Manken olarak çalışmakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Manken olarak çalışmak

Post by Anonymous »

Lena ve ben bir yıldan biraz daha kısa bir süre önce evlendik, ikimiz de 20'nin biraz üzerindeydik. Bir daire satın almak ve tam teşekküllü bir aile kurmak için para biriktirmeyi planladık. Bir oto tamirhanesinde çalışıyordum, periyodik olarak çok iyi para kazanıyordum ama kira ödemek için borç aldığım yavaş aylar da vardı. Kısacası bazen zor oluyordu, özellikle Lenka okuduğu için hala bir buçuk yılı kalmıştı. Bazen geceleri bir kafede garson olarak çalışıyordu. İlk başta sabah eve gelmesi beni rahatsız etti, sigara kokuyordu ve çok yorgundu. Daha sonra buna alıştım, sonuçta bu şekilde kişisel küçük harcamalar için para kazanabiliyor ve bir daha cüzdanıma eziyet etmiyordu.

Genelde Lena'nın işten eve geldiğini fark etmezdim çünkü zaten 10 rüya görmüştüm ama bu sefer koridordaki bir gürültüyle uyandım. Gözlerimi açtığımda karımın odanın kapısını açtığını, gelişigüzel soyunduğunu ve kıyafetlerini yere fırlattığını gördüm. Her zamanki tütün kokusunun yanı sıra, alkolün keskin aroması da içeri girdi. Şaşırdım ama uykumda karımı sorgulamadım.

Sabah kahvaltıda Lenochka'ya gece işten eve neden sarhoş geldiğini sordum. Lena özür diledi, beni öptü ve şöyle dedi:

— Gerçek şu ki, dün, yaşları zaten 30'un üzerinde olan çok hoş bir çift insan bir kafede oturuyordu. Masalarına servis yaptım, bana sürekli gülümsediler ve iyi bir bahşiş bıraktılar.

Lena onları uzun süre anlattı, kısacası bu kadının kendi fotoğraf salonunun olduğu ve kocasının başarılı bir fotoğrafçı olduğu ortaya çıktı. Birlikte çeşitli dergilerde çalışıyorlar, hem kadın hem de erkek modellerin fotoğraflarını çekiyorlar. Lena'yı gerçekten beğendiler ve iyi para kazanabileceğini söyleyerek onu fotoğraf çekimine davet ettiler.

Karımı çok sevdim, çünkü Lenka gerçekten güzel bir insan, uzun boylu değil ama olağanüstü şekilleri, üçüncü büyüklükte göğüsleri, elastik bacakları ve karnı, hafif dolgun yanakları olan tatlı bir yüzü var. Lena'nın saçları açık kırmızıydı, parlak altına yakındı, çok güzel görünüyordu. Profesyonellerin onun güzelliğini hemen takdir etmesi şaşırtıcı değil. İçten içe buna hemen katıldım ama bunu dışarıya göstermedim. Elbette bir daire satın alma hayali hâlâ hayattaydı ama eğer kadın yeni işinde kendini rahatsız hissederse ne olacak?

Genel olarak stüdyoya birlikte gidip neler sunabileceklerini görmeye karar verdik.

Lena en sevdiği krem ​​rengi kısa elbiseyi giydi; elbise vücuduna tam oturuyordu ve tüm avantajlarını vurguluyordu.

Ev sahibesinin adı olan Anna bizimle stüdyoda buluştu. Sözleşme şartlarını görüşmek üzere ofisine gitmemizi istedi.

—Çalışmak için birçok seçeneğimiz var. Şu anda birçok yabancı dergiyle işbirliği yapıyoruz. Fotoğraf fiyatları, fotoğraf çekiminin türüne, modelin yaptığı işin kalitesine ve poz verme cesaretine göre değişiklik gösteriyor.

Anna bize hepsi erkek dergileriyle ilgili olan birkaç katalog verdi ve onların lüks moda ve güzel kıyafetlerden bahsetmediklerini hemen fark ettim. Kızlar bazen çok açık mayolarla, iç çamaşırlarıyla poz veriyorlardı. Eşimle birlikte bu fotoğraflara baktık ve onun nasıl kızardığını fark ettim. Kızın tamamen çıplak olduğu, cazibesini örten kumaş parçalarıyla birlikte birkaç fotoğraf gördük. Bu fotoğraflardan sonra Lena dergiden uzaklaştı ve Anna'ya ödemeyi sordu. Anna gülümsedi ve yaklaşık 100 parçadan oluşan iyi bikini fotoğraflarının yaklaşık 20.000 rubleye mal olacağını söyledi. Eşim ve ben birbirimize baktık, bu fotoğraf çekimlerinin miktarı bizi etkiledi ve bütçenizi iyi bir şekilde karşılayabildiniz.

Anna daha fazla çalışabilmek için tek seferde bir aylık sözleşme imzalamayı teklif etti. Eşimin seanstan önce hala kat etmesi gereken uzun bir yol vardı, çalışmaları çok fazla değildi, o da kabul etti. Sözleşme imzalandı, geriye sadece sonuçları beklemek kaldı.

İlk fotoğraf çekimi aynı akşam gerçekleştirildi. Anna'nın kocası, söylemeliyim ki, çok nazik bir adam olan Alexey ona eşlik etti. Kendi seçtiğim içecekleri içerken bir sandalyede süreci izlemem istendi. Araba kullandığım için kendimi çayla sınırladım. Lena, utanmadan mayoyla poz verdi. Çok açıklayıcı değildi, tüm popoyu kaplıyordu, göğsü hafifçe kaldırıyordu, genel olarak sıradan bir şey değildi. Fotoğraf oturumu yaklaşık bir saat sürdü; modelin görüş ve jestlerinin pozisyonları ve anlamlarını açıklamak için daha fazla zaman harcandı. Oldukça ilgi çekiciydi, beğenmediğimi söyleyemeyeceğim.

Eve gittik, Lena duyguları hakkında hararetli yorumlarda bulundu, yeni işinden çok memnundu ve akşam yatakta beni hayrete düşürdü.

Eşim ve ben sonraki 2 fotoğraf çekimine gitmedik, akşamları işlerimiz vardı, lastik takmaya başladık ve müşterilerin sonu yoktu. 3. fotoğraf çekiminden sonra Lena bana kafedeki işinden ayrıldığını söyledi:

— Bazen fotoğraf çekimleri uzayıp geç bitiyor, kafeye geç kalıyorum ve dahası, yeni bir iş çok daha fazla para getiriyor.

Ve aslında, Lena ilk fotoğraf çekimi için 10 bin (muhtemelen profesyonellikten uzak olduğu için), ikinci fotoğraf çekimi için 15 bin aldı ve dar bir tanga ve küçük yarı saydam bir sütyenle rol aldığı üçüncü fotoğraf çekimi için ve hepsi 20 bin. Haftada 2 kez fotoğraf çekimleri yapıldı, Anna fotoğraf çekildikten 3-5 gün sonra fotoğraf raporu gönderdi. Eşimle birlikte hayran kaldık ve izledikten sonra eşimin kışkırtıcı kıyafetler içindeki bu fotoğrafları beni çok heyecanlandırdı.

Para biriktirmeye başladık ve Lena stüdyoda promosyonlar, çeşitli dergiler ve siparişlerle ilgili tüm bilgileri toplamaya başladı. Çoğu ya uygunsuz zamanlardaydı ya da Lena'nın öğrenimi sırasında karşılayamadığı gezilerle ilgiliydi, ancak gerçekten pişman olmasına rağmen - özel siparişlere çok yüksek ücretler ödeniyordu.

Sonraki 2 hafta boyunca karımı sadece sabahları gördüm; işte o kadar meşguldüm ki bazen gece yarısından sonra bitiyordu. Buna sevindim çünkü eşimin de benim de iyi bir gelirimiz var, hayalimiz çok uzakta değil. Bazen onu fotoğraf çekimlerinden aldığımda (eğer zamanım olsaydı) çok yorgun görünüyordu. Bazı fotoğraf çekimleri uzun sürdü, birkaç saat sürdü ve kıyafetler değişti.

Fotoğraf çekimlerini takip etmeyi bıraktım ve kendimi tamamen işe verdim. Sözleşmenin sonunda Lena bana Little Sluts dergisi için özel bir sipariş almayı kabul ettiğini söyledi. Ne o ne de ben İngilizce konusunda güçlü değildik ve adını anlamadık. Anna'ya göre bu çok moda bir erkek dergisi ama güzel yarı çıplak fotoğraflardan biraz daha fazlasını gerektiriyor. Ben de onay verdim, sonunda eşim gerçekten istedi. Fotoğraf çekimi yapması gereken gün işe erken gittim. Çalışırken adamlara eşimin bugün çok para kazanması gerektiğini söyledim; yaklaşık 100 bin.

Lena'nın hobilerinin farkındaydılar ama tekrar sordular, bu nasıl bir dergiydi? Onlara ismi söyledim, sonra gözleri yuvarlandı. Arkadaşlarımdan biri bana aynı başlığı taşıyan bir dergi getirdi; sigara içerken birkaç sayfasını karıştırdım. İlginç - fotoğraflar kıyafetlerle poz vermeye başladı, sonra hafif bir striptiz vardı, kadının tamamen soyunduğu, sadece elleriyle cazibesini kapattığı ve bir sonraki fotoğrafta sadece poposunu kapattığı fotoğraflara şaşırdım. göğüslerini açığa çıkarıyor. Daha fazla bakamadım; bir müşteri geldi. Dergiyi arabama attım ve işe daldığım için onu unuttum.

İş gününün sonunda (saat 23:00 civarıydı) eşimi arayıp fotoğraf çekiminin nasıl gittiğini sormaya karar verdim. Ama telefona baktığımda eşimden gelen SMS'i gördüm: Annemi görmeye gittim, gelip arayacağım.

Bu tuhaf çünkü Lenka'nın annesine gitmeye niyeti yoktu ve yol da kısa değildi. Telefonuna cevap vermedi ve biraz şaşırdım. Görünüşe göre ciddi bir şey olmuş ve kesinlikle oraya gitmesi gerekiyordu.

İşimi bitirdim ve eve geldim. Hızlıca duş alıp yatağına gitti. Bu sabah eşim aradı. Annesinin yanına gitti ve dinlenmek istediğini söyledi.

—Evet, eğer Anna arar ve bana iş teklif ederse, henüz bu işi istemediğimi söyle. Tatile çıktığını söyle.

Hiçbir şey anlamadım ama eşimin sesi ikna ediciydi. Onunla her şey yolunda, anneme hiçbir şey olmadı, neden ayrılsın ki? Cuma günüydü, iş yerinde yine çılgın bir günle karşı karşıyaydım, bir süredir karımı unutmuştum. Yine bitkin bir halde eve döndüm, uyuyakaldım ve cumartesi saat 2'ye kadar orada yattım (bu benim izin günümdü). Yapacak özel bir şeyim olmadığından internette gezinmeye karar verdim. Spor sayfalarına gittim, VK'ya baktım. Aniden postada bir mesaj tıklaması duyuldu. Eşimin hesabıydı, çıkış yapmayı unutmuştu ama orada ne görebiliyordum. Gelen mesajlara baktım. Öğrenci arkadaşlarından birkaçı bir tür iş vardı. Son mesaj Anna'dandı:

“Merhaba, nasılsın? Umarım her şey iyidir. Burada size son çalışmamızdan bir fotoğraf raporu ve fotoğraf çekiminden bir video dosyası gönderiyorum. Zaman bulursanız arayın."

Eşimin fotoğraflarına bakarak vakit geçirebildiğim için mutluydum ama bu ne tür bir video dosyasıydı? Gerçekten tüm süreci filme mi aldılar? Oldukça ilginç, görmeyi çok isterim. İlk fotoğrafı açar açmaz - eşim erotik bir takım elbise içinde duruyordu, dokusu bir iş fotoğrafını, genel olarak kötü bir öğretmeni anımsatıyordu - Grisha (iş arkadaşım) beni aradığında. Arabadan bir takım alet almak için yanıma geldi; ben onları yanlışlıkla eve götürdüm. Yanına indim, biraz sohbet ettik, kutuyu verdim ve birden adamların bana verdiği derginin arka koltukta kaldığını fark ettim. Onu eve götürmeye karar verdim.

Eve geldiğimde kendime kahve yaptım ve eşimin fotoğraf çekimini izlemeden önce dergideki kadın fotoğraflarının keyfini çıkarmaya karar verdim. Açtığım son fotoğrafa kaydırdım; bir kadının üstsüz durduğu, kasıklarını eliyle kapattığı fotoğraf. Sonra dahası da vardı: Kadın köpek gibi duruyordu, sırtını kamburlaştırmıştı, göğüsleri güzelce sarkıyordu, ancak iç dudakları görünmüyordu. Merak ettim; karımın da fotoğrafı çekildi mi? Bu fotoğraflar hoşuma gitti ama diğer kadınların performansında eşimin bunu yapmayacağını umuyordum. Ancak sonrasında gördüklerim tüm beklentilerimi aştı (karımın hangi dergi için fotoğraflandığını söylediğimde erkeklerin gözlerinin nasıl büyüdüğünü hatırladım): sonraki fotoğraf serilerinde kadın erkeklerle birlikteydi, ilk önce mayolardaydılar. , sonra çıplak, onu büktü, döndürdü... kısacası! Kahvemi bitirmedim ve bilgisayara koştum.

Kaydı açtım. Videonun ilk dakikalarından itibaren videonun fotoğraf çekme sürecini yansıttığını fark ettim ve çok profesyonelce çekmişler, kamera yaklaşıyor ve uzaklaşıyor, kopyalar duyuluyor. İlk başta çerçevede karısı olan bir fotoğrafçı vardı, sonra kamera döndü ve ikisi açıkça vücut geliştirmeci olan 3 heyecanlı adam gördüm. Herkes mutlu bir şekilde bir çeşit alkol içiyordu. Sonra aynı kötü öğretmen kostümüyle eşim belirdi karede. Makyaj sanatçısı hareket halindeyken makyajı bitiriyordu. Ve fotoğrafçı cihazları ayarlamaya başladı. Kamera Lena'yı çekiyordu, çok utandığı belliydi, Anna ona bir şeyler söylüyordu, kayıtta duymak zordu. Yalnızca bazı ifadeleri aldım:

— Bakın bu adamlar ne kadar yakışıklı, onlarla poz vereceksiniz... biraz flört edeceksiniz, hepsi bu... size iyi para vereceğiz... güvenilir bir dergi.

Lena çerçeveye yerleştirildi ve çocuklar bir yere gitti. Kendimi daha iyi hissettim, bir an için sadece Lenochka filme alınacakmış gibi göründü. Yaklaşık 5-10 dakikalık çekim boyunca eş, tutkuyla bir öğretmeni işaretçiyle canlandırdı, ardından ilk soyunma başladı. Ceketini indirdiğinde altında hiçbir şey olmadığını fark ettim.

Bir süre sonra aynı adamlar karede belirdi. Tekrar paniğe kapıldım, karımın kafası biraz karışmıştı ama Alexei dikkatinin dağılmaması konusunda ısrar ederek sert bir şekilde itiraz etti. Erkekler, vücutlarının tamamını saran pantolonlar ve siyah tişörtler giymişlerdi.

Domates gibi kızaran Lena'nın etrafını sardılar. Fotoğrafçının konuştuğu her yerde onu yakalayıp patilemeye başladılar. Bu yaklaşık 15 dakika sürdü, ardından Anna ara verdi. Daha sonra video kesildi, ancak uzun sürmedi. Tekrar çekim yapıyorum, karede eşim, elinde bir bardakla, zaten gözle görülür derecede sarhoş durumda.

—Bu cesaret içindir, dedi Anna. - Böylece kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz.

Lena arka planın önüne yerleştirildi, makyaj sanatçısı yüzünü düzeltti, adamlar yine oradaydı, fotoğraf çekimi devam etti. Daha sonra erkekler karımın utancını ve korkusunu umursamadan, kaba bir şekilde elbiselerini yırttılar. Lena pek direnmese de şerbetçiotunun muhtemelen bir etkisi oldu. Bluzu tamamen çıkarılmıştı, Lena eliyle göğüslerini kapattı. Daha sonra sporculardan biri eteğini indirdiğinde gözlerime inanamadım, külotsuzdu! Heyecanım artıyordu.

Sonra tarif edilemez bir şey oldu. Lenochka tamamen çıplak olduğunda, adamlar onu kameraya doğru çevirdiler, o da kendini korumaya çalıştı ama bu ancak Alexey şunu emredene kadar oldu:

—Onun amının yakın çekimine ihtiyacım var.

Lena açıkça böyle bir dönüş beklemiyordu. O ciyaklamaya zaman bulamadan adamlar ellerini mahrem yerlerinden çıkardılar ve kocaman ellerine aldılar. Lena bacaklarını hareket ettirdi. Bu şekilde birçok fotoğraf çekildi. Göğüsleri kaba bir şekilde sallanıyordu ve adamlar giderek daha fazla sırıtarak onları yoğurmaya başladılar. Fotoğrafçı yaklaştı ve Lena'nın bacaklarını açmaya çalıştı. Karısı başını salladı, sonra "ortakları" onu kaldırdılar ve bacaklarını tutarak onları görmek için yeterince uzak bir mesafeye ayırdılar. Lena utançla gözlerini kapattı. Kamera yaklaştı ve tüm cinsel organlarını çok iyi görebiliyordum. Amının ıslak olması uyarıldığını gösteriyordu.

Daha fazlası gelecek. Anna bir çeşit ip getirdi. Lena'yı yere yatırdılar ve bağlamak için ellerini arkasından sardılar.

Eşim çekingen bir tavırla "Neden bu?" diye sordu.

"Müşteri için," diye mırıldandı Alexey keskin bir şekilde, "gereksinimlerini bu şekilde yazdı."

Çekim devam etti. Adamlar bağlı olana ellerini sallamaya başladılar, Lenochka'yı korkutup onu yalamaya başladılar. Her şey müstehcen görünüyordu ama bir nedenden dolayı beni heyecanlandırdı. Lena, kendisi tutku hissetmesine rağmen düşmanlıktan çekindi. Adamlar Helen'i dizlerinin üstüne koydular, ikisi onu omuzlarından ve saçlarından tutarak geri çektiler, ne kadar rahatsız olduğunu gördüm. Üçüncüsü (aman Tanrım!) fermuarını açtı, kocaman penisini çıkardı ve bana koydu. karısının yüzü. Protesto etti, ancak Anna ve kocası onu bunların en iyi fotoğraflar olacağına ikna etti. Penis ağızda olmalı ancak hareket etmemelidir.

Adam kafasını karımın ağzına soktu. Tamamen çaresiz görünüyordu. Sonra yanağına götürdü, sonra boğazını deldi ve penisini sonuna kadar soktu. Alexey donmak istedi ve farklı açılardan fotoğraf çekmeye başladı. Video kamera tüm süreci kaydetti, karımın ağzındaki penisin fotoğrafını çekerken, ayaklarına kadar iniyordu, burada diğer iki adamın Lena'nın amını ve kıçını parmaklarıyla siktiğini açıkça gördüm. Bu durumda uzun süre kalmadılar.

Alexey bir dizi fotoğraf çekmeye başladı, adama sikini ağzında biraz hareket ettirmesini söyledi, Lena gözlerini irileştirdi ama direnci kırıldı. Biraz hareket ettirdi, sonra hareketleri sıklaştı, sonra yüksek sesle inlemeye başlayan karımın ağzını tamamen sikmeye başladı. Daha sonra fotoğrafçı adama yere oturmasını emretti ve Lena kamera karşısında oral seks yapmaya devam etmek zorunda kaldı, ancak şimdi köpek stili pozisyonundaydı. Kamera, heyecanlı kedisinden akan tüm meyve sularını filme aldı. O bunu çekerken adamlardan ikisi çoktan soyunmuş ve penislerini okşamaya başlamıştı. Daha sonra resim değişti.

Bu ikisinden biri, Lena'nın ağzına vuran kişinin yerine gitti ama o bunu ayakta yaptı, üçüncüsü ise yere uzanıp penisini karımın vajinasına doğru hareket ettirdi. Hafifçe bastırarak içeri girdi, Lena inledi ve fotoğrafçı onaylayan bir jest yaptı. Bir dakika sonra, karıma ilk giren adam mankenin yükseltilmiş poposuna çömeldi ve penisini dairesel hareketlerle onun üzerinde hareket ettirmeye başladı. Kamera bunu yakından kaydetti. Aşağıda bir adam karımın amını dövüyordu, bir başkası da sikini onun kıçında gezdiriyordu. Mesele bununla bitmedi; keskin bir hareketle çoktan ciyaklayan ve kaçmaya çalışan Lena'nın kıçına çarptı. Yalan söyleyen erkek onu elleriyle yakaladı ve bunu yapmasına izin vermedi. Kıçtaki sik sonuna kadar gitti ve ardından fotoğrafçı şunları söyledi:

— Spor çekim modunu başlatalım. Haydi hep birlikte mümkün olduğunca çabuk hareket edelim!

Adamları ikna etmek uzun sürmez. Hızlanmaya başladılar ve bir süre sonra karede eşim ve üç erkeğin oynadığı gerçek bir seks sahnesi belirdi. Onu ışık hızında fena halde becerdiler, karısı çığlık atıyordu, yüzünün her yeri makyaj akıyordu.

Sonra birkaç pozu daha değiştirdiler. Yukarıdaydı, aşağıdaydı, onu kaldırdılar ve ikisi onu havaya dövdüler, inledi, çığlık attı, emdi. Gözleri yaşlarla doluydu ama tatmin olduğu açıkça görülüyordu. Çekim sürecinde 2-3 kez bitirdi.

Alexey fotoğraf çekiminin son bölümüne başladı. Lena dizlerinin üzerinde durmak zorunda kaldı ve adamlar sırayla onun yüzüne boşaldılar. Lena'nın kaybedecek hiçbir şeyi yoktu ve itaatkar bir şekilde kameraya ve video kamera merceklerine baktı ve genç yüzünde boşalma görüntüleri aldı. Adamların hepsi sırayla bitirdi, sonra Alexey dudaklarını nasıl yaladığını ve hepsini yuttuğunu filme aldı (ne dehşet) ve sonra video kamera salladı ve titreyen bir görüntüde şimdiye kadar görünmez bir kameramanın birinci şahıs bakış açısıyla nasıl filme aldığını gördüm. karımın ağzına boşalıyordu.< /p> Çekimler daha sonra sona erdi.

Gördüğüme inanamayarak durumun bu olduğunu düşündüm. Sigara içmeye gittim ve en azını söylemek gerekirse şok oldum. Bu yüzden hiçbir şey söylemeden gitti ve Anna'ya cevap vermemesini de istedi. Son fahişe gibi yüzsüzce kullanıldı. Dergide fotoğraflar da yer alacak. Ben ne kadar aptalım, o da ne kadar aptal.

O akşam arkadaşlarımla birlikte saunada sarhoş olduk ve 3 fahişeyle seviştik, bu arada Lenochka'mın kazandığı parayla ödedim. Kolay paraydı...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post