Ben St. Petersburg'luyum, Tyumen'li bir kız. Ben 28 yaşındayım, o ise 24. Çevrimiçi bir oyunda tanıştık, birkaç gün süren iletişimin ardından samimi konularda konuşmalar başladı ve birkaç kez sanal ortamda buluştuk. Beni evine davet etti, neredeyse her gün beni istediğini yazdı vs. Hafta sonu için belirlenen tarihe 20 gün önceden bilet aldım. Gelişimden bir hafta önce samimi sohbetler konusunda sakinleştim ama aynı zamanda çeşitli konularda aktif olarak kendimi yazdım. Gelmeden bir gün önce her şeyin yolunda olup olmadığını öğrenmeye karar verdim - evet dedi, geçen hafta çok iş vardı.
Tyumen'e uçtum, tanıştığımızda ona sarılmak istedim, bir şekilde vücudunu tuhaf bir şekilde çevirdi ve dostça bir kucaklaşma bile işe yaramadı. Bir restorana gittik, dolaştık, iletişim iyi gitti. Evine gittiğimizde şarap almamızı önerdi, o da içmek istemediğini söyledi. Dairesinde dönerek ona nazikçe dokunmaya başladı. Yemek sipariş etmek için yatağa uzandılar, ben de yanına uzandım ve "beni rahatsız etme" dedim. Farklı odalarda uyuduk, ertesi gün bugün ne yapacağımızı sorduğumda şarap alıp seninle seks yapmak istediğimi söyledim, o da başka zaman cevap verdi, ardından bileti değiştirip odama uçtum. 3 saat sonra evde. Ona, iletişiminde bu kadar değişken olan bir kızla vakit kaybetmek istemediğimi söyledim.
Nerede hata yaptığım ya da durumu nasıl farklı şekilde ele alabileceğim konusunda fikir duymak istiyorum.
Toplantıdan bir hafta önce üşüdüm ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version