Karısı hile yapıyor. Koymak veya bırakmak için? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Karısı hile yapıyor. Koymak veya bırakmak için?
Eşim ve ben 37 yaşındayız, 13 yaşındayız. Doğal olarak, tutku azaldı, ancak eş seven ve şefkatli olmasına rağmen, beni her zaman destekliyor. Son zamanlarda, bir iş gezisinde, eşimin beni aldattığını öğrendim. Dahası, bu ortak tanıdıklarımızla yaklaşık 10 yıl sürer. Onunla uzun süre yakın dostluk ilişkileri vardı, ya da daha doğrusu düşündüm ve buna herhangi bir önem vermedim, ama boşuna. Uzun zamandır onu becerdiği ortaya çıktı ve hatta bir iş gezisi bahanesi altında onunla Türkiye'ye uçtu. Asilimin bir başkasını oyduğunu öğrendiğimde ne olduğunu açıklamayın. Korku, öfke, umutsuzluk ... Karısı her şeyi reddetti ve her şeyi bulduğumu iddia etti, hatta rahatsız oldu, tabii ki hiçbir şey bulamamış olmama rağmen, onu arabaya nasıl döktüğünü gördü ve arkadaşları daha sonra bana karımın 10 yıl boyunca nasıl koştuğunu anlattı. Ama ... bir süre geçti, ruhumdaki tutkular azaldı. Karısı, daha önce olduğu gibi, hassas, narin, şefkatli bir güzelliktir ve işten ayrılırken bir Pepikhon'da ona ölçeklendirildiği düşüncesiyle, üye bir taş gibi yükselir. Kafamın hayırdan ayrılmanız gerektiğini anlıyorum, ama sonra karımda nasıl bittiğini ve heyecanlandığını hayal ediyorum. Nasıl olunur?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version