Bir şey hayal gücüme ilham verdi ve bir hikaye çıktı... Ben yazar değilim, eleştirebilirsiniz. ...Bu patrondan, aptalca görevlerden, kimsenin okumayacağı raporlardan, grafiklerden, diyagramlardan ve diğer saçmalıklardan o kadar sıkıldım ki. Ve kaltak, eğer bir rapor yazarsan, hepsini çarpıtacaklar, değiştirecekler. Hayır, anlam ve sonuçlar aynı kalacak, ancak kelimeler farklı duracak. Ve o kaltak benden daha genç, neredeyse kız çocuğu olacak yaşta.... Tanrıya şükür, tipim değil, tahta gibi dümdüz.
İş yerimde oturuyorum, boş boş monitör ekranına bakıyorum ve kendi kendime küfrediyorum, patronlarıma küfrediyorum... Kahretsin, bugün de Cuma, kısa bir gün. Tabii bugün hiçbir şey yapmayacağım, herkes ormanda yürüyor... Biraz konyak falan alayım mı? Ya da değil, başka bir seçenek daha var... Sonuçta benim gelişimden ve onunla yaptıklarımdan her zaman mutlu olan bir "kız" Sonya var... Eşime işe geç kaldığıma dair kısa bir telefon görüşmesi. Bu normaldir, sık sık olur ve onu şaşırtmaz. İşimdeki durumu, burada neler olduğunu, nasıl sikilmem gerektiğini çok iyi biliyor. Sonraki çağrı:
- Sonya, merhaba! Bugün hazırlanın, saat 17.00'de orada olacağım. En sevdiğim kıyafetleri giy.
- Kitty, geceyi burada mı geçireceksin?
- hayır, birkaç saatliğine tatlım. Ama seni iyice kızartacağım, bundan şüphe etme. Arabam olmadan Sonya'nın evine giderken tasarım bürosuna gittim, ona birkaç hediye ve bir şişe konyak aldım. Ancak işten kaynaklanan öfke sadece köreldi ve kaybolmadı. Evet, bugün kızıma kaba davranacağımı biliyordum, belki onun imajında patronu, onu nasıl becerdiğimi, işim hakkında dırdır etmesini, genel olarak yönetim tarzını hayal ederdim... Gerçi... Belki de böyledir çünkü bir erkeği yoktur ve kimse onu istemez... Bu gaddarlıkta istenecek biri olurdu. Tanıdık bir kapı, bir zil, kısa bir bekleyiş... Beni hafif loş ışıklı koridora aldılar. Evet, neyden hoşlandığımı biliyor. Geniş dantelli, kısa sabahlıklı, yine siyah, dantelli, vücudunu kısmen gizleyen, aynı zamanda fantezi ve şehvet uyandıran siyah çoraplar.
- Kitty, merhaba! Bugün fahişeni memnun eder misin? Kendini bana yaklaştırdı ve bana sarıldı, hafif boyalı dudaklarını benimkilere bastırdı...
- evet, cevap vermek için biraz geri çekildim. Elimi kasıklarına doğru indirdim... Tabii ki külot yoktu, hoşuma gitmedi. Sonechka'nın "sürprizini" avucumun içine aldım. Evet, bu aynı “kız”. Avucumda You need to register to see the link. yatıyordu. Diğer elimle başını kendime doğru bastırıyorum, dudaklarını dudaklarıma ve inleyene kadar sıkıca bastırıyorum, penisimi sıkıyorum... Bunu bir selamlama olarak, bir statü onayı olarak yapıyoruz: Ben efendiyim, o benim kölem. Ama bugün çok daha sert çıktım ve açıkça acıya neden oldum.
- ahhh, Kitty, neden?
- kaltak, bugün sana kaba davranacağım, buna katlanmak zorunda kalacağım... Ama nereye gitmelisin, çünkü başka seçeneğin yok, sürtük. Öyle değil mi?
- evet Efendim, kölenle istediğini yapabilirsin...
- bu iyi... Hadi gidip seni kızartalım.
Yatak odasına gidip tamamen soyundum, sonra duş aldıktan sonra geri döndüm ve bacaklarımı açarak yatağın kenarına oturdum. Enstrümanım hâlâ yumuşak bir sosis gibi asılı duruyordu, hiçbir şeye hazır değildi. - çalış...
Sonya ne yapacağını zaten biliyordu; alışkanlık olarak bacaklarının arasına dizlerinin üzerine çöktü ve parmakları ve ağzıyla çalışmaya başladı. Evet, bunu nasıl yapacağını çok iyi biliyordu. Her gerçek kadın böyle, bu kadar zevkle, bu kadar tutku ve ustalıkla, sanki hayatında son kezmiş gibi oral seks yapmaz... Sadece rahatlayabildim... Konyağı açıp birkaç yudum aldım... O kadar güzeldi ki, sıcaklık içeriye battı... Alt karın bölgesinde hoş bir his vardı. Bunun sadece eylemin süresini uzatacağını bilmeme rağmen, ayık olduğumdan çok daha sonra boşalabilirdim. Peki, güzel. Ve Sonya gözlerimin önünde sertleşen aletim ile sihrini uyguluyor, yumuşak parmaklarıyla taşaklarıma masaj yapıyordu. Üye tamamen ağzına dalmıştı, nemli ve sıcaktı, teni yanaklarının iç kısmına değiyordu. Sonra dilinin ucuyla deliğe, frenuluma dokundu, onunla dalga geçti... Kaltak, nasıl yapılacağını biliyor, o yüzden finale gideceğiz ama ben bunu hiç istemiyorum. Parmaklarıyla saçlarından tutarak en sevdiği meme ucundan uzaklaştırdı...
- kahpe yeter, onu yeterince heyecanlandırdın ve yağladın, artık onu kabullenmek kıçına çok fazla geldi.
- evet efendim, hazırlanıyordum. Mantarı çıkaracaksınız.
- tabii ki, Sonya yatağa tırmandı, her zamanki köpek stilinde ayağa kalktı, göğsünü yatağa bastırdı ve kıçını dışarı çıkarıp sırtını eğdi. Ama bugün farklı bir şey istedim... Her zamanki açıdan değil, kalçalarını tutmak, sıkmak, hatta vücudunu ikiye katlamak, nüfuz etmenin tatlı acısından inlemesini ve ağlamasını izlemek istedim.
- hayır, sırt üstü yat, seni böyle sikmek istiyorum.
Aceleyle döndü ve deneyimli bir fahişe gibi kalçalarını açtı. Evet, sıradan bir kadın olsaydı, ama vajina yerine küçük, yumuşak bir penis vardı, temiz traşlıydı, en ufak bir kıl yoktu. Elbette aşağıda anüs var, hala bir fişle tıkalı ve onu çıkarmaya hakkım var. Yapay elmaslı uzatmasından tutup salladı ve bir şaplak atarak çıkardı. Anüsün düzgün, hafif açık bir mağarası açıldı...
Kendisini bacaklarının arasına yerleştirerek, onları bükerek, göğsüne doğru bastırarak, aniden, sertçe, kabaca içeri girdi. Elbette mantar kullanmak sonuç verdi; o olmasaydı şimdi bu deliği yırtardım. Ama şimdi acı içinde çığlık atmasını sağladım...
Eh, sıcaklık başladı...Kızın üzerinde durarak, yavaş ama oldukça keskin bir şekilde içine girdim, sonra tamamen dışarı çıktım, neredeyse kafayı anüsten ayırdım... Evet, burası en başlangıca giriş, kasların ilk halkasını aşarak, en hassas olanı. Önce kalçalarını bir araya getirdim, onlara yaslandım, vücudunu neredeyse ikiye katladım, çoraplı bacaklarının göğsüne dokunmasının tadını çıkardım, hatta parmaklarını ısırdım... Sonra onlara özgürlük verdim, bu pozisyonda bir erkeğe teslim olan her kadının bacakları gibi, birbirinden ayrıydı, havada sallanıyordu, sonra arkamda çaprazlandı... Ellerimi omuzlarının üzerine koydum ve yavaşça vurdum. Yüzü güzeldi, üzerinde hem acı hem de şehvet vardı, dudakları sıkıştırılmış, sonra tatlı bir inlemeyle, bazen de boğuk bir ağlamayla açılmıştı. Yine de bu pozisyonda köpek stili pozisyonundan daha özel bir şey var. Belki o kadar basit, kullanışlı değil. Ama şu anda altımda, gücümde olanın penisimi alırken hissettiği duyguyu izlemek çok güzel.
Sürecin bu keyfi, bedeni, köle kokusu beni nihayet finale yaklaştırdı, hareketlerin derinliğini ve kapsamını azaltmadan tempomu artırmaya başladım bile... Sonya'nın ellerini ellerimin arasına alıp, sanki bağlılarmış gibi öne, kafasına doğru çektim, göğsümü yüzüne astım, neredeyse uzanıyordum... Birkaç süpürme hareketi daha, bir ayı gibi uzun bir kükremeyle bitirdim ve güçsüzce Syunya'nın üstüne düştüm, onu ezdim leşiyle ince vücut. Ve az önce midemde yapışkan bir ıslaklık hissettim... Hmm. Sonya, sen de bitirdin mi?
- süper, Kitty, evet... Harika ve çılgıncaydı... Bir ayı kadar kabasın ama hoşuma gitti. Bu pozda pek çok duygu var. Yastığa bakmak değil, kıllı göğsünü, yüzünü görmek...
Ne yazık ki, duşta hızla durulanıp giyinip eve gitmem gerekiyordu, işten sonra işe ayrılan süre sona ermek üzereydi...
Bir fantastik hikayeye dayanan... ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version