Bl@! Neden her şey ters gidiyor!?
Yarın arkadaşlarım tatilden dönüyor ve ben yürüyemiyorum!
Bugün kalın siyah sünnetli Dağıstanlı bir adam tarafından sikildim! O 19, hatta 20 cm! Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım! Genellikle 14-17 santimetre ve kalın değil (ayakta durduğumda 11 cm bile değilim). Ve burada!!! Ve bana kaba davran! Tecavüze uğrama hissi [ilk kez url] ve korkudan titriyorum ve aynı zamanda heyecanlandırıyorum! 2 hafta önce ben halkımla uğurlanırken neden onunla tanışmadık!? Kahretsin! Neden daha önce markete gitmedim?
O ve ben You need to register to see the link. buluştu, kimin nesi varmış diye uğradım! (Okulda bile derslerden sonra istasyona koşmayı ve tuvalete pisuvara bir göz atın x *ve !)
Ve O'nu gördünüz! siyah, kırpılmış güçlü!!! Ağzım açık bir şekilde baktım!!! Ve bana diyor ki: - İstiyor musun? Tabiki isterim! Böyle birini kim istemez!!? Ona dokundum, ağzına vermek istedim ama sonra kapı gıcırdadı ve biri içeri girdi
Dışarı çıktık ve akşam sahilde buluşmak için sözleştik!
Kahretsin! Bu toplantının hayalini kurmadan neredeyse ellerim olmadan geliyordum! Her tarafımı yıkadım ve tıraş ettim! Kıçımı yıkadım - uzun zamandır bu kadar iyice yıkamamıştım!!! Ve böylece... Ama sonra bulutlar açıldı ve onu yanıma getirdim! İçtim! Mayıs tatilinden sonra yanında kimsenin olmadığını söylüyor! Taşakları dolu (ve aslında ona çok büyük takılıyorlar!)
Beni dizlerimin üstüne koydu ve yıpranmış iç çamaşırını koklamamı sağladı - kıyafetlerini değiştirmeden işten direkt dönmüştü!) sonra onun pis kokusu ağzımdaydı!
Sonra gidip duş aldım. .. araba hızla ilerlemeye başladı!!!
Onu ağzıma soktu (nasıl derin boğaz yapacağımı bilmiyorum, daha önce adamları kıçımdan yaladım! Ve sonra beni ağzımdan becerdi! Ve o) Direnişime rağmen başımı tuttum! Zaten boğuluyordum, ağlıyordum, hatta sümüklüydüm!!!! Ve sonra beni dört ayak üzerine koydu ve üzerime doğru sürdü!!!! karısı böyle!? yan yattı, sonra bacaklarımı sırtıma koydum.... Beni yırtar çıkarmaz, daha kolay uyumayı istedim zaten! İnlemelerimden onlar da uyuyamadı! ben! Kıçım yanıyor! Yürüyemiyorum, sadece dolaşıyorum!
Onu az önce gördüm! Bu coşkudan hâlâ heyecanlıyım!
Karısı tatilde ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version