Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada bir sürü yaratıcı insan var))
Lütfen bana bununla ne yapacağıma dair senaryolar verin. Aksi halde 3. şahısla hiçbir deneyimimiz olmadı You need to register to see the link.
Adam bize hizmet etmek istiyor. Ev hizmeti dahil her şeye hazırız. Burada bir sürü yaratıcı insan var)) Lütfen bana bununla ne yapacağıma dair senaryolar verin. Aksi halde 3. şahısla hiçbir deneyimimiz olmadı [img]https://ru.sexforum.top/images/smilies/smile34.gif[/img]
Foruma merhaba. Şu anda biseksüelim, kızlarla ve erkeklerle de yatıyorum ama tamamen heteroseksüel olmak, erkeklerle seks yapmayı bırakmak ve onlara olan ilgimden kurtulmak istiyorum. Bir zamanlar...
Herkese merhaba,
Uzun zamandır yeterli, 20 yaşından itibaren, sadece onu tercih eden bir nympho ile karşılaştıktan sonra anal seks yaptım. O zamandan beri, bu konuyla daha fazla ilgilenmeye başladı...
Yasal olarak ya da sadece sözleşme yoluyla kadınların pantolonlarını ve külotlarını çıkarmak ve parmaklarımı içine sokarak vajinalarını hissetmek istiyorum, böylece yasal olarak sapık bir tacizci...
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin:...