Berbat… ama bir iPhone için değil…General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Berbat… ama bir iPhone için değil…

Post by Anonymous »

Geçmiş yaşamımızda... Yani evlenmeden önce... "Partimizde" çok sık sahile giderdik.... Ama şehir sınırları içinde değil... "vahşi" ortamda... t.s. medeniyetten uzak... "sansür" yok... üstelik herkes bizimdir... ve sahilde "yabancı" biri varsa o da aynı şirketlerdir ya da sadece denizin gürültüsünden emekli olmuş çiftlerdir. kalabalık...
Bazen güzelce dinlendikten sonra... mangaldan ve onunla ilgili her şeyden sonra.... Anı seçtikten sonra, erkekler “işteyken”... kız arkadaşlarım beni kıyı boyunca yürüyüşe “yabancı” tatilcilere doğru “götürdüler”. Adamlarımızdan biraz uzaklaştıktan sonra... arkadaşlarım bana mayoyu çıkarmamı emretti ve ben de yanlarına tamamen çıplak yürüdüm... neredeyse anında ellerimi de arkamdan bağladılar... "yabancılara" yaklaştığımızda ”... Onların (arkadaşlarının) emirlerini yerine getirmek zorunda kaldım... .
Ve yaptım... tamamen çıplak olarak yaklaştım... örneğin, dinlenen bir çifte... ve onlardan bir çakmak ya da en azından kibrit istedim... arkadaşlarımın (kelimenin tam anlamıyla ayakta duran) gerçeğini öne sürerek 20 metre uzakta)... Lanet olsun... Bir ışığa ihtiyacım var... bu arada, "benim" kızlarımın ağızlarında gerçekten sigara vardı ve gerçekten bir "ışık"a ihtiyaçları vardı...
Lanet olsun... izlemesi çok güzeldi gençlerin tepkisi.. beni tamamen çıplak bir şekilde karşılarında durup “yardım isterken” gördüklerinde…. Her ne kadar sersemlikleri uzun sürmese de bana her zaman bir çakmak veriyorlardı... Sonra biraz yana döndüm ve ellerimi arkamdan tuttuğumu “aynen böyle” değil, bağlı olduklarını gösterdim)))
“O zaman ne yapmalıyım? "...peki ne yapayım, ellerin doluysa çakmak al... Ben kız arkadaşlarımın emriyle "Ve sen onu ağzıma koydun" diye cevap vermek zorunda kaldım......< br />Kahretsin... şimdi sana bir hikaye anlatıyorum... ve sanırım... belki de evlenmemeliydim... tamam, konudan sapıyorum..
En önemlisi mesele şu ki, bu cümleyi açık ve nispeten yüksek sesle söylemem gerekiyordu... her halükarda, insanlar beni anlasın diye ve en önemlisi, biraz kenarda duran kız arkadaşlarım bunu benden duysun diye "mırıldanmamak" zorundaydım. ...
Kahretsin... bana bir çakmak verdiler... tuhaf, ama nedense onu bana veren neredeyse her zaman bir kızdı... eğer bir çiftse... ben aldım onun elinden sadece dudaklarımla alıp arkadaşlarıma götürdüm.... Ve bir sigara yaktıklarında... kahretsin, ben de çakmağı dudaklarımla tutarak geri döndüm..
Biz de öyle çalardık, "kimsenin" olmadığım dönemlerde. .. çünkü, aldığımda... “sevilen\sevilen”... kıyıdaki oyunlar artık o kadar zararsız değildi..
Kahretsin.. Merak ediyorum, hiç böyle oynadın mı? Yoksa "partide şanslı" olan sadece ben miydim...
Ve şunu eklemeyi unuttum... dikkat edin... ve "ağzıma koymak" için herhangi bir iPhone'a ihtiyacım yoktu. .. Yani çakmak, sandığınız gibi değil..
Şöyle bir şey… 1 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Söylemeyi unuttum... bunların hepsi benim başıma gelmedi... gerçekte değil... Hepsini bir filmde gördüm...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post