Arkadaşım penisini kıçıma sokup beni ilk kez inanılmaz bir orgazma ulaştırdıktan sonra onunla yakın ilişkimiz devam etti! Onu önceden telefonla aradım ve durum izin verirse hemen yanına gittim!
Yolda eczanelerde Riga Vazelini ve prezervatif aradım. Riga Vazelini o kadar hoş kokuluydu ki, kokusundan dolayı aşırı derecede heyecanlanıyordum ve kural olarak, ilk birkaç sürtünmeden sonra hızla "geldim" (yani orgazma ulaştım).
Orgazm sırasında akıntımla yatağı lekelememek için penisimin ucuna prezervatif taktım.
İlk orgazmımın ardından bazı nedenlerden dolayı ilişkimiz devam etmeye başladığında, bir süre daha devam etmekten hala utanıyordum ve bu nedenle hemen iç çamaşırı ve pantolonu giydim.
Fakat ilk kez "bitirdikten" ve giyindikten sonraki ikinci seferde, aniden tekrarlanan çiftleşme arzusunun ortaya çıktığını hissetmeye başladım; penisini tekrar kıçıma sokmasını istiyorum!
Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum: Göğsümü pencere pervazına dayayarak uzandım, kalçamı okşadım, penisinin yeniden tüm gücümle rektumumu okşamasını o kadar güçlü bir şekilde istedim ki!
Muhtemelen ilk bakışta benim anlaşılmaz acımı gördü ve görünüşe göre çok heyecanlandı!
Arkamdan geldi, ellerini kıçıma doladı ve bana sordu: "Belki de devam etmeliyiz?..."
Arzu yüzünden neredeyse bilincimi kaybediyordum ve hemen kabul ettim!!!
Tamamen soyundum ve prezervatif taktım! Penisini bana kadar çarptı! Kelimenin tam anlamıyla üç veya dört sürtünmeden sonra güçlü bir orgazm yaşadım!
Arkadaşım muhtemelen en az yarım saat, hatta daha uzun bir süre beni kıçımdan sikti!
Aynı zamanda bana ne yapmadı ki! Mesela o sırt üstü uzandı, ben de penisinin üzerine oturup zıpladım!...
Ah! İnanılmaz bir şeydi! Muhteşem bir şeydi!…
Bir dizi tekrarlanan orgazmdı!!!
Bu benim gerçek MUTLULUĞUM, MUTLULUĞUM, MUTLULUĞUMDU!!!
Arkadaşımız ve ben anal seks yapıyoruz ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version