Kocam ve ben her zaman alkolle cinsel maceralar ararız. harika arkadaşlarımız vardı - bir çift Egor ve Diana.
Bir gün akşamı bol miktarda alkol ve tabii ki az miktarda yiyecekle geçirmek için evimizde toplandık. Doğru duruma gelince, Diana ışıkları kapattı, yüksek sesli müziği ve LED'leri açtı ve alacakaranlıkta dans etmeye başladı. Alkolün ciddi bir etkisi oldu ve tişörtlerimizi ve kot pantolonlarımızı çıkarmaya başladık, striptiz gibi dans etmeye başladık, birdenbire kendimizi kızların birbirlerini öperken ve çıplak göğüslerini patilerken bulduk. Bu bizim adamlarımızı tahrik etti, onlar da tişörtlerini çıkarıp öpüşmeye katıldılar ama her biri kendi hanımını öptü. Öpücükler giderek alçaldı ve şimdi ben zaten kocama oral seks yapıyorum ve Diana, Egor'a veriyor. Kimin ağzını daha yüksek sesle, daha tatlı ve daha şefkatle şapırdatacağını görmek bir tür mücadeleydi. Daha sonra bize köpek stili yaptılar Diana ve ben birbirimizin amlarını öpüp okşarken adamlarımız düzüşmeye başladı. Bu güzel resmi izleyenleri kıskanıyorum ve süreçten ne kadar keyif aldıklarını tahmin edebiliyorum. Ama "değişmediler", her biri yalnızca kendi kadınını öpüyor ve sikiyorlardı, bazen de diğer insanların partnerlerinin göğüslerine ve kıçlarına dokunuyorlardı. Genel olarak sadece arkadaşım ve ben birbirimize karşı yaramazdık. Bunun üçlü olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğine karar vermek bana düşmez, bu yüzden size soracağım. ancak zevk ve duygular çok büyüktü. Lütfen gerçek hikayelerinizi de paylaşın.
Grup seks mi? Ya da belki de değil ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version