Bir insan bir kere aldattıysa tekrar aldatır demeleri boşuna değil...
Daha doğrusu, evlilik yatağımda çıplak yatarken ve olanları düşünürken, iki adamla nasıl yattığımı düşündüm... gerçi hayır, uyumadım ya da daha doğrusu iki adamla seviştim son sürtük.
Ama hoşuma gitti. Hatta daha fazla. Sadece bu değil, daha fazlasını istiyorum. Ağzında iki sikin olması çok havalı ve cinsel çılgınlığımı tekrarlasam bile Vanya'm (erkek arkadaşım) ne kadar ahlaksız olduğumu asla bilemeyecek.
Bu düşüncelerin arkasında, sabahlığımın altından amıma parmaklarımla dokunup onu açığa çıkardığımı ve küçük parmaklarımla "tomurcuğumu" nasıl gezdirdiğimi fark etmedim. Dün gece, bir sikin kıçıma nasıl çarptığını ve ikincisinin ağzıma nasıl girdiğini hatırladım; zevkle inlemek ve birden fazla orgazm yaşamaktan başka seçeneğim yoktu.
Bunu yalnızca bir kişi verebilir mi? Tabii ki hayır.
Nefesim hızlandı, sabahlığımın düğmelerini tamamen açtım, sol göğsümü avucumun içinde sıktım, dilimle dokunmaya çalıştım, neyse ki dört bedenim buna izin verdi. Parmağımla amıma nüfuz ettikten sonra dudaklarımı yalayarak sessizce uludum.
Tanrım, nasıl da sik istiyorum. Tamamen yanıyordum, yatağımda kıvranıyordum, ta ki başımı kapıya doğru çevirdiğimde mutlu bir şekilde kapı eşiğinde görünen erkek arkadaşımın uzun süredir iç çamaşırını indirmiş ve bu gösteri karşısında "ünitesine" mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. . Parmakları ritmik bir şekilde şaftı boyunca hareket ediyordu.
Dudaklarımı yaladım ve bir kedi gibi dört ayak üzerinde durdum ve beklentiyle ağzımı açarak yatakta yavaşça değerli üyeye doğru ilerlemeye başladım.
—Sabah seks mi? - o gülümsedi. "En azından kahvaltıyı hazırladın..." Onu bir öpücükle susturdum, parmaklarımla onuruna dokundum ve onu sarstım. - Sabah ilk iş olarak kızını becermek istemez misin? Bütün gece seni bekledim, sevgili üyemi bekledim... benimle nasıl ilgileneceğine bağlı olarak kahvaltını yapacaksın... - dedim nefes nefese, dizlerimin üzerine çöküp dilimi gezdirerek. şaft yavaşça kafayı okşuyor, hevesle onu tamamen yutmak istiyor. Tıraşlanmış testislerinin altına inip bir tanesini ağzına doğru derinleştirdi ve kadın yavaşça inleyerek, parmaklarıyla klitorisi okşayarak testisleri emmeye başladı. Sonra ikinci testise geçti, o kadar çılgınca arzuladığı şeyi çekmeyi bırakmadı, çılgınca penisini yuttu ve yüksek sesle şaplak atarak açgözlülükle emmeye başladı.
Sürprizden ya da zevkten iç çekişini duyunca hızımı artırdım. Amım dün geceki gibi akıyordu ama şimdi sevgilimi emiyordum ama... kimin umrunda.
Elini başımın üzerine koydu, bastırdı ve sikini olabildiğince derine almamı istedi. Onu en dibinden alarak tamamen boğazıma sakladı, birkaç saniye önce hızla oyalandım, açgözlü bir iç çekerek, ağzımdan çektim, sevgilime memnuniyetle baktım, hala ıslak şaftını yalıyordum, testislerini parmaklarımla okşuyorum.< /p> "Zaya, neredeyse öyle bir oral seksten kurtulacaktım ki" dedi.
"Dene bakalım alçak herif," dedim, kıçımı ona doğru çevirerek. — Onu kıçıma sokmak istiyorum tatlım ve ben "gelmeden" önce boşalmaya çalış.
Bunu söylemeye zamanım kalmadan kıçımda sıcak ve ıslak bir şey hissettim.
—Sen deli misin?! Henüz bitirmedin mi? - Sesimde öfkeyle çığlık attım. - Bunu nasıl yapabildin piç!
O kadar sinirlendim ki yüzüne tokat attım.
İlk başta şaşırmıştı. Bir dakika sonra da yüzüme sert bir şekilde vurdu, boynumdan yakalayıp beni yastığa bastırdı.
— Dashul, kendine fazla izin vermiyor musun? Kimse bana vurmaya cesaret edemiyor! Üstelik büyük memeli bir fahişe! Seni cezalandırmamı mı istiyorsun?!
Yüzüm kızarmıştı ama sertliği hoşuma gitti, hatta biraz heyecanlandım.
—Peki beni nasıl cezalandıracaksın hızlı nişancı? — dedim gülümseyerek.
—Şimdi göreceksiniz.
Sarkık penisini yüzüme yaklaştırıp dudaklarıma bastırdı.
— Tekrar kalkana kadar tekrar emelim
Kaba ağzımı ikna etmeye gerek yoktu. Gizlenmemiş bir arzuyla onu ağzıma aldım ve birkaç dakika sonra tekrar dövüş pozisyonunda durdu.
Vanya hâlâ beni ağzımdan sikiyordu ve ben zevkle inliyordum. Sonra komik bir ses çıkararak sikini ağzımdan çıkardı, önce göğüslerime, sonra diğerine şaplak attı ve sonunda sikini aralarına sıkıştırarak yeniden hareket etmeye başladı.
Bu sırada "Göğüslerini seviyorum Dashulya..." diye homurdandı. — Çok havalılar.
"Kendini kaptırma, hızlı nişancı," diye nefes verdim, "bana söylemeyi unutma lütfen."
Göğüslerime tokat atarak kıçımı kaldırdı, penisini anüsüme doğru konumlandırdı ve yavaşça içeri girdi.
- Kahretsin... o kadar kolay giriyor ki... Ne fahişe!
Fakat durmaya hiç niyeti yoktu, tam tersine adımlarını hızlandırdı. Göğüslerim sevişmemizin ritmine göre sallanıyordu ve sadece yüksek sesle inleyebiliyordum, durmamak için yalvarıyordum.
Bu sefer hızla geldim ve birkaç dakika sonra penisini 69 pozisyonunda yalayarak sperm kalıntılarını temizledim.
Sessizce uzanıyorduk ve o sigara içerek bir şeyler düşünüyordu.
—Yani beni aldattın, sürtük? - diye sordu.
“Ne yapıyorsun canım...” dedim ama gülümsemeden edemedim.
—Sana bir sır vereceğim— Bazen işte de eğleniyorum.
Yine gülümsedim.
—Orada da hızlı mı boşalıyorsun? — parmaklarım yine onun gevşek onuruna dokundu.
Hızla elimi çekti.
—Yeter artık, doyumsuzum. Akşam misafirler bize gelecekler - kız kardeşim ve kocası, o yüzden giyin ve akşam için bir şeyler hazırlayın. Ve güzel bir şeyler giyin.
— Elbette tatlım.
Kız kardeşini hatırladım. Kısa kahverengi saçlı, kahverengi gözlü, iyi bir mizah anlayışı olan ve üç beden bir kadın. Bir gün onları ziyarete gittik ve tişörtünün altındaki şişkinlikleri hemen fark ettim. Sonra kaba düşünceleri bir kenara ittim ama artık akşamları biraz eğlenebileceğimi düşündüm.
Akşam için çeşitli yemekler hazırladıktan sonra sofrayı kurduk ve misafirleri bekledik. Vanya'mın bana verdiği siyah sutyenin üzerine yarı saydam erotik bir elbise giydim. Ne giydiğimi görünce şaşkınlıkla bana baksa da hiçbir şey söylemedi. Kiminle olacağını bilmesem de akşam seksi yapmayı umduğum için külot giymemeye karar verdim.
Kapı zili çaldı ve kapıyı açmak için acele ettim.
— Merhaba! — Misafirleri selamlayıp kapıdan içeri girmelerine izin verdim.
— Merhaba Dashenka. - Vanechka'mın kız kardeşi Katya'nın kocası Oleg dedi.
Hafif bir tişört ve şort giymiş uzun boylu bir esmer bana bakıyordu, yanında hafif bir yazlık elbise giymiş kısa boylu bir kız mütevazı bir şekilde bana bakıyordu. Elimi Oleg'e uzattım, sonra Katya'nın yanına gidip ona sarıldım, kendimi ona daha da yaklaştırdım, ikizlerini göğsümde hissettim. Göğüs uçlarını hissettiğimi sandım.
İç çamaşırı giymiyor mu? Hayır, olamaz.
Bunun benim hayal gücüm olduğuna karar vererek misafirleri her şeyin hazır olduğu masaya yönlendirdim.
“Ah, neden bu kadar çok yemek pişirmek zorunda kaldın Dashenka,” Katya ellerini kavuşturdu. — Gerek yoktu.
—Benim için zor değil Katyuşa. Masaya oturun.
Oleg karısının yanına oturdu, biz de karşısına oturduk.
Akşamın nasıl geçtiğini ve pencerenin dışında havanın çoktan kararmaya başladığını fark etmedim. Huzur içinde sohbet ettik ve ben Katyuşa'ya bakmaya devam ettim. Bakışlarımı fark ettiğini ve mütevazı bir şekilde gülümsediğini fark ettim.
—Tamam kızlar. Sigara içmeye gideceğiz. — dedi Oleg masadan kalkarken.
“Gidin çocuklar,” diye mırıldandım, Katya'ya göz kırparak. Yine mütevazı bir şekilde gülümsedi.
Sonunda aramızdan ayrıldıklarında sordum: - Peki söyle bana güzellik, evli bir kız için hayat nasıl?
- Tamam, bence senin durumun daha kötü değil Dashul.
- Evet, pek canım istemiyor Katya, Vanya'mın tüm işleri ve çalışmaları var ama benim için gerçekten zaman yok. Bugün vardiyadan eve gelmiş olmasına rağmen onunla çok eğlendik.
“Ne anlamda ayrıldılar…” dedi Katya dikkatle.
"Eh, seksten bahsediyorum, aptal olma," dedim elimle göğüslerimi kaşınıyormuş gibi ovuşturarak. — Bu konuda ne durumdasınız?
"Evet, her şey yolunda, bunu neredeyse her gün yapıyoruz" dedi gülümseyerek.
—Ah! Yapabilmeyi isterdim! Onun onuru nasıl?
- Peki... tamam... neden soruyorsun?
“Sadece merakımdan,” kıkırdadım.
—Dinle Dash, bedenin kaç? Ben de öyle bir tane isterim,” dedi Katya göğsüme baktı.
Göğüslerime baktım.
— Dört. İzlemek ister misin?
Katya hiçbir şey söyleyemedi. Elbisemin askısını indirerek sutyenimin sol kısmını açığa çıkardım ve sağ elimle sutyenin sol tarafını göğüslerimden çektim.
— Beğendin mi?
Katya şaşırmıştı ve ağzı açık bana baktı.
—Ne yapıyorsunuz?...
Sütyeni yerine koymak için acele ettim.
—Sana istediğini gösterdim Katyuşa. - dedim masaya yaslanarak. - Başka bir şey görmek ister misin? Masanın altına bakın.
İlk başta neden bahsettiğimi anlamadı ama gözlerindeki ışıltıyı gördükten sonra bunu yapacağı belli oldu.
Katenka masanın altında kayboldu ve ben de külotsuz olduğum için bacaklarımı daha da genişlettim.
Şimdi amımı görüyor, ne yapacak? — Düşündüm.
Kasığımda bir ıslaklık hissettiğimde her şeyi anladım.
Nefesim kesilerek ellerimi masaya koydum. Dili yavaşça içimde hareket etti ve bu da amımın giderek daha fazla ıslanmasına neden oldu.
—Katya nerede? - Oleg odaya girdi.
- O... dışarı çıktı... - nefesim hızlanıyordu. — Bana gelin lütfen.
—Evet, ne oldu Dash. — Yanıma yaklaştı.
Elimi penisinin çıktığı yere koydum. - Beni sikmeni istiyorum!
—Ne? - Böyle bir teklif karşısında şaşkına döndü. - Aklını mı kaçırdın, erkek arkadaşın geliyor!
"Benimkinde," diyorum, iç çamaşırıyla birlikte şortunu da çıkarıyorum ve zaten ereksiyon halindeki penisini hızla ağzıma alıyorum.
— Merak etmeyin, Katyuşa şu anda masanın altında ve umursamıyor.
Karısı masanın altından görünene kadar oral seks yapmaya devam ettim.
—Ne yapıyorsun Olezha? — sırıttı, altında hiçbir şey olmayan elbisesini çıkardı ve kocasının penisini ağzına almak isteyerek bana bağlandı.
Katya, Oleg'in penisini okşarken ben biraz daha aşağıya yerleştim, yeni arkadaşımın diliyle göğüslerini okşadım ve onun zevkten giderek daha yüksek sesle inlemesine neden oldum. Sonunda kıyafetlerimden kurtulduktan sonra dilim tatlı kızımın amında çalıştı, ta ki gözümün ucuyla uzaktan duran Vanya'nın zaten tüm gücüyle sikini çekmeye başladığını fark edene kadar. Parmağımla işaret ettim, katılmaya davet ettim, bulaşıklardan arta kalanları yere süpürdüm, ellerimi ona yaslayıp kıçımı geriye yasladım.
Sevgilimin ikna edilmesine gerek yoktu. Ve şimdi ikimiz de seksten inliyorduk - Vanya beni arkadan sikiyordu, periyodik olarak bana müstehcen sözler söylüyor ve kıçıma şaplak atıyordu ve Katka aygırının üstüne çıkıp sikine biniyordu, göğüslerinin ritmik olarak zıplamasını ve daha da yüksek sesle inlemesini izledim. Daha sonra Vanya arkadaşının yanına geldi ve Katya'yı ağzına aldı ve o sevgili kocasına yorulmadan binerken ben de onun güzel vücudunu öpücüklerle okşadım.
Bu güzel resme yandan baktım ve Katya ile yer değiştirene kadar amımı okşadım, ancak şimdi her iki deliğim de tamamen siklerle doluydu ama çığlık atamıyordum. Katya dilimi ağzına çekerek bunu yapmama izin vermedi.
O akşam kaç kez geldiğimi hatırlamıyorum ama kesinlikle yalnız gelmedim.
Ve eğlencemize kesinlikle devam edeceğiz. Daha doğrusu ertesi gün otobüste bir yabancıyla devam ettim. Ama bu tamamen farklı bir hikaye...
Hile ve swinger deneyimi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version