Öfke tavşanı büyük kurt adam fantastik kurgu ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Öfke tavşanı büyük kurt adam fantastik kurgu
Köyde yaşayabilir miyim, Fury'nin arkadaşıyım - kahverengi saçlı, yeşil gözlü bir tavşan kız, adı Angela, insanların söylentilerine göre insanları yiyor, beni canlı canlı yemek istiyor, ben bir arkadaşım , “ne yani, herkese dedikodu yayıyorsun, gözleri aç ve 'yapma bana bunu' ve sen o kaçamadan kaçmak istedin, o seni yakalayıp soyuyor ben de istiyorum, kazanacağım' canını acıtmıyorum ve seni canlı canlı yiyeceğim sonra “gerek yok” “bu kadar yeter” dinlemiyor ve göğüsleri yalıyor ve emiyor, meme uçlarımı ısırıyor ve klitorisimi ve gözlerimi, kırmızı kulaklarımı ve dudaklarımı öpüyor ve okşamaya başlıyor ve o boynundan kan içti ve çığlık attı ve ağlamaya başladı “ısırma” o yapacak “ve hiçbir şey” ve sen seni canlı canlı yemek için soyuldun “sadece yemek konusunda arkadaşım değil” Konuşmak istemiyorum canımı yakacağım şimdi ve çok güçlendi o ısırdı ve yine de ona bağırdım, etim senin üstündeydi ve o yere seslendi ve ben gidemedim ve gitmeye karar verdim, zayıfım ama yaşamak istiyorum ve o gitti , görmedi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version