Sıradan olanla başlayacağım. Tüm erotik hikayelerin başladığı o sözlerle ve benim daha önce hiç inanmadığım o sözlerle. "Mantıksız gibi görünse de hepsi doğru" gibi bir şey. Dolayısıyla burada yazılacak her şeyin makul görüneceğini umuyorum, çünkü kişisel olarak benim başıma böyle geldi. Bunu size kronolojik sırayla değil, öğrendiğim kronolojiye göre anlatacağım.
Yaklaşık üç yıl önce, birlikte geçirdiğimiz beş yıllık mutlu yaşamın ardından eşimle ilişkim giderek kötüleşmeye başladı. Bunun pek çok nedeni olabilir ama dürüst olmak gerekirse en önemlisi, yatakta ona olan ilgimi kaybetmemdi. Ve bu, Ksyusha'mın güzel ve seksi bir kadın olmasına rağmen. Uzun ince bacaklar, nefes kesici bir popo ile inanılmaz derecede havalı kalçalar, güzel bir karın, küçük ve diri göğüsler, şehvetli dudaklar, kahverengi gözler - bir kahraman aşığı için eksiksiz bir set. Ancak her şey sıkıcı olmaya başlıyor. Ve bir gün bundan sıkıldım. Sevmiyordum ve aldatmak istemiyordum çünkü onu hâlâ seviyordum, sadece tutkum solmuştu. Çok huysuzdu ve en iyi zamanlarımızda bile sürekli erkeklerle flört ederdi, bana da hep bundan bahsederdi. İlişkimiz her zaman açık sözlüydü ve ayrıca bir adamın onu sokakta neredeyse nasıl alacağına ya da sırılsıklam aşık olduğu genç bir adama kendini nasıl vermeye hazır olduğuna dair hikayeleri bizim için büyük bir neşe kaynağı oldu. aile hayatı. Genel olarak her şey eğlenceliydi ve hiçbir değişiklik yoktu.
Ve yine de bir gün işe aşırı ilgi duymaya başladım ve ona ilgi göstermeyi tamamen bıraktım. Aramızdaki açık sözlülüğün nasıl kaybolduğunu ben de fark etmedim ve aklım başıma gelip çok uzak olduğumuzu gördüğümde koşullar her şeyin daha iyiye gitmesini engelledi.
İş nedeniyle başka bir şehre taşınmamız gerektiği ortaya çıktı. Yarı zamanlı eğitim görmesi için hâlâ bir yılı daha olduğundan, önce benim gitmeme ve iki ay sonra bana yetişmesine karar verdik. O zaman tezini savunmak için bir kez daha gitmesi gerekecek ve iş bitmiştir. Böylece karar verdiler. Beni neredeyse iki ay boyunca aramadı ve ben de denedim ama her şey bir şekilde konu dışıydı. Ama nihayet geldiğinde ilişkimi geliştirmeye karar verdim ve onunla ilgilenmeye başladım, onu özledim. Ve eridi. Daha duyarlı ve açık sözlü oldu. Ve bir gün, özel bir şefkat dalgası sırasında aniden şöyle dedi: "Biliyor musun, öyle bir şey yaptım ki muhtemelen beni terk edeceksin...". İlk başta şaşırdım ama göstermedim ve el salladım. 'Asla vazgeçmeyeceğim' gibi bir şey söyledi. Tekrar konuşacağını düşünmüştüm ama sustu. Bir süre bekledi, hatta kur yapma etkinliğini azalttı ama Ksyusha sözlerini unutmuş görünüyordu. Ben de beklemeye karar verdim.
Her şey normale döndü, ona olan arzu yeniden azaldı. Ancak öğrenimini bitirirken bir şeyler olduğu hissi kaybolmadı. Ve bir gün haklı olduğumdan emin olma fırsatı buldum...
Bir keresinde bir şeyi sıfırlamak için bilgisayara bir flash sürücü takmıştı. Ve orada “Fotoğraflar” klasörünü gördüm. "Ne tür fotoğraflar var?" diyorum. Ve Ksyusha hemen utangaçlaştı: "Evet, bu saçmalık, her türlü eski şey." Elbette yalan söylemeyi hiç bilmiyor ya da onu o kadar iyi tanıyorum ki hemen anladım: orada önemli bir şey var. İlk akşam uykuya daldığında flash sürücüye girme isteği vardı, ama kötü bir alışkanlık edindim: en yakınımdakilerin bile eşyalarını karıştırmamak. Bu nedenle telefonuna hiç erişmedim veya e-posta hesaplarını açmadım.
Bana bizzat kendisi şans verdi. Kazara mı yoksa kasıtlı mı olduğunu hala bilmiyorum ama bir gün bilgisayarda bir flash sürücü bıraktım. Bitmemiş. Bu onun tarzıdır: dalgınlık onun ikinci benliğidir, hatta dalgınlığında bir miktar çekicilik bile vardır. Ve böylece bana bir şans verdi. Oradan ayrıldığımdan beri orada yasak hiçbir şeyin olmadığını ve Tanrı'nın bizzat bana karımın fotoğraflarına bakmamı emrettiğini düşündüm. Ve klasörü açtım.
Bundan önce onun ihanetiyle ilgili zaten belirsiz düşüncelerim vardı. Ama bunlar o kadar geçiciydi ki bu dosyada ne görebileceğimi hayal bile edemiyordum. Ve olan da buydu. İlk fotoğraflar çıplak bir Ksyusha'yı gösteriyordu (daha önce onu sadece çıplak fotoğraflamıştım), çeşitli pozlarda uzanmış, kendini sadece bir gülle kaplamıştı ve orada burada bir tablo vardı. Birinin onun fotoğrafını çekmesine izin vermesi beni utandırdı! Ayrıca bu fotoğraf çekimi için soyunduğu, neşeyle ve şakacı bir şekilde kot pantolonunu çıkardığı, çoraplarını (onları her zaman giymeyi seviyor), ardından bluzunu ve külotunu çıkardığı fotoğraflar da vardı. Zaten kıskançlık ve buna karışan heyecandan ölüyordum ama birkaç ayrı fotoğraf çekiminin daha olduğunu gördüm. Daha fazlasını aramaya başladım.
Sonraki daha da güzeldi. Ksyusha, sarışın kızın yanındaki yatakta yatıyordu. Onunla farklı pozlarda fotoğraflar çektiler ve kendilerini hala bilinmeyen bir fotoğrafçının önünde sergilediler. Heyecandan yanıyordum. Ama şimdi öyle görünüyor ki, sarışın kamerayı kendi eline aldı ve fotoğrafçının kendisi de çerçevede belirdi. Tamamen çıplak. Ve o ve Ksyusha yatakta tutku sahnelerini tasvir etmeye başladılar. Dışardaydım. Birisi onu çıplak bir şekilde kollarında tutuyordu. Kıskançlıktan paramparça oldum ve bu kıskançlık beni hayal edilemeyecek kadar heyecanlandırdı. Kan şakaklarda ve hatta çok daha aşağılarda zonkluyordu ve zaten pantolonundan düşen penisin nabzının atmasına neden oluyordu.
Ancak bunların yalnızca bir fotoğraf olduğuna dair hâlâ umudum vardı. Aşamalı şımartma. Bir anda gerçek ve korkutucu hale gelen ihanet değil.
Sonra bir sonraki fotoğraf çekimi ortaya çıktı. Daha doğrusu sadece bir fotoğraf. Arabada tamamen çıplak olan Ksyusha, aynı fotoğrafçının sikinin üzerine oturdu, yüzü kameraya dönük ve sırtı ona dönük olarak oturuyordu. Yüzünde tam bir coşku vardı. Diğeri de aynı pozu vermişti ama onlar da tutkuyla öpüşüyorlardı. Kıskançlık ve heyecandan bedenim paramparça oldu. Şok olmuştum. Aynı zamanda yoğun bir şekilde mastürbasyon yapmaya başladı, ardından sperm bir çeşme gibi fışkırdı, yere ve taytlara sıçradı.
Flash sürücüyü kapatarak masadan uzaklaştım. Fotoğraflar beni çok heyecanlandırdı ve mastürbasyon bu heyecanı dindiremedi. Sikim yine eskisinden daha güçlü duruyordu ama şimdi tüm gücümle onu bu sadakatsiz kötü kıza çarpmak istiyordum. Bazen banyoda seks yapıyorduk, burayı gerçekten beğeniyorduk. Uzun bir süre sadece banyoda değil genel olarak anlamlı hiçbir şeyin olmadığı doğru. Ve eski baştan çıkarma yöntemini kullanmaya karar verdim: Ksyusha'yı uyandırdım ve onu yıkamaya götürdüm. Ve sonra ona saldırdı. Benim açımdan bu kadar beklenmedik bir tutku dalgasına sevinmişti ve ben onu tüm gücümle becerdim, tokatlarla köpek stili pozisyonuna girdim, benim için beklenmedik bir şekilde yeni olan sırtına ve kalçalarına hayran kaldım. İçinde başka birinin olduğunu düşündüğüm anda heyecan daha da güçlendi ve onu daha da sert becerdim, bu yüzden Ksyusha sadece inlemekle kalmadı, neredeyse yüksek sesle çığlık atmaya başladı. Sonunda gelip ondan uzaklaştım. Yıkandık ve yatağa gittik.
Hemen uykuya daldı ve ben hâlâ orada uzanıp şunu düşündüm: Şimdi ne yapmalı? O zamanlar hanımımın gerçekte ne kadar ileri gittiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Arabasında bir fotoğrafçı varken masum seksten çok daha fazlası...
Hile yaptıktan sonra samimi fotoğraf ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version