Bu hikaye gerçektir, daha önce erkek arkadaşımı hiç aldatmadım ama sonra öyle bir olay oldu ki dayanamadım! Üstelik arkadaşımın erkek arkadaşıyla aldattım. Arkadaşımın erkek arkadaşına N. diyelim (Onu uzun zamandır tanıyoruz ve yakın iletişim halindeyiz ama arkadaşlık dışında hiçbir ipucu yoktu).
Bu, geçen kış yaşandı. Arkadaşım ve ben onun evinde bir araya geldik ve bira içmeye, oturup erkekler hakkında konuşmaya (o sırada bir erkekle kavga ettim ve birkaç gündür konuşmamıştım) ve yatmaya karar verdik. Biraz içtik! Arkadaşım çok sarhoş oldu ve bana ilaç getirmesi için N.'yi aramak zorunda kaldı. Yaklaşık 30 dakika geçti ve o zaten burada. Arkadaşımı dışarı pompaladık ve onu yatak odasındaki yatağına yatırmaya karar verdik. Uyumasına izin verebileceğimizi düşündük.
N.'ye bir içki ikram ediyorum, gece 2'de kendimi sürüklemem ve sabaha kadar kalmayı ve sonra buradan işe gitmeyi önermem boşuna değil. O kabul etti. Mutfakta oturup konuşup içtik. Elimizdeki her şeyi bitirdik ve ona koridordaki yatağını yapacağımı ve arkadaşımla yatacağımı söyledim. Ama o kadar sarhoştum ki yatağı yapamadım ve N bana yardım etmeye karar verdi. Yatağı hazırlarken aptalca yatağa uzandım ve tembel olduğumu söyledim!
Birden N. üzerime uzandı. Ağır nefes almaya başladım ve bundan sonra ne olacağını bilmiyordum çünkü ne olduğunu anlamadım! Beni uzun zamandır istediğini, uzun zamandır bana baktığını ve benim aleyhime kaba düşünceleri olduğunu anlatmaya başladı! Tabii ki şok oldum ama o dönemde ilgimi de çekti. Dürüst olmak gerekirse o zaman muhtemelen beynimi kapatmıştım. Arkadaşımı ya da erkek arkadaşımı düşünmedim.
Sadece kulağıma fısıldadığını duydum. Beni istediğini tekrarladı! Dayanamadım! Dudaklarımı öpmeye, kulağımı ısırmaya ve dilini gezdirmeye başladı. O anda zaten sızıyordum. Eliyle boynunu tutup yakaladı! Onu ısırmak ve dilimle daha önce hiç yaşamadığım şeyler yapmak! Sonra tişörtümü çıkardı (bu erkek arkadaşımın tişörtü), göğüslerim üzerinde çalışmaya başladı, sütyenimi çıkardı ve diliyle hareketlerine devam ederek hepsini o kadar nazik ve yavaş yaptı ki ben çoktan boşalmaya hazır! Ama beni orgazma uğratmamak için ne zaman durması gerektiğini biliyordu!
Bana eziyet etti! Sadece erkek tişörtü giydiğim gerçeği, uzundu ve altına hiçbir şey giymedim, özellikle evde. Ve burada açık ve neredeyse çıplak yatıyorum) aşağı inmeye başlıyor ve külotumu çıkarıyor... ve dilini amımın üzerinde gezdiriyor. İnlemek istiyorum ama arkadaşımın duvarın arkasında olduğunu anlıyorum ve kendimi tutuyorum! Onu yeniden neredeyse orgazma ulaştırıyor ve yine duruyor!
Bunu yaptığı için şimdiden endişelenmeye başladım! Kanepenin karşısında durdu ve gömleğini çıkarmaya başladı ve sonra aniden beni saçlarımdan yakalayıp kanepeden kaldırdı ve önünde dizlerimin üstüne koydu. Fermuarını açıyor ve büyük, şişmiş penisini çıkarıyor. Bir eliyle saçımı tutarken diğer eliyle çenemi tutup aç diyor! Teslim oluyorum! Ve sikini ağzıma soktu! Ve sert hareketlerle beni ağzımdan sikmeye başlıyor! Artık onda birkaç dakika önceki romantikliği göremiyordum.
Bir süre geçiyor ve yine beni saçlarımdan tutup kanepeye atıyor, sarhoşum ve beni etrafa fırlatıyorlar ve ne olduğunu hiç anlamıyorum! Daha sonra beni yüzüstü çevirdi, altıma bir yastık koydu ve kanepeye çıktı. Sonra bacaklarımı ayırdı, arkama oturdu ve bana, bunca zamandır hayalini kurduğum gibi seni becereceğimi söyledi! Heyecanlıydım! Bana sert bir şekilde itti! Çığlık atmak istedim bunu bilerek sağ eliyle ağzımı kapattı, sol eliyle de belimi tuttu.
Sonraki kaltak gibi beni becermeye başladı, ani ve sert hareketler yaptı! Duygularıma hakim olamadım! Sonra bana sessiz olmamı söylüyor, itaat ediyorum! Sikini çıkarıp kıçıma sokuyor! Ayrıca keskin! Bu gerçekten canımı acıtıyor! Hiç sert seks yapmadım!!! Ve beni analda öyle bir kabalıkla sikmeye başladı ki o kadar yüksek sesle çığlık attım ki arkadaşım uyandı! Sikini çıkardı ve bana tuvalete gitmemi, beni takip etmemi ve ona bir şeyler anlatmaya çalışmamı söyledi! Güzel dedim!
Banyoya gitti, ben de onu takip ettim, sonra arkadaşım kalktı ve banyonun kapısına geldi, iyi olup olmadığımı sordu, çok fazla içtiğimi ve hasta olduğumu söyledim, sonra o da devam etti büyük aletini amıma sokuyor ve beni ayakta becermeye başlıyor. Kapıya yaslandım ve hâlâ arkadaşımla konuşuyorum.
Diyor ki: Bir şey getirebilir mi? Beni değil! Sorun değil, yakında çıkacağım. Arkadaşım gitmiyor ve duygularım tavan yapıyor, ondan kurtul diyor ve beni beceriyor! Şu anda beni hayal edin, arkadaşımın erkek arkadaşının beni becerdiği banyoda duruyorum ve arkadaşım kapının dışında duruyor ve kendimi kötü hissettiğimi düşünüyor ve bu arada, bir orgazm geldi! Bir arkadaşım sordu: N. nerede? O gitti! Sonra bağırdım: EVET! EVET! Beni ağzımdan yakalayıp yere yatırıyor ve şöyle diyor: Sus!
Arkadaş gitti ve tekrar uzandı. Bitirmedim ama şimdi ne yapmak istediğimi biliyorum diyor! Bu durumda, yalan söylüyorum, arkamda, sikini yine analımın içine sokuyor ve mastürbasyon yapmaya başlıyor ve oraya boşalıyor! O da beni saçlarımdan tutup kaldırdı, kendine doğru çevirdi ve beni öyle açgözlülükle öptü ki, çünkü kendi hakkını aldı! Sonra beni duvara yasladı ve şöyle dedi: Bu bizim kirli sırrımız! Artık sen de benimsin! Umarım bu aramızdadır, sonra güldüm ve dedim ki: Eh, tabii ki aramızda böyle bir sırrı artık anlatacak kimse yok!
Şafakta gitti, ben de bir arkadaşımla yatmaya gittim ve uzun süre uyuyamadım! Böyle bir şey nasıl yapılabilir! Ancak yapılanlar geri alınamaz! Ve bu aynı zamanda hem hoş bir anı hem de pişmanlık olacak.
Bir arkadaşımın erkek arkadaşıyla ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version