Erkek anal orgazmseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Erkek anal orgazm

Post by Anonymous »

Arkadaşım ve ben henüz 20 yaşındayken orduda tanıştık. Hizmet genellikle ortalama ve özel bir şeyle öne çıkmadı. Yavaş yavaş hizmet ettiler ve neredeyse 3 yıl sonra terhis edildiler.

Aynı şehirdendik ve muhtemelen bu yüzden onunla askeri dostluğumuz yavaş yavaş güçlendi ve o ve ben aslında birbirimize aşık olduk. Çoğu zaman onun evinde buluştuk. O ve büyükannesi dört odalı bir dairenin iki odalı bir bölümünde yaşıyorlardı. Dairelerinin diğer iki odasında 50 yaşlarında bir kadın ve 18 yaşında çok güzel bir kız yaşıyordu.

Onunla en sık dairede yalnız kaldığımızda iletişim kuruyorduk.

Elbette, her zaman olduğu gibi, o ve ben çok dikkatli bir şekilde alkole düşkündük ve sonrasında kural olarak konuşma erkekler ve kadınlar arasındaki yakın ilişkiler etrafında dönüyordu. Bu ilişkiler konusunda pek deneyimim olmadığından çoğunlukla bu konulardaki tartışmalarını dinledim.

Ve bir gün benim için en ilginç şey oldu!..

Arkadaşım bana kendisi ve genç komşusu arasında gerçek aşkın uzun süredir gelişmekte olduğunu itiraf etti! Ancak hem annesi hem de büyükannesi bu duruma kategorik olarak karşı çıkıyor!

Fakat ilişkileri güçlendi ve bir gün genç çift evde yalnız kaldığında... Karşılıklı rızaya dayalı yakın bir ilişkileri vardı: anal seks yaptılar, yani erkek penisini onun büyüleyici kıçına soktu!

İlk başta ona inanmadım ama bana bunu nasıl yapabildiklerini anlattı: penisinin ucunu ve anal deliğini Vazelinle sürdü, ardından penisini kadının kıçına sokmayı başardı!

Ona bir kez daha inanmadım ve sonra penisini açığa çıkarıp kıçıma sokmayı teklif etti! Buna şiddetle karşı çıktım ama bir süre sonra mutfağa girdiğinde yatağına yüz üstü yattım ve bacaklarımın arasına katlanmış bir gazete koydum. Sessizce mutfaktan geldi ve beni bu halde görünce hızla üzerime tırmandı ve kıçıma bir şey sokmaya başladı! Bu benim için çok acı verici oldu... Bir dakikadan kısa sürede ağrı geçti ve yine dikkatlice fallusunu içime sokmaya başladı. Onu benden alıp tekrar kıçıma sokmaya başladı. Bunu birkaç kez yaptı ve aniden alışılmadık derecede güçlü bir orgazm hissettim! Onun orgazmı benimkiyle aynı anda gerçekleşti!

Yani hayatımda ilk kez gerçek mutluluğu deneyimledim: gerçek bir orgazmdı!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kızlar için anal orgazm
    by Guest » » in General
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Guest
  • Kızlar neden anal seksten orgazm yaşar?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Anal orgazm
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    28 Views
    Last post by Anonymous
  • Anal orgazm nasıl elde edilir
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies