Moskova bölgesindeki bir sanatoryumda tatildeseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Moskova bölgesindeki bir sanatoryumda tatilde

Post by Anonymous »

Bu, Moskova yakınlarındaki sanatoryumlardan birinde oldu. Öğle yemeğinden önce geldim. Tek kişilik odama yerleştim, öğle yemeğine çıktım ve duş almaya karar verdim çünkü sıcak bir gündü ve yolda oldukça terlemiştim. Benim odamda bir balkon vardı ama balkon bitişikteki çift kişilik odayla paylaşılıyordu.

Soyundum ve odanın içinde çıplak dolaştım, banyo malzemelerimi çıkardım ve eşyalarımı dolaptaki ve komodinlerdeki raflara koydum. Balkon kapısı açıktı ve göz ucuyla sarı tek parça mayolu bir kadının balkonda belirdiğini, görünüşe göre çevreye hayran olduğunu fark ettim. Mayoyla kapatılan popo balkonun üçte birini kaplıyordu ve dikkat çekici bir görüntüydü. Bu gösteriye hayran kaldım ve duşa gittim. Hâlâ başımı havluyla yıkayarak duştan çıktığımda bu kadını odamdaki sandalyede otururken buldum.

"Üzgünüm, kravat takmıyorum" dedim, "Külotumu burada, odada bıraktım."

"Sorun değil, ben de tamamen giyinmedim" diye yanıtladı. “Bir komşu gibi seninle buluşmaya geldim.” Kocam ve ben yan odada yaşıyoruz. Sizinle ortak bir balkonumuz var.

—Fark ettim. Bu çok hoş. "Benim adım Alexander," diye kendimi tanıttım.

“Rosa,” dedi elini bana uzatarak, “resmi bir ortamda: Rosa Vasilyevna.”

Yanına yürüdüm ve elini sıktım.

Askıda asılı olan aletimi başıyla işaret ederek, "Benden hiç hoşlanmadığını fark etmek üzücü" dedi.

— Aslında her şey biraz beklenmedik bir şekilde gelişti ve henüz senin kadınsı cazibeni takdir etme fırsatım olmadı.

Ayağa kalkıp bana sırtını dönerek "Çok basit" dedi, "fermuarını aç."

Mayosunun fermuarını açtım, o da eğilip mayoyu çıkardı. Bir süre eğildi, böylece onun kocaman, sert kıçına hayran kalabildim. Sonra doğruldu, mayoyu sandalyenin arkasına attı ve şunu önerdi:

— Dans edelim mi?

Sokaktan bir tür dans melodisi duyuldu. Vücudumuza baskı yaparak onunla dans etmeye başladık. Elli yaşın üzerindeydi ve eski güzelliğinin izleri kalmıştı. Sanki kendine dikkat ediyormuş gibi hissetti. Güçlü formuna rağmen şişman değildi, küçük bir göbeği vardı ve dans ederken kasıklarına sürtündüm. Altmış yaşımın üzerinde olduğum için bu benim için doğru seçimdi.

Yatağa doğru yürürken, "Artık benden hoşlanmaya başladığını hissediyorum" dedi.

Yatağa oturdu ve ben onun önünde durdum. Elleriyle eşyalarımı parmaklamaya başladı, sonra kıçını açığa çıkardı ve ağzına yerleştirerek bana oral seks yapmaya başladı. Kısa sürede savaşa hazır hale geldim.

"Bırak uzanayım" dedi.

Sırtüstü uzandı, dizlerini hafifçe büktü ve bacaklarını açtı. Gri-sarı saçların şoku arasında kırmızı bir boşluk açıldı. Bana yardım etti ve vajinası ıslak olduğu için ona kolayca nüfuz ettim. Onu dikkatlice pompalamaya başladım.

"Daha enerjik bir şekilde hareket edin ki duvarlar sarsılsın" diye emretti.

Yüksek sesle inlemeye ve bana el sallamaya başladı.

- Rose, kocan şu anda nerede?

— Duvarın arkasında, öğle yemeğinden sonra dinleniyor.

—Ya duyarsa?

"Dinlesin, sana her şeyi sonra açıklayacağım" dedi ve beni daha da enerjik bir şekilde sallamaya başladı, böylece yatağım, kaynağı kolayca tahmin edilebilecek yüksek sesler çıkarmaya başladı.

Hızla yere indim, bir süre onun üzerine yattım, sonra duvara dönüp göğüslerini okşamaya başladım.

"Odama gitmem gerekiyor, yakında döneceğim" dedi.

Ayağa kalktı ve çıplak, mayosuz, balkondan odasına doğru yürüdü. Odalarından boğuk sesler geldi, ardından yatağın gıcırdaması ve bana tanıdık gelen inlemeler. Yaklaşık on dakika sonra Rose elinde bir havluyla göründü.

—Ben de seninle bulaşık yıkayabilir miyim, yoksa kocam orada yıkanacak mı? – diye sordu.

"Elbette yapabilirsin" diye yanıtladım.

Banyoya gitti ve duşta kendini yıkamaya başladı.

- Rose, kocanla seviştin mi? – diye sordum.

- Evet, siktim. Bir erkek olarak zaten tükeniyor. Onu heyecanlandırmak için her türlü standart dışı yolu kullanmalısınız. Birinin beni siktiğini gördüğünde ya da en azından duyduğunda bu onu tahrik ediyor. Bu yüzden bu kadar yüksek sesle inledim ve yatağı seninle birlikte gıcırdattım. Dinledi ve heyecanlandı. Tamamen anlamadı ama kalktı ve indirmeyi başardı. Bu yüzden size çok minnettarız.

Kendini bir havluyla kuruladı ve yatağıma uzandı. Dizlerini büküp birbirinden ayırdı. Eğildim ve dudaklarını öpmeye ve klitorisini yalamaya başladım, diye inledi.

—Ah, ne güzel. Seni kocamla tanıştıracağım, yarın üçümüz saunaya gidelim" diye önerdi.

—Hadi gidelim. Ne zamandır buradasın?

— İki haftalığına geldik ve üç gün sonra ayrılıyoruz.

— Ben gelene kadar nasıl yerleşiyordunuz?

—Zordu. Burada otuz yaşlarında çok sağlıklı bir adam yaşıyordu. Biz gelmeden önce zaten genç bir anne edinmişti. Kızını yatağına yatırır yatırmaz ona koştu ve o da gecenin yarısında onun dırdırını yaptı. Sabah çıplak olarak yanına geldim, o hâlâ uyurken yatağına uzandım ve şöyle dedim: "Siktir beni, bir sike hasretim var, kocam tamamen işe yaramaz." Beni becerdi. Sonra her şeyi anlattım, kocamla tanıştırdım, kızını da bu maceraya sürükledik, dördümüz saunada buğulandık, o ikimizi de orada sikti. Kız onu eşime vermek bile istedi ama başaramadılar. Akşamları kocam ve ben onların sevişmelerini izledik. Bazen bu bana da oldu.

—Evinize nasıl yerleşirsiniz?

—Evet, farklı şekillerde. Bir sürü erkek arkadaşım var. Bazıları talihsizliğimizden ilham alıyor ve yardımcı oluyor. Birlikte seks yaptığımız evli çiftler var. Oğlumuz ve gelinimiz de bize gösteri gösterileri yapıyor. Ve dürüst olmak gerekirse ben de kullanıyorum. Ne zaman bir erkek bundan hoşlansa, onu ziyarete davet ediyorum ve kocamın huzurunda onu başka bir odaya götürüp onunla sevişiyorum, bu onları tahrik ediyor ve sonra masum gözlerle kocamın yanına gidip şunu söylüyorum: her şey onun yararına ama benim buna ihtiyacım yok. Akşam yemeğinden sonra Rosa beni tanınmış, temsilci bir adam olan kocasıyla tanıştırdı. Ortak sauna konusunda anlaştık.

Sabah Rosa balkondan çıplak olarak odama geldi, sabah seksinin sağlık açısından çok iyi olduğunu söyledi ve kocasının da gösteride bulunmasına izin vermesini istedi. Umurumda değildi. Rose yatağa uzandı ve duvara vurdu. Onu okşamaya başladım ve o sırada kocası çıplak olarak ortaya çıktı, bir sandalyeye oturdu ve ellerini kasıklarındaki her şeyin üzerinden geçirerek bizi izlemeye başladı. İzlemesini daha kolay hale getirmek için Rosina'nın bacaklarını omuzlarıma attım ve bu formda onu yüksek sesli inlemeleri ve ciyaklamalarıyla pompalamaya başladım. Anatoly, kocanın adıydı, görünüşe göre anladı, siki belirmişti ve onu aşağı çeker çekmez hemen benim yerimi aldı ve planını titizlikle gerçekleştirdi. Aynı zamanda Rose ona yalnızca hafifçe el salladı.

Akşam saunadaydık. Rosa sağlam bir ekip kurdu. Bizim yanımızda dört kişilik bir aile daha vardı; ebeveynleri, oğulları ve gelinleri, görünüşe göre uzun süredir sallanıyordu. Çok eğlendik ve herkesin zevkine göre buharda pişirip okşadık. Anatoly bile gösteriye katılan tüm katılımcıların vajinalarını ziyaret etti. Doğru, genç gelinine nüfuz etmek onun için zordu. Ben de tüm hanımlarla kendimi okşadıktan sonra memnuniyetle bu ailenin en büyük hanımının yanına indim.

Ertesi gün Rosa ve Anatoly ayrılıyordu. Yeni arkadaşlarımız ve ben onları uğurladık. Anatoly numarayı verdi, taksinin görünmesine yaklaşık kırk dakika kalmıştı. Rosa odama çıkıp yola uzanmayı teklif etti. Anatoly eşyalarının yanında kaldı ve benim odama çıktık. Ayırın ve çiftlere bölün.

Yeni tanıdıklarımızın oğlu Rosa'yı köpek stiliyle sikmeye başladı, yatağımdaki kayınpeder gelininin bacaklarını omuzlarına kaldırdı ve çok düşünceli bir şekilde onu havaya kaldırdı ve o sırada ben de onunkini koydum karısını dört ayak üzerinde tuttu ve onu arkadan becerdi. Bu tutarlılık daha sonra işime yaradı. Geriye kalan tüm günlerde eşi beni ziyaret etti ve yalnızlığımı aydınlattı.

Bence kocası bundan memnundu çünkü gelinine güçlü bir aşıktı ve neredeyse onun yanından ayrılmamıştı. Oğlu da kendinden büyük kadınları daha çok seviyordu, Rose'u şehvetle sikiyordu ve kendi annesiyle seks yapmaktan gerçekten hoşlandığı hissediliyordu. Dolayısıyla bu kadın yüzünden beni kıskanan tek kişi onun oğluydu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Moskova/Moskova bölgesindeki köpeğin sahibi ile görüşmek istiyorum
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous
  • Moskova/Moskova bölgesindeki köpeğin sahibi ile görüşmek istiyorum