Jinekolog olmayı seviyorumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Jinekolog olmayı seviyorum

Post by Anonymous »

Yasal olarak ya da sadece sözleşme yoluyla kadınların pantolonlarını ve külotlarını çıkarmak ve parmaklarımı içine sokarak vajinalarını hissetmek istiyorum, böylece "yasal olarak" sapık bir tacizci olarak benden korkmasınlar. Vajinalara bakmayı seviyorum! Hatta bir büyüteç ve özel bir çizim ışığı bile alıyorum. Her şeyi seviyorum, pantolonlarını çıkarıyorum, külotlarını çıkar ki utanmış gibi davransınlar, bu utanç verici, son derece garip ama yine de pantolonunu ve külotunu çıkarmana ve kıllı amcığı keşfetmene izin veriyorlar. Zaten çok fazla yalan söylemeyi öğrenen ve sert, ulaşılmaz bir hatun gibi davranan 30 yaşlarında bir bayan yine de kaçınılmaz bir havayla geldi, oturdu, bacaklarını açtı ve ben onun kot pantolonunu ve külotunu çıkardım ve sonra vajinasına tırmandım. Ve işte... sıcak, hatta sıcak, pis kokuyor ve idrar gibi kokuyor, ama bu bile iyi, idrar gibi kokmasını seviyorum ve parmaklarımla kazıyorum, tabii ki amının içinde yıkanıyor ve o izliyor. Jinekologlar eldiven giyerler ama bunlar profesyoneldir ve biz evde yerliyiz. Parmaklarımı daha derine itmeye başladım ve biraz geriliyor ama buna çabuk alışıyor ve rahim ağzına dokunuyorum, parmağımı rahim ağzı boyunca gezdiriyorum ve deliği hissediyorum. Tıpkı bir adamın kıçındaki gibi. Tabii ki zaten bir kazığım var ve pantolonumu yırtıyorum ama araştırma yapmam ve tutkuya kapılmamam gerekiyor.
Sonra pantolonunu tamamen çıkarıyorum ve bacaklarımı ayırarak ağzımla vajinama yaklaşıyorum, o zaten titriyor! Ve sonunda dil idrarla yağlanmış olarak vajinaya giriyor, burnum bugünkü idrarla kaplı ve kokusunu alıyorum ama hala hastayım. Vajinayı yalıyorum, küçük dudakları geri çekip burnuma çekiyorum.
Bu biraz zaman alıyor ve güven ve am yalama ortamı oluşuyor. Çoğunlukla kıllı amcıklara rastladım, ilk izlenimden sonra ikincisi geliyor, nasıl işiyor, akıntı dümdüz oluyor, bunu nasıl yapıyorlar? Kızların ve kadınların işemesini izlemeyi seviyorum ve özellikle önümde hoşuma gidiyor. Bazen arkadaşımla konuşurken unutuyordum ve o tuvalete gidiyordu ve ben onu takip edip istemeden kapıyı kapatmasını engelliyordum, o da oturup işiyordu ve hala gülümsüyordu. Serin! Bunu sık sık yaptım ve alıştım, sonra tuvalete kadar beni takip etmeye başladı, penisimi tuttu ve hadi işeyelim, sana yol göstereceğim demeye başladı.
Ama eğer kabul edersem hemen kalkıp işeceğimi hissediyorum, olasılık uzaklaşıyor.
Kızlara lavman yapmadım, ilginç olurdu.
Vajinayla ilgili bu çalışma, idrarın ağzıma dökülmesi ve yutma isteğime yol açıyor ve daha fazlası bir kez daha. Zaten 31 çekiyorum, o kadar hızlı koşuyorum ki neredeyse boşalacağım. İdrar içtim ve geğirmeye başladım ve koku tuvalet gibiydi, tazeydi ama 30 dakika içinde tamamen geçti. O zaman istediğimiz pozisyonu alıyoruz ve seks başlıyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kıçındaki ilk kızlar olmayı seviyorum.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir jinekolog tarafından muayene
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Anonymous
  • Sissy yardımcımız olmayı istiyor
    by Guest » » in General
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Guest
  • Biseksüel olmayı bırakmak istiyorum
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • Krasnoyarsk. Varlık olmayı seven bir kadınla tanışacağım!
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Anonymous