Anal orgazmGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Anal orgazm

Post by Anonymous »

Hepsi farklı şekillerde bitiyor, ancak son zamanlarda anal orgazmın özünü anladım). Ben her zaman bitiyorum, ister yetenekli, kayış, ya da tamamen mastürbasyon. Ve sonra bir üyeyi bitir. Bu tatlı hisler beni tekrar tekrar çekiyor, benden anal sürtük yapıyor.
Ben boşalmadan önce hissi olan anal orgazm var, burada sperming, ama çok daha uzun, yaklaşık bir dakika. Bu, bence, prostatın sırrını geliştirme süreci, şişmesi. Prostat şiştiğinden, bir üyenin her itmesini tanımlama hissi ile hissediyorum. Üyenin kafasına biraz hafifçe dokunursanız, örneğin kazara bile, belirgin şoklar olmadan pürüzsüz bir boşalma izler. Ancak orgazm, geniş olmasa da, bir pislikte olduğu kadar parlak olmayacak. Kendini kim tarif edecek 39 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Bu prostat masajından bir orgazm değil, kompleks. Oyuncakları, büyük bir kafalı, ama ince bir namlu ile denedim. O değil. Anüsün patlaması gerekir.
Lavmanlar ve rahatlama hakkında yazmayacağım, ancak ortağın başını anüsün halkasına bastırıp yavaşça girmesine başlayacağım. Bir üye neredeyse yumurtalara kayar, bir prostat ve biraz daha fazla okşayarak. Almaz, ama vuruşlar, köşeyi ayarlıyorum. Üyem zor, biraz yırtıyorum. Tatlı duyumlar gelir gelmez, dick'e dokunmuyorum, biraz karışık olacak. Ve yağlayıcı gerilmeye başlar. Bunlar harika hisler ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kızlar için anal orgazm
    by Guest » » in General
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Guest
  • Kızlar neden anal seksten orgazm yaşar?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Erkek anal orgazm
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    71 Views
    Last post by Anonymous
  • Anal orgazm nasıl elde edilir
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies