İyi günler! Benim adım Marat. Size iki yıl önce yaşanan bir hikayeyi anlatmak istiyorum. Eşimin adı Alina, o zaman 26 yaşındaydı, ben 28 yaşındayım. O zaman 5 yıl evli kaldık. Eşim ortalama boyda, esmer, ince, hâlâ iştah açıcı, küçük göğüslü ve kişiliği çok güzel.
Bu olaydan önce, onun başka erkekler tarafından nasıl taciz edildiğine ve hatta ele geçirildiğine dair düşünceler beni tahrik etmeye başlamıştı (ben onun ilkiydim). İlk başta şaka yollu bir şekilde üçümüzün de denemesini önerdim, sonra ciddi olarak önerdim ama o buna yanaşmadı. Sadece fantezileri vardı ve heyecanlandı.
Ve iki yıl önce iş için kuzeye, 7 aylığına Norilsk'e gönderildim. Ayrılmadan önce Alina'ya şaka yollu bir şekilde eğer biriyle birlikteysen benim için sorun olmadığını, mutlaka bana söylemeni söyledim.
Ben de ayrıldım. Viber ve Skype üzerinden iletişim kurduk. Yaz mevsimiydi, kızım çoğunlukla ailesinin kulübesindeydi ve Alina işten sonra sık sık oraya giderdi. Ona birisiyle flört etmesinden rahatsız olmayacağımı ima etmeye devam ettim ama o, ben gelene kadar buna katlanacağını söyledi. Ağustos ortasında bana bir arkadaşımın beni doğum günümü kutlamak için barbeküye davet ettiğini söyledi. Git diyorum, ben de belki fantezimin orada gerçekleşeceğini umuyordum.
Orada çok sayıda insanın olduğu ortaya çıktı; yaklaşık 20 kişi, çoğu karı kocaydı. Eve gitmeye hazır olduğumuzda, Alina karı kocayı şehre götürmek zorunda kaldı. Alina, karısı yakında olmasına rağmen bütün akşamı ya Alina ile dans etmeye çalışarak ya da ona iltifat ederek geçirdi.
3-4 gün sonra bir yerden numarasını bulup eşimi aradı. Adı Ruslan, 35 yaşlarında. Alina bana, Ruslan'ın beni eve götürdüğü için şükran göstergesi olarak beni bir kafeye ya da sadece yürüyüşe davet ettiğini söyledi.
— Katılıyorum ve rahatsız ederse onu reddetmeyin.
—Ne yapıyorsun? Bir yabancıyla birlikte olamam, özellikle de o evli olduğundan... Ve benden büyük olduğundan ve...
- Tamam, sözlerimi unutma, sonra bana her şeyi anlatacaksın.
Alina bana bir kafede oturduklarını ve ardından parkta yürüdüklerini söyledi. Bu sefer arabası olmadığı için borcunu ödeyip onu evine götürmeye karar verdi. Evin yakınındaki arabada karısını öpmeye gitti, bir eliyle ona sarıldı, diğer eliyle dizlerini okşadı ve daha yükseğe tırmandı. Alina kibarca onu uzaklaştırdı ama adam ısrarcıydı. Ve 3 ay boyunca seks yapmamanın bedeli ağır oldu, külotu ıslandı. Ancak Ruslan'ı reddetmeyi başardı. Özür diledi ve her şey bitti. Eşim bana her şeyi anlattığında neredeyse geliyordum.
— Ondan hoşlanıyor musun?
— Şey... çok tatlı...
— Kendinizi ona verin lütfen!
Sonuç olarak bir hafta içinde Alina'yı Ruslan'la seks yapmaya ikna ettim. Plan şuydu: Alina, Ruslan'ı avizedeki ampulü değiştirmeye yardım etmesi için davet edecek, odada Skype'lı bir web kamerası açılacak ve yatağın diğer tarafında çevrimiçi video aktarım uygulaması olan ip webca'nın bulunduğu telefonu açılacak. .
O gün geldi, daha doğrusu akşam. Ben zaten gecemi geçirdim. Dizüstü bilgisayarı Skype ile, tableti ise uygulamayla açtım. Alina duş aldı, kendini temizledi, sanki işten yeni gelmiş gibi çorap ve etek giymesini istedim. Eşim son dakikaya kadar her şeyi iptal etmek istedi ama ben ısrar ettim.
Ruslan geldi, şu ana kadar sadece sesleri duyabiliyorum. Onu çaya davet etti, iş hakkında, benim hakkımda, ne kadar zaman önce ayrıldığım ve ne zaman geleceğim hakkında bir konuşma duyulabilir... vb. Yaklaşık 20 dakika sonra odaya girdik.
—Yanmayan yer neresi?
—Avizenin üzerinde—Alina avizeyi açıyor ve her şey aydınlanıyor. — ah, şimdi yanıyor olmalı!
— Belki zaten her yeriniz yanıyor? Kocasız o kadar çok şey var ki.
Ruslan karısını başından tutuyor ve açgözlülükle öpmeye başlıyor; bir kameradan onun bluzunun üzerinden göğüslerine nasıl dokunduğunu ve diğer eliyle gri klasik etekle harika görünen poposunu okşadığını görebiliyorum.
- “Mmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo iyi bir kadın tarafından," dedi karısı yarı inleyerek. Ama artık kimse onu dinlemiyordu. Ruslan onu yatağa attı, bluzunun düğmelerini çözdü, sütyenini çıkardı ve diliyle göğüslerini okşamaya başladı. Alina hızla nefes almaya başladı, kameraya baktı ve bakışlarında utanç ve heyecan okunuyordu. Sonra Ruslan aşağı indi, eteğini aldı ve bacaklarını açtı. Gösteri süperdi: Kadın, eteği yukarı çekilmiş, bacaklarını çoraplarla ayırmış yatıyordu ve adam onu diliyle okşuyordu. İlk başta onu külotunun üzerinden öptü, sonra onları çıkardı ve parmağıyla yardım ederek bir yıl boyunca onları cilaladı.
— Mmm... ne tatlı bir kız! Beni istiyorsun, değil mi?
- Aaah ooh evet... - karısı yanıt olarak sadece inledi. Sonra Ruslan ayağa kalktı ve külotuyla birlikte pantolonunu da çıkardı. Bu Alina için bir şoktu. Penisi benimkinden iki kat daha uzun ve daha kalındı (benimki 13 cm), onu ağzına almasını istedi ama karısı onu sadece elleriyle okşadı ve ardından sessizce ona girdi! O anda benimkine bile dokunmadan geldim.
- Ah, sus, acıyor ah, neden elastik bandın yok?
- Sessiz ol canım, sağlıklıyım ve işimizi dışarıda bitireceğiz!
Ruslan temposunu artırmaya başladı ve karısının bacaklarını omuzlarının üzerine attı. Alina inliyor ve ona el sallıyordu, ben zaten 31 çekiyordum ve ikinci kez geldim.
—Hepiniz o kadar dar görüşlüsünüz ki, tatlıya düşkünsünüz, kocanız sizi nadiren sikiyor mu?
—Herkesin bu tür kulüpleri yoktur.
Birkaç hareket daha yaptıktan sonra eğilerek ve inleyerek geldi. Ancak Ruslan yeni ayrılmış gibi görünüyor. Onu köpek stiline soktu, tekrar biraz yaladı ve dövmeye başladı. Sonra tekrar zirveye çıktı ve penisini çıkarıp karnına boşalmaya başladı, sıçramalar Alina'nın boynuna bile ulaştı. Sonra sırayla duş aldılar, dinlendiler ve o tekrar onun üzerine tırmandı... O akşam Alina onu uğurladıktan sonra bayıldı. Kendisiyle ayrıca üç görüşmemiz oldu ve bunların sonuncusu ben zaten şehirdeyken gerçekleşti.
Web kamerasında hile yapmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version