Eğitimimi bitirip diplomamı aldıktan sonra bir işletmede çalışmaya gittim (UOF 1). Çok büyük bir işletme ama orada iş bulmak zor. 20 yıldan fazla orada çalışan annemin de yardımıyla beni üç ay deneme süresine soktular. Muhasebe kadrosuna alındı. Bir yıl geçti ve evlendim. — Altı ay birlikte yaşadıktan sonra 1 Ocak'ta ayrıldı. Pek bir değişiklik olmadan 2 yıl, evde çalış, evde çalış. Bir akrabamın evinde 1 Mayıs'ı kutlayan bir adamla buluşacağım. Bir yıldır çıkıyoruz. Evlendik. Yarım yıl geçti ve bir kız çocuğu doğurdum. Üç yıl - doğum izni, hayatta değişiklik yok. İşe döndükten sonra işletmede planlı bir pozisyonda çalışmak üzere transfer edildim (UOF2).
Eve daha yakın ve daha yüksek ücretler. Ayrı ofis. Planlamacı Anna Nikolaevna yarım yıldır beni onun yerine hazırlıyor. Emekliliğe bir ay kala ofisteki genel çalışma ve iletişim sistemini anlatıyor.
A.N - Ekiple iletişim dışında işimiz zor değil, sadece işçiler dışında arkadaş yok, kız arkadaş yok, herhangi bir dostluk ilişkisi yok. Bunun nedeni, herkesin bir başkası için, dedikleri gibi, Hırsızlar için çalışması ve herkesin biraz daha yükseğe tırmanmak istemesidir. Diğer bir özellik ise maaş ve ikramiyelerdir. Tahakkuk eden bonuslar - Zarf'a verilen bonuslardır. Kime ve kime ödeme yapıldığı herkesten, hatta onları alanlardan bile bir sırdır. Kendilerinden başka kendileri gibi başkalarının da olduğunu bilmiyorlar. Bu yüzden her şeyi sır olarak saklıyorlar. Sayıları çok fazla değil, ofisteki herkesten para alan beş kişiden fazlası yok. Dedikleri gibi herkes elinden geldiği ve istediği gibi yaşar.
Seni buraya öyle mi götürdüklerini düşünüyorsun? Annenle iyi bir ilişki kisvesi altında olduğu açık ama sana dürüstçe söyleyeceğim ki ya buradan ayrılacaksın ya da benzer ikramiyeleri bir zarf içinde bile alacaksın. Üstelik sen bana özel olarak gönderildin. Oradan ayrılmadan önce onlara “HAYIR” dersem, seni başka bir departmana götürecekler ya da en iyi ihtimalle UOF 1'e geri döndürecekler. Bu arada, ilk bakışta bu çok korkunç görünebilir ama sonra her şey normale dönecek. , sanki iş gününün devamı gibi .
Hikâyeleri ilgimi çekerek işe geldim ve ona sordum. — Neden ben ve yapılan iş nedir?
A.N - Burada bazı kurallar var, birincisi ortalamadan daha kötü görünmemeniz, evli ve çocuk sahibi olmanız gerekiyor. Görünüşünüz sıradan, özellikle ayırt edici değil.
Sana her şeyi açık açık söylüyorum ve sen de kimseye söylemeyeceğine dair söz ver. Daha sonra ayrılıp ayrılmayacağınıza karar verin.
İşletmemiz çok büyük, bildiğiniz gibi her türlü ekipman ve kuruluma sahibiz, çok sık denetimler yapılıyor. Yönetim, kapatılmaması veya onu ortadan kaldırması için zaman verilmemesi için onu kandırıyor. Yatıştırma farklı olabilir: Birisi bir zarf içinde rüşvet alır ve bir tür inceleme yaptıktan sonra birkaç küçük ihlal tespit ettikten sonra ayrılır, diğerleri için bu sadece bir restoranda bir ikramdır ve hepsi bu ve bazıları için bir evde Bu amaçla kiralanan kişide, hoş görünümlü bir bayanın huzurunda votka eşliğinde bir “takas” kurulur. Bu, yerine getirmeniz gereken bir bayanın rolü. Hizmet et, temizle, konuş. Rahat bir akşam yaratın. Her şeyden sonra sizi evinize götürüyorlar ve sabah yönetimden biri evraklarla oraya geliyor ve işlerine karar veriyor. Bunun için olağan bonus bir zarfın içindedir.
—Hepsi bu mu? — diye sordum.
—Pek sayılmaz. İçlerinde bu rahatlığın yeterli olmadığı ve içtikten sonra daha fazlasını isteyenler var, Sanırım anladınız - bunlar erkek, İçti ve bir lokma yedi, yanında bir bayan var ve tabii ki fantezileri gerçekleşiyor ve bazen onu yatağına sürüklüyor. —Burada ne yapmalıyım?
— Yapmak mı? Soyun ve yatağa git, penisine prezervatif takmayı unutma. Cevap vermek için acele etmeyin, zamanımız var. Ekleyeceğim tek şey, ertesi gün akşam konforundan sonra zarfın içinde bir aylık maaşın olduğu.
Son güne kadar buna geri dönmediler.
—Anladığım kadarıyla bu zarfları da aldınız mı? Peki bu bir sır değilse başka kim olabilir?
—Sır yok. Kim olduğunu bilmiyorum, üç dört kişi daha olduğunu biliyorum. Ve aldığımı reddetmiyorum. Son yirmi yılın tamamı. Gözlerimin önünde bu müfettişler ve müfettişler çok değişti.
Bir hafta geçti. Tüm bunları düşünmediğim bir dakika bile olmadı.
A.N – Peki. Kalıyor musun? Veya... Nasıl?
— Ben kalıyorum.
"Aferin" dedi, bir nedenden ötürü kararınıza güveniyordum. Gerektiğinde birkaç gün önceden uyarılacaksınız, böylece sorunlarınızı evde çözebilirsiniz, böylece sürpriz yaşamazsınız. Ama bir şey olursa durumu açıklayabilirsiniz, yerinize başkası gelir. Karmaşık bir şey yok, asıl önemli olan bunun iş olduğunu anlamak. Seni oraya götürecekler, oradan alacaklar, beklemene gerek yok, arama, evden çıkıp arabaya biniyorsun. Evde yemek var, mutfakta içki var. Hizmet edersin, temizlersin, sohbet edersin. Ama iş bu noktaya gelirse, yatmak anlamına gelir, tekrar edeceğim, bu iş, duygusuz çabalama, ancak eşlik edebilirsin, inlemelerin taklidi, orgazm çığlıkları. Tabii bu hemen olmayacak ama alışacaksınız. Ve iş her zaman bu noktaya gelmiyor.
Anna Nikolaevna'nın emekliliğini uğurladıktan sonra bağımsız çalışmaya başladım. Bir ay geçti, neredeyse sohbetimizi unutmaya başladım ama Cuma günü ofisimi aradılar. Kim olduğunu sesten anlayamadım. Pazartesi günü saat 16:00'da sizin saatiniz nasıl? - dedi ses. Nefesimi kesti. Ellerim titriyordu ve neredeyse telefonu düşürüyordum. "Zamanla her şey yoluna girecek." Zar zor dışarı çıkmayı başardım. "Harika" diye yanıtladı karşı taraftaki ses. Cumartesi ve Pazar bulanık geçti. Her dakika sadece bunu düşündüm. Pazartesi sabahı işe başladım. Saat 15:00'te tekrar arama yapıldı. Ses, saat 15:30'da arabanın UOF girişine çok da uzak olmayan kafede seni beklediğini söyledi. Titreyen elleriyle masadaki her şeyi topladı, ceketini giydi ve binadan çıkıp çıkışa doğru yöneldi.
Kafenin önünde park edilmiş bir araba vardı. Arka koltukta oturduğum yer. Şoför tek kelime etmedi, yönüme bile bakmadı ve uzaklaştı. Yaklaşık on dakika sonra, kapısı açık, yüksek bir çitle çevrili büyük bir eve vardık. Arabadan inip içeri girdim ve kapıyı arkamdan kapattım. Derin bir nefes alarak evin kapısını çaldı. Baş mühendisimiz kapıyı açtı ve başını evin içine doğru salladı. İçeride, odadaki masada kısa boylu, iyi beslenmiş, yüzü bulanık, elli yaşlarında bir adam ve işletmemizin yöneticisi oturuyordu. Merhaba dedikten sonra patronu mutfağa kadar takip ettim ve bana ısıtmam, kesmem ve servis etmem gereken ürünleri gösterdi... Bu kişilerin ne yediğini görünce, mutfaktan malzemeleri çıkardığımda şaşkına döndüm. buzdolabı. Havyar, rulolar, tütsülenmiş balık balyk, haşlanmış domuz eti, tütsülenmiş sosisler, mikrodalgada ısıtılan hazır kebaplar. İçecekler arasında viski, votka, yirmi şişe ithal bira, beş şişe şarap yer alıyor.
Akşam yemeği 20:00'ye kadar sürdü. Dışarısı zaten karanlıktı. Onlar hazırlanmaya başladı, ben de masayı toplamaya başladım. O ayrılırken baş mühendis bana göz kırptı. Bulaşıkları yıkadıktan sonra odaya girdim. Başka ne? - Ona sordum. Televizyonu açmak için kullanmaya çalıştığı uzaktan kumandayı bıraktı ve "Daha fazla mı?" dedi. Ne düşünüyorsun, başıyla duvara dayalı kanepeyi işaret etti. Bundan kaçamayacağımı, bu su aygırı benzeri figürle yatmam gerektiğini anladım. Yoksa buna karşı mısın?” diye ekledi, gülümseyerek. Hayır, umurumda değil, diye cevap verdim ve cebimde prezervatifli bir çanta arayarak onu çıkardım. Soyunmaya başladı ve şortu ve tişörtüyle kanepeye oturdu. Bu sırada paketi yırttım ve içinden bir prezervatif çıkarıp avucumun içinde tuttum. "Pekala, buraya gel ve çöplerini at," dedi, elleriyle yanına gelmemi işaret ederek. Ceketimi, sutyenimi çıkardım, eteğimi çıkardım ve yaklaştım, giyinmem gerektiğini söyledim. Nasıl giyineceğini şaşırmış bir ifadeyle sordu, külotunu çıkarmayı bıraktı. Ona prezervatifi gösterdim... Ah... hadi takalım, dedi ve külotunu dizlerine kadar çekti.
Penis, ucunda düğüm bulunan bir sosise benziyordu. Deri o kadar sıyrılmıştı ki penisin başı görülemiyordu. Penis üç santimetreden fazla değildi, kasık kıllarının arkasından gözle görülür bir şekilde dışarı bakıyordu, ancak toplar büyüktü ve penisin önünde kanepeye yayılmış halde yatıyordu. Önünde diz çöktüm, penisi aldım ve üzerindeki deriyi serbest bırakarak kafayı açtım, büyük değildi ama ortasında büyük bir delik vardı. Penisinin üzerine bir başlık taktığı için prezervatif üzerinden açılamıyordu. Onu başından savmak zorunda kaldım. Gözlerini kapatıp poposuna yaslandı. Beş dakikalık eylem onu kendine getirmedi. Daha sonra bana onu olduğu gibi giymemi söyledi. Giyindikten sonra penis daha da korkutucu görünmeye başladı. Üzerindeki prezervatif buruşmuştu ve ucu ağır bir şekilde sarkıyordu. Kasık bölgemin yakınındaki tüm kauçuğu toplayarak onu aldım. Külotunu çıkar ve buraya otur, dedi ve eliyle bacağına vurdu. Külotumu çıkarıp bacaklarımı ayırdım ve bacaklarının üzerine oturup göğüslerimi yüzüne bastırdım. Göğüslerimi öpmeye ve hatta meme uçlarımı emmeye çalıştı. Sonra buruşmuş bir prezervatifin içindeki bu çiğnenmiş kütüğünü amımın içine soktu ve gözlerini devirerek hareketler yapmaya başladı. Bu şeyi sadece başlangıçta hissettim, sonra hiçbir his olmadı. "Bir sorun var, muhtemelen çok fazla içtim," dedi seğirmeyi bırakarak. Belki başka zaman? - Diye sordum. Hayır, hayır, diye mırıldandı, haydi köpek stili yapalım.
Ayağından kalktım, O kanepeden halının üzerine kaydı ve diz çöktü. Prezervatifin çoğu sarktığı için penis büyük görünüyordu. Onun önünde dört ayak üzerine çöktüm. Şeyini tekrar bana sapladı ve kendini bana sıkıca bastırdı. Küçük hareketler yaparak penisin vajinanın başlangıcında hareket ettiğini duyabiliyordunuz. Daha ileri gitmedi. Sertleşmesi için dua etmeye başladım ve bitirdiğinde bana eziyet etmeyi bıraktı. Beni sallayarak küçük hareketler yapmaya devam etti. Dizlerim, üzerlerine tel gibi baskı yapan tüylü halıdan dolayı yanıyordu. Bu birkaç dakika böyle devam etti, sonra durdu ve eğildi, göğüslerimi eline aldı, sonra uyluklarımı okşadı... Hareketlerinin sebebini hemen anlayamadığım için ben de elimi altıma koyup ona dokundum. artık eskisi gibi sarkmayan toplar, sıkı, buruşuk bir kese içinde zaten penise yaklaşmışlardı. Başka bir hareket yaptı ve penisi biraz daha derine indi. Daha sonra ayağa kalktığını fark ettim. Hâlâ yumuşaktı ama şimdiden çok daha derinlere doğru gidiyordu. Sonra daha da hassaslaştı, içimde büyüdü, büyüdü. Ve oldukça derin bir şekilde yürümeye başladı. Prezervatif zaten onu sıkıca sarmıştı ve penis artık onun içinde kaymıyor, onunla birlikte içimde hareket ediyordu. Bu beni memnun ediyormuş gibi inleyip inlemeye başladım. İç çekişlerimi duyunca hızını arttırdı. Hareketinden gelen darbeler öyleydi ki neredeyse öne düşüyordum. Hadi ama, boşver, dedim kendi kendime, inleyerek onu daha da tahrik ettim.
Bu yaklaşık beş dakika sürdü. Her hareketinde derin nefesler alıyordu. Onun için daha fazla yoğunluk yaratmak için tüm gücümle kalçamı sıktım, bu da penis deliğim için çok küçük olduğundan vajinanın daralmasına yardımcı oldu. Birkaç dakika daha sonra yavaşladı. Yaşlı adam yorgun, diye düşündüm. Penis hâlâ aynıydı, elastikti. Ama tempo yavaşladı ve karnına dokunduğunda karnının titrediğini hissettim. Bana ikinci kez dokunduğunda içindeki titreme yoğunlaştı, kramp gibi titriyordu ve penisini hareket ettirmiyordu, tam tersine kendini bana yaklaştırıp karnını sırtıma dayayıp bir ses çıkardı. inilti. Dikkatimi penise odakladım. Hiçbir eylem. Boşaldığı açık ama ben hiçbir şey hissetmedim. Sonunda kendime dedim ve başımı halıya gömdüm. Üye biraz zayıfladı ve içimden kaydı.
Ayağa kalktı ve kanepeye doğru ilerledi. Peniste prezervatif yoktu, ayrıca sosis durumuna da büründü ve bu beni gerçekten korkuttu. Sonra onu halının üzerinde yatarken gördüm. Bu tüm vücuduma bir ürperti gönderdi. Bu yine de yetmedi, gerçekten içime mi döktü? Kanepede oturan ona baktım. Bacaklarını açtı ve gözleri kapalı olarak kanepenin arkasına yaslanarak oturdu. Eğilip halıdan prezervatif aldım ve içindeki spermi görünce sakinleştim. Büyük olasılıkla ayağa kalktığında üzerinden atladı. Yaklaşık beş dakika sonra horladığı duyuldu ve pantolonu olmadan oturarak uyuyakaldı. Giyindikten sonra dışarı çıktım ve girdiğim bahçede bir araba park etmişti. Şoför tek kelime etmeden uzaklaştı ve evimin önünde birkaç ev durdurdu. Ayrıldım ve eve gittim. Bahçeye girdiğimde şoför arabayı çalıştırıp uzaklaştı. Evde yapacak çok işim olduğunu ve geç saatlere kadar kalmam gerektiğini anlattıktan sonra kıyafetlerimi çıkarıp banyoya gittim.
Ertesi gün işe gittim, gün her zamanki gibi geçti, eve yürürken bir mektup aldım, hesabımda 20 bin ruble belirdi. Zarftaki ödülün fena olmadığını düşündüm. Ve iki hafta sonra maaşla birlikte hesaba 8 bin ruble ikramiye geldi. Garip çalışmalarım burada başladı. 18 yıldır devam eden ve daha çok şey anlatılıp yazılabilecek bir olay. Ancak bu, birisinin onu dinleyip okumak istemesi durumunda geçerlidir.
Rimma'nın Günlüğü ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version