Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous Kullanıcı adından bahset
Herkesi yalarım... ama belki herkesi değil
Burada boşuna üzüldüğümü düşündüm... Dün tamamen tarafsız bir konu hakkında şaka yapma izni verdim kendime... "Oradan salatalık alacağımı" yazdım... böylece hazırlanmaya başlayabilirim salata... ve... "oradan" derken... buzdolabını kastetmiştim... ve kıçımdaki bu şakadan sonra... kahretsin, patatesleri filizlendirmeye başladılar... ve sonra, tabii ki, çıkardılar... kısacası yine sinirlendim... konudan ayrıldığımı yazdım... ve şimdi merak ediyorum... neden ayrılayım ki? hayır, gerçekten... kahretsin burada hiç konu kalmadı... çünkü her zaman olduğu gibi "patatesleri filizlendirecek" birileri olacak.
Bilmiyorum.... Kendi "fantezilerimi" yarattım ” böylece insanlar bunu ilginç bulsunlar... böylece daha sonra orada iletişim kurabilsinler... başkalarını dinleyebilmek için... ama konularım bilerek çöpe ve "bok"a dönüştürülüyor.. .
Bu yüzden ben , yeni başlayanlar için, Temka'yı "beceremedim" ve şimdi burada diğer Konularda yazdıklarımı buraya ekliyorum... yani kolaylık sağlamak için, böylece "arkadaşlarım" şarkı sözlerimi her yerde aramasınlar forumu yerleştir....
ve kahretsin.. buraya gel.. ve beni saçmalıklarla rahatsız etmeye başla...
bunun gibi bir şey.. Şu ana kadar son hezeyanlarımdan buldum.. Hiçbir şeyi düzeltmiyorum, sadece buraya kopyaladım. “İlk kez 15 yaşımda penis gördüm... Yani “canlı” gördüm..., bir “resimde” ya da filmde değil... Çocuktan bahsetmeyeceğim şimdi kendisi... Ben sadece... Ben biraz "şaşırdım"... nasıl bu kadar mütevazı, utangaç... ve en önemlisi... zayıf bir adamın... BÖYLE bir penise sahip olabileceğine.. .
Anlıyorum ki burada ne "fısıldadığım" kimsenin umurunda değil... .. ama ben çocuğun kendisini "hatırladım".. çünkü desvittel şunu düşündü:
penis büyüklüğü sahibinin büyüklüğüne bağlıdır... çok komik... şimdi penisin kendisi hakkında.. onu gördüğümde.. hayret ettiğimi söylemek, kahretsin... hiçbir şey söylememek.... Kocaman... damarları şişmiş... nedense bu özelliği hemen fark ettim "detay" dikkati.. sonra kafa... çok... çok büyük... tamamen "deri" ile kaplıydı... ama penisi elimle tuttuğumda... çocuk "seğirdi" , ama penisi bırakmadım ve kafa yarıya kadar açıktı....
lanet olsun.. kocaman....pürüzsüz..“Svtol”ün aksine...koku... .
lanet olsun her şey hoşuma gitti.. çocuk orada konuşmaya başladı.. ama ben onu hiç dinlemedim ya da duymadım.. o anda sadece penisle “konuşmak” istedim...
Bunun gibi bir şey... ve detaylar olmadan acı çektim.. Elimden geldiğince çabaladım.. Sadece penisle ilgili... kahretsin.. yani detaylar olmadan hiçbir işe yaramaz) ))" ve işte bir tane daha "Seks gibi görünmüyordu... Ama utanıyordum, hatta çok utanıyordum.
Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak... arabanın arkasından. benim... diyelim ki erkek arkadaşım... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem affedilirdim... ama eğer yetişmezsem... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalacaktım... Yaz... Köy yolu.. İsimsiz köylerin arasından... Sonra erkek arkadaşım yavaşlıyor, neredeyse arabaya yetişiyorum... Eh, neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza bastı....
Ben böyle "koşarken"... 40 dakika geçmişti herhalde... Artık umurumda değildi. Beni “affeder mi” yoksa… Beni affetti.. Beni yemekle birlikte “çadıra” “çekti” ve sonunda durdu… ama salonda oturmama izin vermedi. Ve eşyalarımı giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani, gerçekten kirliydi... Bu yüzden benden tekrar 'üzgündü'. Bir şişe maden suyu aldım ve yüzünü yıkamasını sağladım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde... Bunun gibi bir şey... kahretsin"
© Kaynak: Hayal gücünü heyecanlandıran resimler
1702457717
Anonymous
Burada boşuna üzüldüğümü düşündüm... Dün tamamen tarafsız bir konu hakkında şaka yapma izni verdim kendime... "Oradan salatalık alacağımı" yazdım... böylece hazırlanmaya başlayabilirim salata... ve... "oradan" derken... buzdolabını kastetmiştim... ve kıçımdaki bu şakadan sonra... kahretsin, patatesleri filizlendirmeye başladılar... ve sonra, tabii ki, çıkardılar... kısacası yine sinirlendim... konudan ayrıldığımı yazdım... ve şimdi merak ediyorum... neden ayrılayım ki? hayır, gerçekten... kahretsin burada hiç konu kalmadı... çünkü her zaman olduğu gibi "patatesleri filizlendirecek" birileri olacak. Bilmiyorum.... Kendi "fantezilerimi" yarattım ” böylece insanlar bunu ilginç bulsunlar... böylece daha sonra orada iletişim kurabilsinler... başkalarını dinleyebilmek için... ama konularım bilerek çöpe ve "bok"a dönüştürülüyor.. . Bu yüzden ben , yeni başlayanlar için, Temka'yı "beceremedim" ve şimdi burada diğer Konularda yazdıklarımı buraya ekliyorum... yani kolaylık sağlamak için, böylece "arkadaşlarım" şarkı sözlerimi her yerde aramasınlar forumu yerleştir.... ve kahretsin.. buraya gel.. ve beni saçmalıklarla rahatsız etmeye başla... bunun gibi bir şey.. Şu ana kadar son hezeyanlarımdan buldum.. Hiçbir şeyi düzeltmiyorum, sadece buraya kopyaladım. “İlk kez 15 yaşımda penis gördüm... Yani “canlı” gördüm..., bir “resimde” ya da filmde değil... Çocuktan bahsetmeyeceğim şimdi kendisi... Ben sadece... Ben biraz "şaşırdım"... nasıl bu kadar mütevazı, utangaç... ve en önemlisi... zayıf bir adamın... BÖYLE bir penise sahip olabileceğine.. . Anlıyorum ki burada ne "fısıldadığım" kimsenin umurunda değil... .. ama ben çocuğun kendisini "hatırladım".. çünkü desvittel şunu düşündü: [url= ]penis büyüklüğü sahibinin büyüklüğüne bağlıdır... çok komik... şimdi penisin kendisi hakkında.. onu gördüğümde.. hayret ettiğimi söylemek, kahretsin... hiçbir şey söylememek.... Kocaman... damarları şişmiş... nedense bu özelliği hemen fark ettim "detay" dikkati.. sonra kafa... çok... çok büyük... tamamen "deri" ile kaplıydı... ama penisi elimle tuttuğumda... çocuk "seğirdi" , ama penisi bırakmadım ve kafa yarıya kadar açıktı.... lanet olsun.. kocaman....pürüzsüz..“Svtol”ün aksine...koku... . lanet olsun her şey hoşuma gitti.. çocuk orada konuşmaya başladı.. ama ben onu hiç dinlemedim ya da duymadım.. o anda sadece penisle “konuşmak” istedim... Bunun gibi bir şey... ve detaylar olmadan acı çektim.. Elimden geldiğince çabaladım.. Sadece penisle ilgili... kahretsin.. yani detaylar olmadan hiçbir işe yaramaz) ))" ve işte bir tane daha "Seks gibi görünmüyordu... Ama utanıyordum, hatta çok utanıyordum. Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak... arabanın arkasından. benim... diyelim ki erkek arkadaşım... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem affedilirdim... ama eğer yetişmezsem... o zaman neredeyse otoyola kadar koşmak zorunda kalacaktım... Yaz... Köy yolu.. İsimsiz köylerin arasından... Sonra erkek arkadaşım yavaşlıyor, neredeyse arabaya yetişiyorum... Eh, neredeyse oraya vardığımda... tekrar gaza bastı.... Ben böyle "koşarken"... 40 dakika geçmişti herhalde... Artık umurumda değildi. Beni “affeder mi” yoksa… Beni affetti.. Beni yemekle birlikte “çadıra” “çekti” ve sonunda durdu… ama salonda oturmama izin vermedi. Ve eşyalarımı giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani, gerçekten kirliydi... Bu yüzden benden tekrar 'üzgündü'. Bir şişe maden suyu aldım ve yüzünü yıkamasını sağladım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde... Bunun gibi bir şey... kahretsin" © Kaynak: Hayal gücünü heyecanlandıran resimler[/url]
Grup seks mi? Ya da belki de değil
by
Anonymous »
21 Mar 2024, 01:49 » in
General
Kocam ve ben her zaman alkolle cinsel maceralar ararız. harika arkadaşlarımız vardı - bir çift Egor ve Diana.
Bir gün akşamı bol miktarda alkol ve tabii ki az miktarda yiyecekle geçirmek için...
0 Replies
33 Views
Last post by Anonymous
21 Mar 2024, 01:49
Kızı yalarım
Düzenli toplantılar için, seks, oral seks, Ani, yüze oturma, temizliğe dikkat ederek çevreleme konusundaki her türlü tercih için bir kız arıyorum. Uzun ömürlü, 18 beden, anonimlik garantili. Buluşma...
0 Replies
37 Views
Last post by Anonymous
26 May 2024, 07:01
Kızı yalarım
Düzenli toplantılar için, seks, oral seks, Ani, yüze oturma, temizliğe dikkat ederek çevreleme konusundaki her türlü tercih için bir kız arıyorum. Uzun ömürlü, 18 beden, anonimlik garantili. Buluşma...
0 Replies
39 Views
Last post by Anonymous
26 May 2024, 07:12
Biraz seksle ilgili değil ama
by
Guest »
23 Oct 2023, 09:50 » in
General
Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı elimden geldiğince her zaman kendim...
0 Replies
42 Views
Last post by Guest
23 Oct 2023, 09:50
Berbat… ama bir iPhone için değil…
by
Anonymous »
08 Dec 2023, 16:10 » in
General
Geçmiş yaşamımızda... Yani evlenmeden önce... Partimizde çok sık sahile giderdik.... Ama şehir sınırları içinde değil... vahşi ortamda... t.s. medeniyetten uzak... sansür yok... üstelik herkes...
0 Replies
49 Views
Last post by Anonymous
08 Dec 2023, 16:10