Herkese selam. Hikaye şöyle. ss'de tanıştık. Tanıştık ve çok güzel vakit geçirdik. Ayrıldık. 3. Gün ne ondan ne de benden işaret yok. Söyle bana, ilerlemenin en iyi yolu nedir? Cevap yazana kadar (ve eğer) beklemeli miyim yoksa önce iletişime geçmeli miyim? İlk ise, en iyi zaman ne zaman?
Herkese selam. Hikaye şöyle. ss'de tanıştık. Tanıştık ve çok güzel vakit geçirdik. Ayrıldık. 3. Gün ne ondan ne de benden işaret yok. Söyle bana, ilerlemenin en iyi yolu nedir? [url=viewtopic.php?t=1800]Cevap[/url] yazana kadar (ve eğer) beklemeli miyim yoksa önce iletişime geçmeli miyim? İlk ise, en iyi zaman ne zaman?
37 yaşındayım, ama yıllarimden biraz daha genç görünüyorum (yani aşırı kilo olmadan, biraz daha sıkı, gençlik tarzı olmak için fiziksel egzersizlere katılmaya başlıyorum), ilginç hobiler, aptal...
Ben St. Petersburg'luyum, Tyumen'li bir kız. Ben 28 yaşındayım, o ise 24. Çevrimiçi bir oyunda tanıştık, birkaç gün süren iletişimin ardından samimi konularda konuşmalar başladı ve birkaç kez sanal...
Sürekli olarak denemek istiyorum Bir erkeğe bir oral seks yapmak istiyorum. Kabul ettiğim duyuruyu ortaya koyuyorum ve son anda reddettim çünkü korkutucu, hemen bunun bir kurulum ve benzeri olduğunu...
Karısı ile toplantıyı bir seks suyuyla uyguluyoruz. Karısı bir sevgili buldu, ancak fotoğraf ve video raporlarına ve MZHM'ye karşı. Böylece onunla bir araya gelecek. Birkaç kez karım kısa videolar...