üzerimde durdu ve dizlerimin üzerine oturdum ve bacaklarını gittikçe daha yüksekte öptüm, taşaklarına yaklaştım, şimdi taşaklarını yalıyordum ama o hala üzerime işemeye başlamamıştı, sonra emmek istedim ve Sikini ağzıma aldım ve o anda bir akıntı hissettim, ağzıma işedi ve aniden beni uzaklaştırmaya başladı, beni uzaklaştırdı ve özür dilerim, özür dilerim, görmedim, görmedim öyle demek istemedim, kazara... Ve su üzerime, yüzüme akıyor ve sessizce böyle söylüyorum - ah pekala... Rahatla ve tekrar sikini ağzıma alıyorum, bırak uçsun ve içip yutuyorum, ağzımdan akıyor, gözlerime bakıyor, görüyor ve sürüklüyor... O an her şey ayağa kalkıp dönmeye başladı, boğulmaya başladık, sonra bir şey... sonra patladı, yıldırım çarptı, kulaklarım çınlamaya başladı, gözlerim bulanıklaştı ve eşimle ben aşırı dozda ilaçtan boğulduk.

Sabah iyileştiğimizde uykulu karıma baktım ve düşündüm - ne kadar hayalperest... Şimdi birlikte banyoya girmemiz gerekmez mi...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post