Penis derisinin altında toplarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Penis derisinin altında toplar

Post by Anonymous »

Seksenli yılların ortalarında, bir keresinde eşime, orduda bazı adamların penislerine nasıl "toplar" soktuklarını anlatmıştım ("toplar", fasulye veya üzüm gibi plekslerden işlenerek penisin altına yerleştirilmişti) penisin derisi). Kendileriyle seksin "havalı" olduğunu söylediler.

Karım uzun süre bana neden kendimi eklemediğimi sordu? Sorularından sıkılınca onu bu kadar ilgilendiren şeyin ne olduğunu bulmaya karar verdim. O da bunu duyduğunu ve denemek istediğini söyledi.

Bu yıl denizde bir hafta dinlenmeye karar verdik, bir sahil köyünde yaşayan ve tatilcilere oda kiralayan akrabaları olan arkadaşlarla anlaştık.

Zamanında vardık ancak odada bir sorun vardı; önceki tatilciler yalnızca yarın için bilet alabildiler.

Sahipler bizi komşularıyla bir günlüğüne ağırladı. Bize büyük bir oda sağladılar.

Lüks bir yatak, kanepe, TV, buzdolabı, gardırop, sehpa ve birkaç koltuktan oluşuyordu. Eşim işleri halletmek ve düzeltmek için kaldı ve deniz bir kilometreden daha az uzakta olduğu için yoldan yüzmeye gitmeye karar verdim. Karnımı doyurup acıktıktan sonra geri döndüm. Ev sahibesi benimle sokakta buluştu ve özür dileyerek, beklenmedik bir şekilde bir geceliğine bize uğrayan yeğenlerini ve bir arkadaşını ağırlamak için onayımı istedi. Tabii ki kabul ettim çünkü sanki üzerlerine gökten düşmüş gibiydi.

Odaya girdiğimde karım onun gittiğini, odayı kilitlemediğini ve kendisini çirkin bir durumda bulduğunu söyleyerek sızlanmaya başladı. Ve bana, ben ayrılırken elbiselerini ve gömleklerini askılara astığını ve ben gelmeden önce biraz kestirmeye karar verdiğini anlatmaya başladı. Bahçedeki duşa gitti ve odaya girdiğinde yatağa uzandı. Bornozunu sandalyenin üzerine koydu ama üzerinde başka hiçbir şey yoktu. Bacaklarının açılmasıyla uyandım ve benim olduğumu düşündü. Gözlerini açmadan parmaklarıyla dudaklarını açtı ve "Peki beni nasıl buldun?" diye sordu. Ve ona "Harika!!!" diye cevap veren yabancı bir ses duyduğunda neredeyse bilincini kaybediyordu. Gözlerini açtığında, önünde 35 yaşlarında, mayosunun içinden penisi çıkan, kendisine gösterdiği şeye gizlenmemiş bir merakla bakan, ellerini dizlerinin üzerinde tutan bir adam gördü. Daha sonra ortaya çıktığı üzere bu kişi, evin sahibinin yeğeninin arkadaşıydı.

Yatmadan önce sigara içmek için dışarı çıktık ve o utanarak geceleri bazen çok horladığını ve bir şey olursa onu itmekten çekinmeyeceğimizi söyledi. Eşimle birlikte genellikle oldukça rahat uyuduğumuzu, hatta yolculuktan sonra bu durumun daha da derinleştiğini söyledim.

Sonra ordunun kim, nerede ve kiminle görev yaptığını konuştuk ve orada yaşanan çeşitli hikayelere güldük. Yeğeninin bir arkadaşı, tören sırasında kendisinin de içine "toplar" soktuğunu, artık eşinin bunların çıkarılmasına izin vermediğini söyledi.

Sohbet fark edilmeden sona erdi ve ben çoktan yatmış olan karımı görmeye gittim. Soyundum ve uzandım. Kadın, yeğeninin arkadaşının kendisine çok açık bir şekilde baktığını söyledi. “Peki bu ne?” diye sordum. O da şaşkınlıkla şu cevabı verdi: "Beni becermek istediğini anlamıyor musun?"

Ben, onun arzusunu hatırlayarak, denemek istediği penis derisinin altına toplar yerleştirildiğini ve eğer arzusu kaybolmadıysa, o zaman bunun artık en uygun fırsat olduğunu ve bunu ona verebileceğini söyledim. o. Eşim bunu ona neden daha önce söylemediğimi sordu. Ben de yarım saat önce öğrendiğimi söyledim.

Sonra komşular içeri girdi, eşim bana fikrini değiştirmediğini, sadece hayal ettiğini ama her şeyi nasıl ayarlayacağını bilmediğini fısıldadı. Komşular iyi geceler diledi ve ışıkları kapattı.

Ben de henüz bilmediğimi, belki yarın bir şeyler bulacağımızı söyledim, ancak yeğenimin arkadaşının ne kadar derin uyuduğumuzu ve karısına nasıl baktığını ne kadar ısrarla öğrendiğini hatırlayınca şunu fark ettim: o gece karını sikmek olmasa bile en azından içine boşalmayı deneyeceğini söyledi. Eşim yatağın kenarında yatarsa ​​yukarıdakilerden en az birini yapmanın daha uygun olacağını anlayınca üstüne çıkıp duvara yaslandım. Eşim şaşkınlıkla neden birdenbire kenara değil de duvara yaslandığımı sordu, ben de ona onu sikmenin daha uygun olacağını söyledim.

"Komşular" giysilerini biraz hışırdayıp uzandılar. Odada göreceli bir sessizlik vardı, yalnızca diskodan gelen müzik sessizce duyulabiliyordu.

Eşimin beni eliyle yan tarafa itmesiyle uyandım. Ve ben ağzımı açmaya fırsat bulamadan, avucuyla kapattı ve battaniyeyi başının üzerine çekerek şaşkınlıkla kulağıma birinin çok dikkatli ama ısrarla külotunu çıkardığını fısıldamaya başladı. Yarı uykuluydum ve ne hakkında konuştuklarını pek anlamadım, o yüzden hayal edip etmediğini sordum. Ama o öyle görünmediğini ve poposunun zaten külotsuz olduğunu ve yan ya da sırtüstü dönerse onları tamamen çıkarmanın kolay olacağını söyledi. Dinledikten sonra eşime bahsettiğim odada herhangi bir hareket veya başka birinin varlığına dair en ufak bir ipucu bile duymadım. Ve yine sessizce bana "komşularımızın" uzun süredir fısıldaştıklarını, yeğeninin arkadaşını caydırdığını ve şimdi odadan çıktıklarını anlatmaya başladı.

Karımı sağ tarafına yatırdım ve külotunu neredeyse dizlerine kadar çektim. Şaşırarak ne yaptığımı sordu. Ben de "toplarla" denemek istediğine göre şimdi tam zamanı diye cevap verdim. Külotun çıkardığından daha fazla büyüdüğünü hemen fark edecek, yan döndüğünüzü, bu da yaygara çıkarmayacağınız ve sizi sessizce sikeceği anlamına geliyor.

Ve onun gözünde düzgün görünmek için, derin ve derin uyuyormuş gibi yapın ve devamı başladığında direnmeyin, bunun olacağından bile şüphem yoktu (Ben de kendimi birkaç kez bu tür durumların içinde buldum) ). Ayrıca derin uyuyormuşum gibi davranacağım, o yüzden utanmadan bunu doğru şekilde yapalım.

Eşim, tamamen karanlıkta hiçbir şey görmenin imkansız olması nedeniyle bana neler olacağını fısıldayarak anlatacağını söyledi.

Ancak 10 dakika sonra kapı hafifçe gıcırdadı ve birisi dikkatlice içeri girerek kapıyı tekrar kapattı.

Yerde halı olduğu için hiçbir adım duyulmadı, ancak bir dakika sonra karısı bu "birinin" elini dikkatlice onun kıçına sürdüğünü ve külotunun çıkarıldığını görünce elini sokmaya başladığını fısıldadı bacaklarının arasında. Bir süre sonra karım, elleriyle yarımlarını açtığını ve penisinin başını dudakları boyunca hareket ettirdiğini fısıldadı ve çılgınca nefes almaya başladı ve bacaklarını karnına bastırarak benden biraz uzaklaştı. , sonra aniden yüksek sesle inledi ve bana onun içine girdiğini fısıldadı.

Bir eliyle sertleşmiş penisimi tutarken diğer eliyle taşaklarımı hafifçe sıktı.

“Biri” ona önce çok yavaş girdi ve aynı yavaşlıkta çıktı, bunu nefes alıp verişinden ve penisimi sıkma şeklinden belirledim. Ancak karısının kendisine teslim olmaya başladığını anlayınca, saldırıların hızını ve şiddetini artırdı. Eşim kulağıma bunun canının biraz acıdığını fısıldamaya başladı ve köpek stiliyle seviştiğimizde olduğu gibi tutmamı istedi.

İlk başta bana yanlış duymuşum gibi geldi ama yine benden onu tutmamı istemeye başladı.

Ayağımla bükülmüş dizini kaldırdım ve elimi dikkatlice kasıklarına doğru hareket ettirmeye başladım. Elim onun aletini bulduğunda, elime zar zor sığan oldukça düzgün toplarını da hissettim. İlk anda dondu ve sanki onu içine itiyormuş gibi penis tabanının bulunduğu perine bölgesine yavaşça ve çok güçlü olmayan bir şekilde bastırmaya başladım.

Eşimin bana bunu yapması gerçekten hoşuma gitti.

Muhtemelen o da hoşuna gitti, çünkü çok geçmeden benim ona dayattığım hızda hareket etmeye başladı ve penisimi çekmeye başlayan karım da bana dayattı. Bir dakika sonra karısı inlemeye ve titremeye başladı ve orgazm olmaya başladı. Onu durdurmak için elimdeki her şeyi kasıklarına bastırdım ama o birkaç dakika duraksadı ve o kadar güçlü bir hamle yaptı ki karım çığlık attı. Ve birkaç saniye sonra, eşimin basitçe uluduğu ve penisimi bir dikiş makinesinin hızıyla sarsmaya başladığı bu tür üç saldırı daha takip etti, bu yüzden hızla onun eline geçtim. Titreyen ve boğuk nefes verişine bakılırsa, ona doğru inmeye başladı. Karısı sanki gerginmiş gibi salladı, battaniyeyi başından attı, neredeyse yüksek sesle uzun bir “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni göremiyorum, korkarım bunu yapacağım. Elimi zorlukla oradan çektim.

Bir süre tek duyabildiğim onların gürültülü nefes alışlarıydı, sonra kapının gıcırdadığını duydum ve her şey sessizliğe büründü.

Eşime şunu sordum: “Peki, “topları” nasıl seversin? "Taşakların" ne olduğunu bilmediğini ancak genel olarak süper olduğunu söyledi.

Şaşırtıcı derecede çabuk uykuya daldık, en azından "komşularımızın" geldiğini duymadım.

Erken uyandım, ayaklarım yataktan düşen battaniyeye dolandı. Odada hiç “komşu” yoktu. Karısı, külotunu ayak bileklerine kadar indirmiş halde uyuyakaldı ve güneş ışığı doğrudan koyu tüylü üçgeninin üzerinde parlıyordu.

Denizde tatilimiz böyle başladı...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Vajinal toplar
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    31 Views
    Last post by Anonymous
  • Bu resmin anlamı nedir? (altında)
    by Guest » » in General
    0 Replies
    61 Views
    Last post by Guest
  • Forumda kadın hesapları altında erkekler
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Baba ve kız nasıl aynı çatı altında yaşıyor?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    37 Views
    Last post by Guest