Kıçındaki ilk kızlar olmayı seviyorum.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kıçındaki ilk kızlar olmayı seviyorum.

Post by Anonymous »

Herkese merhaba,
Uzun zamandır yeterli, 20 yaşından itibaren, sadece onu tercih eden bir nympho ile karşılaştıktan sonra anal seks yaptım. O zamandan beri, bu konuyla daha fazla ilgilenmeye başladı ve esas olarak neredeyse tüm kızların anal'e karşı keskin bir şekilde karşı olduğunu fark etti. Ancak konu çalışırken ve kızları işlemeye nasıl başlayacağınız ve anal'e nasıl getirileceği için, onları fiziksel ve psikolojik olarak nasıl hazırlayacağımı daha fazla incelemeye başladım ... Asla bir kıza hızlı bir şekilde girmek ve analini keskin bir şekilde eklemek için acele etmedim. Hayır, flört ettim ve bazen bile dokunmadan ve kızın kişisel alanına tecavüz etmeden birkaç hafta boyunca tarihlere gidebilirdim. Akşam yemekleri, öğle yemeği, akşam yemekleri, zamanla cinsel konulara sorunsuz bir şekilde geçmek ve seks türlerini tartışmak, çünkü her kızın aslında erkeklerden daha fazla ahlaksız olabileceğini ve gizli arzularını kiminle paylaşacağını bilmiyor ve deneyler güvene sahip değil mi?
Genel olarak, farklı kızlarla daha sık tanışmaya başladım ve eğer hiç anal olmadığını öğrendiysem, mutlulukla delirdim. İlk olacağım, elbette bazı kızlar hakkında şüpheler vardı, ama temelde bunun ilk kez olduğunu anladım. Ve analchik'lerini basacağım ve sıcak sperm ile dökeceğim düşüncesi ve sonra niteliksel olarak bir cooney yapacağım, o zaman asla unutmayacağım.
Bir eksi bu hobi var, her zaman farklı istedim, bu yüzden uzun romantik bir ilişki yoktu. Bu arada, Altın Dağlara asla söz vermedim ve aşk, saf romantizm ve gerçekten gözünde şarkı söylemedim. Erişte olmadan.
kısmen daha iyi. Aşk hakkında şarkı söylemenize, kızları aldatmaya ve onunla bir aile istediğin yalan söylemeye gerek olmadığına inanıyorum ... çünkü buna ihtiyaç duymayan kızlar ve kadınlarla dolu. Onlar sizin gibi hazırlar, sadece yalan olmadan kur ve rahatlayın, size arkadaşlık cinsiyeti ve bazı destek.
Bir süre sonra bir süre sonra, analchik’in sevgisine anal bir sevgi ekleyerek bir sanal, ısınarak ve anal bir sevgi ekledim, kızlar her zaman analkiklerini yalan söylediğim düşüncesinden inledi, ama zamanla düşünceyi aşmaya başladılar: “Ne tarafı?”))))))))) ve kural olarak, % 99'unda buluştuklarında, toplumun yüzde 99'unu denemeye çalıştıklarında, toplumun başlamışlardı, ancak toplumun başlamışlardı, ancak toplumun başlamışlardı, ancak toplumun başlamış olsaydı, topluluğa başlamış olurlardı, ancak kendi başlarına çalıştılar, ancak toplumun başlamışlardı, ancak toplumun başlamış olsaydı Kategorik olarak anal.
ve böylece düşünceyi bağırmak ve anal'e olan ilgiyi ısıtmak, sonunda denemeyi kabul ettiler. Ne kadar sıkı ve nüfuz ediyor, kızın iniltilerini ve kızın kelimelerini yavaşça duyuyor: “Evet, daha fazla, daha fazla ...” Ne vızıltı, daha yavaş ... ”Ben penisi zayıflatmadan ve güçlenmeden bitirmeye hazırım. Sonuç olarak, kız anal seks içine çekilir ve sınırlar silinir. Her şey için hazır, o zaman aynı şeyi bulmak ve ilişkilerde güçlü olmak istemiyorum, kendi normunuzun her bir çiftini hem de sevdiğiniz her şeyi sevmiyorlar ve kimse yargılama hakkına sahip değil. Ko-ano-hi-mita-khana-noamae-wo-bokutachi-wa-mada-shiranai-boasts-b.jpg

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Jinekolog olmayı seviyorum
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    24 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir kızın kıçındaki buhar tüpü