Öfke seks içindirseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Öfke seks içindir

Post by Anonymous »

Çok tatlı biri, onunla olan fotoğrafı duymak çok hoştu ve ben de arkadaşlarımla geldim Lina Rosa kendisi ve Lesha Yura adamlarıyla çadırlarda oturuyordunuz geceydi içtiğim sigara içmek için dışarı çıktım ve ses geldi canım benim favorim oğlum sen ona gittin ve geldi o emin ve çıplaktı elbisesiz bir tavşanın peşinden koştu ve beni gördü tavşan kulaklı ve kuyruklu sevimli bir tavşan kız ya da bir tavşan çıplak kadın ve ama güzel güller uyudular ben çıplak soyundum ve biz birlikte oturduk komadaydı ona bastırdım ve üye oldu onu emdi ve arkadaşları onun sikini vücudunda uyudu kedi onun amının içine baktı o gülün içine girmiş ben onunla sevişiyorum erkek arkadaşının bundan haberi yok o ve kedi parmakları onu beğendi ve sikini sevimli bayan yaklaşık 16 - 48 dakika ve içine boşalttı yazının üzerinde adını söylemedi konuşamıyordu kağıt üzerinde nimaydı beyaz saçlı lyusa tavşan öfkesi ve yeşil gözler uyandılar ve kalktılar siz uyumuyordunuz beyler onun tavşanını gördüm onlar en azından tilkiydi bu bir rüyaydı ya da çamurdu. Arıza adamı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post