Biseksüel olmayı bırakmak istiyorumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Biseksüel olmayı bırakmak istiyorum

Post by Anonymous »

Foruma merhaba. Şu anda biseksüelim, kızlarla ve erkeklerle de yatıyorum ama tamamen heteroseksüel olmak, erkeklerle seks yapmayı bırakmak ve onlara olan ilgimden kurtulmak istiyorum. Bir zamanlar erkeklerle sevişmeye başladım çünkü kızlarla You need to register to see the link. yaşadım ve böylece ihtiyacın karşılanmasını istedi. Artık erkeklere olan ilgim tam anlamıyla bir tür bağımlılık noktasına ulaştı ve bundan gerçekten kurtulmak istiyorum
. Her zamanki gibi: Kızlarla yatıyorum, seks harika, erkekleri düşünmüyorum ve sonra duruyor ve bir alkolik ya da uyuşturucu bağımlısı gibi vazgeçip sonra bozulan bir adamla kompülsif olarak seks aramaya başlıyorum. Ve ne zaman bir erkekle seks yapsam şunu düşünmeye başlıyorum: bunu neden yaptım dostum?.. Bir erkekle her seksten sonra eşcinsellik ve biseksüellik konusu iğrençleşiyor. Sonra sadece piliçleri sikiyorum, bunu erkeklerle yapmak istemiyorum ve yine bir "çöküş" yaşıyorum ve yaptığım şeyden yine tiksiniyorum. Bilmiyorum, belki birisi bununla karşılaşmıştır ve nasıl durdurulacağı konusunda tavsiyelerini paylaşacaktır...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post