Hanımlar hadi bize kimin denediğini ve nasıl hissettiğini anlatın. Eşimin bunu alması mantıklı değil mi? Yani zaten her şeye sahip ve sonra bir seks dükkanından bir reklam geliyor ve işte oradalar - toplar... Buraya Google'da baktım, böyle bir konu yok. Filmlerini izledim, kullanıyorlar ama anladığım kadarıyla birisinin oral seks yapması ve aynı zamanda top sokması daha fazla zevk veriyor. Yoksa yanılıyor muyum?
Hanımlar hadi bize kimin denediğini ve nasıl hissettiğini anlatın. Eşimin bunu alması mantıklı değil mi? Yani zaten her şeye sahip ve sonra bir seks dükkanından bir reklam geliyor ve işte oradalar - toplar... Buraya Google'da baktım, böyle bir konu yok. Filmlerini izledim, kullanıyorlar ama anladığım kadarıyla birisinin [url=viewtopic.php?t=2256]oral seks[/url] yapması ve aynı zamanda top sokması daha fazla zevk veriyor. Yoksa yanılıyor muyum?
Seksenli yılların ortalarında, bir keresinde eşime, orduda bazı adamların penislerine nasıl toplar soktuklarını anlatmıştım ( toplar , fasulye veya üzüm gibi plekslerden işlenerek penisin altına...
Şimdi GIF'lere bakıyorum ve vajinal seks sırasında parmağın popoda olduğu bir dizi resim var. Ne için? Bir erkek seni böyle okşar mı? Bir erkek anal olduğunu ima eder mi? Bir erkek bir kızın anüsünü...
Kız arkadaşıma 21*5.5 penis aldım, gördü ve benim aptal olduğumu, çok büyük olduğunu söyledi. Tamamen rahatlaması için bir zaman seçtim ve onu yerleştirdim, bir patlama ile gitti ve tepkiye bakılırsa...