Geldik.
Aydınlık, ferah oda. Salondaki kanepe. Çiçekli tanklar (ya da palmiye ağaçları ya da...ne olduğunu kim bilebilir), aynalar...aynalar...aynalar. Göz kamaştırıcı bir banyo. Yatak odası...tek kişilik ama geniş yataklı.... Şaşkınlığımı fark eden Sergei kahkaha attı...
-Evet Svetik-gem, üçümüz birlikte uyuyoruz. Aynı yatakta.
"Siz eşcinsel misiniz?" diye sordum, neredeyse üzgündüm.
Nikita ve Ilya'nın kahkahaları o kadar bulaşıcıydı ki ben de onların ardından güldüm. Onlarla kendimi o kadar rahat ve sıcak hissettim ki... Sanki evimdeymiş gibi. Gülüp gözyaşlarımı sildikten sonra, Zafer Bayramı'nı mağlup Berlin'de kutlamaya başlamayı teklif ettim. Adamlar malzemeleri açtılar, ben de hemen getirdiğim yiyeceklerden sandviçler hazırladım, hatta bir çeşit salata bile yaptım, adamlar kapıyı kapattılar, diğer tarafa “Rahatsız etmeyin” yazısını astılar ve başladık...
Zafer Bayramı için. Büyükbabalar ve babalar için. Askerler için. Çeçenya'daki adamlar için. Hayata, çocuklara ve kadınlara... O kadar çok kadeh kaldırılmıştı ki... Şimdi hepsini hatırlamıyorum... ama adamlar harikaydı. Ve "Yaşam İçin, Çocuklar ve Kadınlar İçin" i beğendim... içinde sessiz bir erkek üzüntüsünden bir şeyler var... erkeklerin "sovyet"te yaşayarak 40-50-60 yaşlarında öleceklerini anlamalarından, çok az sayıda kişi 70 yaşına kadar yaşayacak... hiçbir kadının sahip olmadığı o "erkek" çocuk sevgisinden (eh... kadınlar, biz kaltaklarız... sonuçta, iyi bir erkeği baştan çıkarmak için, biz onun için sadece bir çocuk doğurmamız gerekiyor ve o bizim... bizim, karısının bir orospu olmasına rağmen neden oğluna veya kızına bu kadar ilgi duyduğunu hala anlamıyoruz.. )... yalnızca onların - BİZİM adamlarımızın - bize verebileceği sevgiden, hassasiyetten ve şefkatten.
Ve sonra... Sonra sırayla herkesin yanına gittim ve onları öptüm. Kesinlikle. Parlak. Duyguyla. Etrafımı sardılar ve beni her yönden öpmeye başladılar. Boynuma, dudaklarıma, parmaklarıma, ellerime konan sayısız öpücükten... Delirmeye başladım. Bu tür okşamalara 5 dakika bile dayanamadım... Ateşli bir şekilde kıyafetlerimin düğmelerini çözmeye başladım... Kendini pantolonsuz ve külotsuz bulan ilk kişi İlya oldu... ve sertleşmiş penisi şimdiden sabırsızlıkla kalçalarıma dürtmeye başlamıştı. , sanki "sevgilisini" arıyormuşçasına... Dizlerimin üzerine çöktüm, Sergei'nin penisinin üzerine eğildim ve yavaş yavaş emmeye başladım... sağ elimi kullanarak onu çektim... Göğsünden kaçan inilti bir ödül... Nikita... Nikita zaten altımda yatıyordu. Penisi sanki onunla oynuyormuş gibi başının kenarıyla "amımı" fırçaladı. Kanepeden düşen yastığa elini uzatıp kalçasının altına koydu ve hemen içime girdi...
-Mmmmm, - zevkle iç çekişim neredeyse duyulmuyordu...Sergei'nin organı gözlerimin önünde ağzımda şişti...
Islaktım... Kıçım bile kayganlaştırıcı salgılıyordu. Sabırsızlıktan her yerim titriyordu. Ve sonra üçüncü üye, İlya'nın üyesi benim "darlığıma" daldı….
"Ah!" diye bağırdım, Sergei'nin aletini ağzımdan attım, acıdı. Uzun zamandır orada kimse yok...
İki üye sanki emir almış gibi eşzamanlı hareket etmeye başladı...beni içeriye yaydı. Ellerimle Sergei'nin testislerine masaj yapmaya başladım... dilimle onlara doğru indim... kasıklarını anüsüne kadar yaladım... Biraz daha ve boşaldı... Aniden aklıma eski fikrim geldi. ...
-Durun, boşalmayın... Hepinizin sırayla kıçıma boşalmanızı istiyorum. Görünüşe göre zevkin zirvesine yaklaşan Nikita da hızını yavaşlattı. Sergei itaatkar bir şekilde penisini ağzımdan çıkardı, nefes nefese kaldı... Ve sadece Ilya kıçımla "oynadı". Nikita altımdan sürünerek çıktı. Yastığı yüzümün altına alıp beni yere doğru eğdi. Ben boyun eğdim. Göt sanki kendi kendine soruyormuş gibi dikildi....
Ve sonra ilk akıntı içime sıçradı... Ürperdim... öyle güçlü bir salınımdan... Elimi karnıma indirerek kendimi okşamaya başladım...
Ilya bir şaplakla yere düştü ve aletini benden çekti. Sergei hemen yanıma geldi. Atışları çok daha güçlü ve enerjikti... Gerçekten heyecanlanmaya başladım... Orgazmdan sonraki 10-15 saniye içinde tekrar tekrar boşaldığım bir durum var... her şey gibi görünüyor buna doğru gidiyordu... Sergei'nin patlamasını yaşamadım farkettim çünkü zaten adeta "bitmiş" durumdaydım... Spermi o kadar çoktu ki kıçıma sığmadı ve yavaş yavaş akmaya başladı. vajinaya kadar... biraz rahatsız ediciydi....
Sonra Nikita "aletini" bana soktu... ama zaten gergindi ve neredeyse anında işini bitirdi...
-Çocuklar..., - Hırıldadım... - Şimdi şu votka şişesini alın ve kıçıma sokun... Beni kanepeye taşıyıp sırt üstü yatırdılar. Onları bacaklarını bükmeye zorladılar ve kıçlarına boş bir şişe soktular...spermleri hemen yavaşça dışarı aktı...
-Biri beni yalasın...
İlya, huzursuz İlya, "mağaramın" üzerine eğildi ve diliyle bana eziyet etmeye başladı... Bunu açıkça birden fazla kez yaptı... Sanki tüm "yerlerimi" biliyor ve buralardan geçiyormuş gibi. .. Dilinin dokunuşuyla ürperdim ve dürtüsel olarak anüsü sıktım... ama bu sadece şişenin boynunun daha da sıkılaşmasına neden oldu... bu da daha da fazla zevk getirdi...
Orgazm patlaması beni çok yormuştu... Hızla nefes alarak kanepeden yere doğru süründüm. Şişe sessiz bir gümbürtüyle yere düştü...
Biraz dinlendikten sonra bu şişeden bir bardağa doldurdum ve kazananların “kokteylini” içtim.
Bu görüntü erkeklerin penislerinin diken diken olmasına neden oldu... Gerçekten o kadar heyecan verici mi görünüyor? Tepkilerini gördüğümde onlara sırtımı döndüm ve diz çöktüm.
Arkamı dönmeden "Sanırım kedi beni alacak?" dedim.
-Ya değilse? "Ne?" dedi Sergei. Sesini hemen tanıdım.
-O zaman tahmin etmediğim kişi beni kırbaçlayacak.
"Ya tahmin edersen?" diye sordu Nikita.
"O halde tahmin ettiği kişiyi kırbaçlayacak," diye önerdi İlya.
-Kesinlikle.
Arkamda sessiz bir fısıltı vardı. Toplantı uzun sürmedi. Gözlerim bağlıydı. Beni yüzüstü yere yatırdılar ve bacak bacak üstüne atmaya zorladılar. Popoya bir çeşit krema bulaşmıştı.
Ve sonra ilk üye kıçıma saldırdı... Sahibi kurnazdı. Ya durdu, sonra aniden hızını artırdı, sonra tamamen çekildi, sonra derinlere saplandı... Ama onu tanıdım.
Sonra bitirdi.
"Sıradaki" dedim olabildiğince düz bir ses tonuyla ama şimdi yeniden heyecanlanıyorum...
Biri yanıma geldi. Kalçasını okşadı ve aniden güçlü penisini bir kazık gibi soktu... Çığlık attım... çok acıttı... ama belirlediği hız tek kelimeyle muhteşemdi... tahrik oldum... ellerimin kendisi meyveleri yaymaya başladı, böylece penis daha da derine girdi... İstemsizce el sallamaya başladım... inlemelerim "binicimi" daha da uyandırdı, sarsıntılı hareket etmeye başladı ve penisini keskin bir şekilde sokup çıkarmaya başladı... ve kim olduğunu belirlemek için "sikiş"in tuhaflıklarını takip etmeyi unuttum... Ve böylece boşalmaya başladı... rektuma sperm attı, kalçamı o kadar yakaladı ki parmaklarının izleri hala görülebiliyor orada... Onu tanıyamadım... Sadece unuttum... Ve şimdi üçüncünün kim olduğunu tahmin etmem gerekiyor... Üçüncüsü parmaklarıyla içime girdi... ileri geri hareket ettirmeye başladı. .. El sallamaya başladım, kayan parmakları takip ederek kıçınızı olabildiğince yükseğe kaldırmaya çalıştım... ve öyle bir anda, parmaklar yerine bir penis kıçınıza geri döndü. Yavaş yavaş ve bilinçli olarak beni mutluluğun zirvesine çıkardı ve ben de vazgeçtim... Gerçeklikten koptum ve tamamen onun penisine ve hislerime odaklandım... Onunla birlikte ben de aynı anda geldim... o bir ayının kükremesiyle ve ben de bir dişi aslanın çığlığıyla.... Dinlendikten, yiyip içtikten sonra dövülüp dövülmeyeceğime karar verdik...
-İlya ilk oldu!
İlya üzgün bir şekilde kanepeye doğru yürüdü - oradan bir yastık aldı, yere attı, karnı ile üzerine uzandı, böylece poposu havada kaldı... ikincisi... Ama ne şaka yapmıyor ki!
-İkincisi….Sergey!
Sergei ve Nikita, Ilya'nın yanına yerleştiler...
Birinin pantolonundan kemeri çıkardım... ve yanına gittim. Yaklaştığım anda ayağa fırladılar ve kemerimi aldılar, beni kaldırdılar ve kanepeye attılar. Aldatıldım!!!!!! Beni yüzüstü çeviren Ilya çıplak vücudumun üzerine oturdu, Nikita omuzlarına bastırdı... ve havada bir ıslık sesi duyuldu... - Ah!!! "Anneler!" diye bağırdım. Sergey merhamet bilmiyordu... Kıçım acımasızca yandı....
Beş dakikalık idam, kıçımı ateşle yanan bir kıça çevirdi…. Tekrar ciyaklayarak dayanamadım ve ellerinden büküldüm... gözlerimde durgun bir şehvetle onlara doğru koştum... Sergei'yi yere serdikten sonra gösterişli bir şekilde aletinin üzerine oturdum. Benden bu kadar çeviklik beklemediğinden inledi... Sikinin üzerine atlayarak, yanıma gelen ve öfkeyle mastürbasyon yapmaya başlayan Nikita ve Ilya'nın siklerini yakaladım... Boşalmak üzere olduklarını hissetmeden önce beş dakika bile geçmemişti... Sergei'den sıçradım, aydınlandı Yeni bir fikir aklıma geldi ve çantalara doğru koridora koştum...
-Nereye!,” diye öfkeyle bağırdı Sergei, görünüşe göre boşalmak istiyordu...
Çantalarıma uzanıp bir tanesini yere salladım... bir Berlin haritası aldım ve geri koştum. Onu yere yayıp üzerine çömeldim...
-Boşalın beyler, hadi!!!!
Neredeyse aynı anda üç jet yüzüme, saçlarıma, göğsüme çarptı... Ve Berlin'in üzerine işemeye başladım... Sperm benden damlıyordu, Berlin'in tam üzerine sarı bir su birikintisine düşüyordu... Berlin'i mağlup ettim... BACAKLARIMIN ARASINDA BERLİN!
Mobile version