İlk cinsel deneyimim 1 1 yaşımda annemin arkadaşıyla oldu
ilk başta acı verici ve korkutucuydu ama zamanla alıştım ve sonra tadını aldım. Benden çok daha yaşlıydı, muhtemelen benden 20 yaş büyüktü. Zamanla beni tahrik etmeye bile başladı;) ama onunla ilgilenmeyi bıraktım ((((((((uzun zamandır başka birini arıyordum, yaşıtım insanlarla denedim ama bir şekilde bu siteye rastladım ve umarım burada birini bulurum)
[url=viewtopic.php?t=6353]İlk cinsel deneyimim 1[/url] 1 yaşımda annemin arkadaşıyla oldu ilk başta acı verici ve korkutucuydu ama zamanla alıştım ve sonra tadını aldım. Benden çok daha yaşlıydı, muhtemelen benden 20 yaş büyüktü. Zamanla beni tahrik etmeye bile başladı;) ama onunla ilgilenmeyi bıraktım ((((((((uzun zamandır başka birini arıyordum, yaşıtım insanlarla denedim ama bir şekilde bu siteye rastladım ve umarım burada birini bulurum)
Herkese merhaba,
Uzun zamandır yeterli, 20 yaşından itibaren, sadece onu tercih eden bir nympho ile karşılaştıktan sonra anal seks yaptım. O zamandan beri, bu konuyla daha fazla ilgilenmeye başladı...
Merhaba. Genel olarak yaklaşık bir yıldır bir çocukla seks fikrini kafamda çevirip isteyip istemediğimi merak ediyordum. Nerede bulunur? Nasıl bulunur? Buna gerçekten ihtiyacım var..
Ve düşündüm ki;...
Herkese merhaba. Ben Denis'im. Ben de eşim Anya'nın ihanetiyle ilgili kendi hikayemi yazmaya karar verdim. Eşim beni ilk kez evlilik yıldönümümüzde bir restoranda aldattı. Bu ihanetin ardından grup...
İlk seferim 20 yaşımdayken bir kızla birlikteydim. Ondan önce de birlikteydik sadece bir yıldan fazladır arkadaştık, sarıldık ve öpüştük. İlk başta birbirlerini sözlü olarak tatmin etmeye çalıştılar...