Hataları anlamama yardım etkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hataları anlamama yardım et

Post by Anonymous »

Ben 26 yaşındayım, kız arkadaşım ise 23 yaşında.

Spor salonunda birlikte antrenman yaptık, sık sık gözlerimiz birbirine kilitlendi ve güzel bir gün onunla buluşmaya karar verdim. Yaklaştıktan sonra adının ne olduğunu sordum ve o da şöyle cevap verdi: "Birbirimizi tanıyamıyorum." Ben de "tamam, spor salonunda birlikte çalışıyoruz, en azından birbirimizi tanıyalım" dedim. başka bir şey olursa, sadece arkadaş olacağız” dedi ve sonra adının ne olduğunu söyledi. Soracak başka bir şey kalmamıştı ve sorular dağıldı. Spor salonundan soyunma odasına gitmeye başladıktan sonra gülümsedi ve veda etti, ben de karşılık verdim, veda ettim ve onu takip ettim, soyunma odasına yaklaşırken ondan iletişim bilgilerini, onu nasıl bulacağımı vb. istedim. VK'da bir bağlantı verdi, yazacağımı söyledim.

Hikaye işte burada başlıyor, belki bir yerlerde hata yapmışımdır, her ne kadar kesin olmasa da.

Ertesi gün onu VK'ya ekledi, onunla iletişim kurmaya başladı, göze çarpmayan iletişime başladı, adamı sordu ya da sormadı, erkek olmadığını söyledi ama her zaman iletişime hazırdı. Kolay iletişim, birbirini tanıma vb.

Sonra birlikte spor salonuna gitmeyi, spor yapmayı öneriyorum, onu alıp evine de götürebileceğimi söyledim, bu benim bir günlük yazışmadan sonra ilk buluşma teklifim. "Çok isterdim ama bütün gün çalışıyorum, çok teşekkür ederim" diye yanıtladı, sonra reddine dikkat etmiyorum, nerede çalıştığını soruyorum vb., ardından kolay bir yazışma oluyor ve ben zaten spor salonuna hangi gün gitmeyi planladığınızı soruyorum - "yarından sonraki gün" diye yanıtlıyor, yarından sonraki gün planların olduğunu söyledim, genel olarak göreceğimizi söyledim. Sonunda başka planlarım olduğu için onunla spor salonuna gitmedim.

Onu toplantıya çekmenin ikinci aşaması. Hafta sonu buluşmayı, antrenmana gitmeyi öneriyorum, “Ben de çalışıyorum” cevabını alıyorum ve sonra “Hangi gün boşsun? Cuma günümü öneriyorum” diye yanıtlıyor. ne olacağını biliyorum” yazıyorum “peki bu sefer daha yakın organize olalım” "

Bundan sonra olağan yazışmalar, ilgi desteği gelir

Toplantıya gitmenin 3. aşaması, farklı yapmaya karar verdim, toplantıya gitmediği için, bir arkadaşımın evine gitmeyi öneriyorum, o da istekli olmasa da aynı fikirde görünüyor. Onu aldım, bir arkadaşımın evine gittik, yolda bana kendisinden ve ilişkisinden bahsetti “1 yıldır ilişkim yok, henüz bir ilişkiye ihtiyacım yok, tüm bu yasakları istemiyorum vs. " diye kabul ettim, her şeyi şakaya çevirdim, aldırış etmedim, sonra bir arkadaşımızın evine gittik ve ona yürüyüşe çıkmasını önerdik, o da "Çok yoruldum, istiyorum" cevabını aldı. eve gitmek için,” dedim, tamam, tamam dedim. Sohbet esnasında nargileyi çok sevdiğini öğrendim ve ona bağlanmaya karar verdim ve güzel bir yerde nargile içmeyi teklif ettim ama pek aldırış etmedi. Eve vardığımızda vedalaştık ve “Evdeyken yaz, boşsun” dedik, o da “Tamam” diye cevap verdi.

4 gün boyunca ondan mesaj gelmedi, zaten onu unutmayı düşünüyordum ama sonunda kendisi şöyle yazdı: “Merhaba, nasılsın, burada biraz dinlendim, şu anda işteyim. ” Bunun onun bir şeye ilgi duyduğu anlamına geldiğini düşündüm, sonuçta kolay iletişim, benim açımdan ilginin desteklenmesi vb. Çalıştığını yazdı ve ben de onu işten almayı teklif etmeye karar verdim ve o da memnuniyetle kabul etti. Toplantıdan yarım saat önce şöyle yazıyor: "Kızgınım ve havamda değilim, gelmek istediğinden emin misin?" Ben cevap veriyorum, "pekala, anlaştık" diye yazıyor, "o zaman beni gülen gülen yüzlerle besle" diye yazıyorum, "Sana muzla süzme peynir alabilirim, sen bir atletsin" diye cevaplıyor, "hadi gidelim McDonald's'a,” yazıyorum, tamam.

Kendisiyle görüştük, işten 15 dakika geç çıktı, beklemek zorunda kaldık. Tanıştığımızda kucaklaştık, sonra haşhaşın yanına gittik ve sonra bir soru sordum, neden tam olarak haşhaşta, haşhaşa vardığımızda biraz hile yapmaya karar verdim, o yemek sipariş etti, ben bir burger sipariş ettim, ben de hiçbir şey sipariş etmedim. Ödemeye geldiğimizde kartı unutmuşum gibi davranıp kendisinden ödeme için kart istedim, o bana kartını verdi, ben de onun kartıyla ödedim. Sonra bana diyor ki, “Eğer bir şey olursa, kendi paramı ödeyebilirim”. Ben de ona, “Siparişimi hemen şimdi aktaracağım.” Durum genel olarak net değildi, belki de benim ödememi istedi. . Sonunda yemeğimizi yedikten sonra, “Arkadaşımın evine gidip ona iş için yiyecek getirebiliriz, o da arabada yiyebilir” dedi. Bir arkadaşına yemek sipariş etti ve biz de onun işine gittik. Yolda müziği açmak istedi ve iletişim kurmak yerine müziğini dinledik tabiri caizse bluetooth ile radyoya bağlandı, molalarda en azından bir şekilde iletişim kurabilmek için müziği biraz kıstım ama sonunda geri çevirdi.

Arkadaşımın evine vardığımızda “5 dakika sonra oradayım” dedi. Ben de tamam dedim. Sonuç olarak 35 dakika boyunca ortadan kayboldu. Ben orada beklerken bir kez aradım ve ne kadar orada kalacağını sordum, her şeyin zaten devam ediyor gibi göründüğünü söyledi. Geldiğinde “bunu yapmıyorlar, hoşuma gitmedi, sen 5 dakika dedin ama aslında 35 dakika yoktun” dedim ve sonunda eve gittik. Yolda onunla konuşmadım, gülümsedi, parmağını bana doğrulttu, “Birden suskun musun?” diye sordu. Ben ona düşmanlığımı gösterdim, “Seni bekliyorum” diye dalga geçti. "Ne demek istiyorsun?" gibi. Doğrudan cevap verdim. 5 dakikalık bir sessizliğin ardından “arkadaşınla ne konuşuyordun” diye sormaya karar verdim ve “senin için ne fark eder?” cevabını aldım. “Tamam tamam, kesinlikle fark etmez.” Eve geldiğimizde “Beni götürdüğün için teşekkür ederim” dedi, hiçbir cevap vermedim ve sonunda çekip gitti. Toplantı elbette iyi sonuçlanmadı.

5 gün geçti, ondan mesaj yok, kendim yazmaya karar verdim. "Merhaba, nasılsın, yeni ne var?" “Merhaba, her şey yolunda” diye yanıtladı ve soğuk bir iletişim başladı. Çalışıp çalışmadığını sordum, “çalışıyorum” dedi, gelip onu alması için davet ettim. O da "Hayır, teşekkürler" diye cevap veriyor, bu aşamada hesaplaşma başlıyor ve ben sorunun ne olduğunu soruyorum, bunu bana yapmanın benim için tatsız olduğunu açıklıyorum. "Ben de pek çok şeyi sevmiyorum," diye yanıtladı. "Tamam, tamam" diye yanıtladım. Aynı gün yaklaşık 3-4 saat geçiyor, hava kötü olduğundan vs. onun için çalışmaya gelmenizi öneririm. O da “Tamam reddetmeyeceğim ama hemen yürüyüşe çıkmak istemiyorum” diye yanıtlıyor, yani hava yürüyüşe uygun değil, göreceğiz.

Sonuç olarak onu işten almaya geldim, girişte işyerinin yanında durdum, bir meslektaşıyla dışarı çıktı ve bana aldırış etmeden sigara içmeye başladı, sigara içene kadar bekledim, sonunda veda etti meslektaşıyla konuştu ve sonra birlikte arabaya doğru yürüdük. Yolda yürürken ona kısa bir yürüyüş vb. için arabayı uzakta bıraktığımı, mutsuz olduğunu ama yine de iletişim kurmaya gittiğini söyledim. Arabaya yaklaştığımızda ona biraz yürüyüş yapmasını önerdim, o da kabul etti. Biraz dolaştık, konuştuk, bana bir ilişki istemediğini, işte her şeyin kötü olduğunu vs. anlattı, genel olarak dışarıdan baktığınızda sadece şikayet ediyordu. Sonunda yürüyüşten sonra eve gittik. Eve gitmeden önce otobüs durağında durup ona biraz sürpriz yapmaya karar verdim, indim, önceden hazırlayıp kendisine sunduğum bagajdan bir gül çıkardım, gülümsedi ve sarıldı. Ona “çevrene daha yakından bak, kimlerle ilişki kurabilirsin” dedim ve bir dahaki sefere randevuya çıkmayı teklif ettim, o da “Henüz bir ilişkiye ihtiyacım yok ve bunu zaten konuştum” dedi. “Tamam ama şu anda çevrenize daha yakından bakmanızı tavsiye ederim.” Eve gittik, sarıldık ve vedalaştık.

3 gün geçiyor, akşam kendisi “merhaba nasılsın” yazıyor ve 15 dakika sonra mesajı siliyor. Mesajı sildikten sonra bu mesajı gördüm ve şöyle cevap verdi: “Merhaba, antrenmanda her şey yolundaydı”

Ertesi gün işten ayrılamayacağını ve bu nedenle ona gelmesini teklif etmek istediğini yazdı ve sonunda birlikte gidecek birini buldu.

Doğal olarak hoşuma gitmedi, yazdım, “Bunu mu soruyorsun?” Bana karşı bu kadar saygısız bir tavırdan memnun olmadığımı yazdı.

“Ben de pek çok şeyden hoşlanmıyorum” diye yanıtladı

“Ben sana kötü bir şey yapmadım ki hiçbir şey hoşuna gitmesin, aksine yavaş yavaş aramızdaki ilişkiyi geliştirmeye çalışıyorum” diye yazdım.

O - aramızda hiçbir ilişki yok, kavga edip işleri halletmeyeceğim, o zaman kızmıştım

Cevap verdim: İlişkiyi değil, iletişimi kastettim. Neyi sevmediğini sordum?

O cevap verdi - Peki, açıklamanın bir manasını göremiyorum, çünkü aramızda hiçbir şey olamaz - sadece iletişim ve ilk başta söylediğim de buydu, ilkelerim değişmedi, eğer saldırgansa özür dilerim, ama bence böylesi daha iyi bu şekilde daha sonra daha da kötü olur.

Cevap verdim - tamam tamam. Buna bana “kalp” tepkisi verdi.

Sonuç olarak bu, tüm iletişimin sonu oldu. Neyi yanlış yaptığımı ve hatalarımın nerede olduğunu bana açıklayabilir misiniz?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post