2012'deki yılbaşı partisi, 2011'in yerini alıyordu. 22 yaşındaydım. Lida'yı yaklaşık bir yıldır tanıyorduk ama o akşama kadar yollarımız pek kesişmemişti. Güzel bir kız olduğu için bunda bir tür ihmal olduğunu hissettim ve bu yüzden onu daha iyi tanımaya ve onu kazanmaya çalışarak bütün akşam onun yanında takıldım.
Lida'nın benimle aynı yaşta olduğu ortaya çıktı. Büyük bir ofiste sekreter olarak çalışıyordu ve akşamları avukat olmak için çalışıyordu. Doğal olarak hiçbir şey için boş zamanı kalmamıştı ve bu nedenle bir süredir özgürdü. Bu, konuşmadan yakaladığım anahtar ve belki de tek detaydı. Dikkatim sürekli olarak Lidya'nın bir şeyler gevezelik eden ıslak dudaklarından, ideal olarak ince bir kazakla vurgulanan harika göğüslerine kaydı. Şöyle düşündüğümü hatırlıyorum: "Sütyen olsa bile altında göğüsler olmalı."
Bu arada Lida da benimle hemen hemen aynı yapıdaydı. Ortalama boy, zayıf değil ama tam olarak şişman da değil. Benim göğüs ölçülerim onunkinden biraz daha büyüktü ve Lida'nınki ise tamamen yuvarlaktı. Lanet olsun o ince kazağa! Lida'nın gözleri maviydi ve saçları sarıydı. Esmer olarak doğdum ama son zamanlarda kızıl oldum. Bu saç rengi yeşil gözlerime daha çok yakıştı.
Genel olarak her şey harika gidiyordu, alkol ve Lidino'nun varlığı beni giderek daha çok tahrik ediyordu ve sıcak nefesini kulağımda hissettiğimde bana bir şey söylemek için yaklaştı, o anda müzik çok yüksekti, Külotumun ıslanmaya başladığını hissettim. Lida hafiflik ve tazelik kokuyordu. Parfüm müydü bilmiyorum ama ağzım bile kurumuştu. Bu kızı benimle birlikte yatağa sürüklemek zorunda kaldım!
Bir aşamada, geceye yakın bir zamanda, dolambaçlı bir şekilde Lida'nın cinsel tercihlerimin farkında olduğunu öğrendim. Özetle, bazen erkeklerle yatıyorum ama sadece adam çok yakışıklıysa veya harika bir siki varsa. Hayatımın çoğunda kadınları becerdim. Ya da beni becerdiler. İçerideki gerçek bir penis de elbette güzeldir, ancak tek bir penis bile bir kızın bacaklarının arasındaki güzel pembe oyukla karşılaştırılamaz.
Ben sadece amcıklara bayılıyorum, klitorisin küçük bezelyelerine bayılıyorum, akan bir dişinin kokusuna bayılıyorum, onların tadına bayılıyorum! Söylemeye gerek yok, cunnilingus bizim kadınların uzmanlık alanımızdır. Hiçbir erkek, kadınların beni yaladığı seviyeye kadar amımı yalamaya yaklaşamadı. Partnerlerimin hepsi bu konuda aynı derecede iyi değildi ama kızlar bana her zaman en iyi orgazmı yaşattı.
Ancak bir sorun vardı. Lida'nın kadınlarla seks konusunda ne hissettiği hakkında hiçbir fikrim yoktu ve yanlış zamanda çok fazla baskı yaparak onu korkutmaktan çok korkuyordum. Erkeklerle birlikteydi, en azından onlardan biriydi. Geçen yılın başında erkek arkadaşından ayrıldığını söyledi. Doğrudan sormak tehlikeliydi. Ayrıca neredeyse hiç içki içmiyordu. Zaten dördüncü bardağımı devirmiş olan benden farklı olarak. Yani onu sarhoş etmek de bir seçenek değildi.
Parti yavaş yavaş sönmeye başladı. İnsanlar veda bile etmeden gittiler. İnsanlar kanepelerde ve koltuklarda uyuyakaldılar. Evde sadece yirmi kişi kalmıştı ve Lida ile ben de onlardan biriydik. Yerdeki sedirlere oturduk ve sohbet ettik. Etrafa bakındım. Odada bizden başka tek kişi köşede huzur içinde horluyor ve yedinci rüyayı izliyordu. Oda tamamen bizim elimizdeydi. Ve aman Tanrım, Lida şu cümleyi yayınladı:
-Biliyor musun, biriyle birlikte olmayalı o kadar uzun zaman oldu ki... - "seks" sözcüğü konusunda tereddüt etti ama hemen daha yumuşak bir terim seçti. -...samimiyet. Bunu nasıl doğru yapacağımı unutabileceğimi mi düşünüyorsun?
Gülümsedim. Uzun zamandır beklediğim an geldi. Lida sırıtmamdan utandı.
— Düzgün öpüşme, kendini tutma ve benzeri şeyler anlamında. - Yüzü kızararak durumu açıkladı.
— Doğru ve yanlış bir zevk meselesidir. — Alaycı bir şekilde cevap verdim.
—Evet, muhtemelen. — Mütevazı bir tavırla kabul etti.
- İsterseniz ne kadar paslanmış olduğunuzu kontrol edelim. — Ben önerdim.
Lida şaşkınlıkla bana baktı. Artık bu fikrin onu da benim kadar heyecanlandırdığı açıktı. Hafifçe artan nefesi ve yanaklarının rengi onu ele vermişti. Sakin görünmeye çalışsa da göğüslerinin nasıl daha hızlı bir şekilde kalkıp inmeye başladığını açıkça gördüm.
— Kimin üzerinde? — Lida anlamamış gibi davranarak sordu.
Onunla birlikte oynamaya karar verdim ve sanki yalnız olduğumuzu yeni fark ediyormuşum gibi etrafıma baktım.
- Haydi, en azından bana. — Rastgele bir öneride bulundum.
Lida tereddüt etti.
—Hiç bir kızı öptün mü? — diye sordum.
—Seni küçükken öpmüştüm. Ama aynı şey hayal dünyasında da geçerliydi. - Cevap verdi.
—Temel olarak aynı şey. — Fark ettim.
Külotum çoktan sırılsıklam olmuştu, meme uçlarım dik duruyordu. Bardağı yere koydum ve yavaşça Lida'ya yaklaşmaya başladım.
—Ben bile bununla ilgileniyorum. “Dört ayak üzerinde durarak ve gözlerinin içine bakarak sürünerek ona yaklaştım. — Senin gibi bir kız tekniğimi nasıl takdir edebilir?
Lida kabarcığın derinliklerine tırmandı ama beni durdurmaya çalışmadı.
—Tekniğimi değerlendirdiğimizi sanıyordum. - Sırıtarak dudaklarıma baktığını fark etti.
Ona giderek daha da yaklaştım. Ellerim belinin iki yanındaki kabarıklığı sıktı. Dilim onun tatlı dudaklarının üzerinde gezindiğinde Lida neredeyse altımda yatıyordu. Dudaklarının tadına baktı. Yüzü sıcaklıkla doldu. Gözlerimin içine baktı ve kendisini bana vermeye, her şeyi yapmaya hazır olduğunu gördüm. Hiç tereddüt etmeden dudaklarımı onun dudaklarına bastırdım ve öpüşmeye başladık.
Lida'nın ne kadar süredir seks yapmadığını tam olarak bilmiyorum ama muhteşem bir şekilde öpüştü. Vücudu okşamalarıma çok zarif bir şekilde karşılık verdi. Her yerine dokunmama izin verdi. Ve tabii ki, giriş niteliğindeki boyun ve omuz öpmelerinden, zorunlu olarak kalçaların iç kısımlarını okşamalarından ve ön kalça sürtünmesinden hemen sonra memelere geçtim.
Bir kadının göğüsleri, beni sıcak akan mağaralara göre daha az çekse de yine de vücudun harika ve çok seksi bir parçası. Bana eski kafalı deyin ama benimki gibi büyük, sulu, doğal göğüsleri seviyorum. Küçük boyutlar da özellikle karşılaştırıldığında güzeldir, ancak benim zevkime göre üç ve üstü boyut en iyisidir. Bir kızın dolgun olması göğüslerinin büyüklüğünü haklı çıkardığı sürece benim için önemli değil.
Lida'nın ince kazak elbisesini çıkardım. Altında sadece elastik bir üst ve tango külotu olduğu ortaya çıktı. Sütyen yok! Ve elastik malzemenin altındaki güzel, şık göğüsler. Ona deli gibi sarıldım, elimle onu yoğurdum, meme uçlarını yaladım ve öptüm. Lida ağır ve sıcak nefes alıyordu, gözlerini kapatıyordu ama ağzı açıktı. Okşamalara pek katılmadı, bu da bana tam bir inisiyatif özgürlüğü bıraktı.
—Lidka, ne kadar güzelsin! “Bir an durmaya dayanamadım. Gözlerini açtı ve bana donuk bir şekilde baktı. Sonra öne doğru eğilip beni dudaklarımdan öptü.
Öpüşmeye devam ederek bluzumun düğmelerini açmaya başladım. Lida boynuma öpücükler yağdırmaya başladı ve ben de aşırıya kaçarak refleks olarak kızın kıçını yakaladım ve onu olabildiğince kendime yaklaştırdım. Külotu ıslak tenime baskı yapıyordu. Değerli deliği bulmak için parmakları doğal olarak külotunun elastik bandının altına daldı.
Islak amının olduğu bölgeye dokunur dokunmaz Lida oldukça yüksek sesle yarı nefes verdi, yarı inledi. Ona hayretle baktım. Köşedeki adam uykusunda bir şeyler mırıldandı. Bir anlığına yakalandığımızdan korkarak ikimiz de ürktük ama adam hâlâ uyuyordu. Birbirimize baktık ve birlikte kıkırdadık.
—Daha bitirmedin mi tatlım? - Ben sordum.
- Evet, üzgünüm. Uzun zamandır kimsem olmadı. - Utanarak cevap verdi. Gülümsedim.
-Neden özür diliyorsun aptal? - diye sordum sırıtarak.
—Evet, çok erken. Henüz hazır değilsin. — Utanarak açıklamaya çalıştı.
—Ayrıca acelem de yok.
Acelen mi var? — Şakacı bir şekilde sordum.
— Hayır. — Gülümseyerek cevap verdi.
—Bu iyi. — Bluzumu çıkarıp sutyenimin düğmelerini açarak sözlerini bitirdim.
Göğüslerimi onun göğüslerine yasladım. Bu çok harika bir duygu. Lida'yı şakacı bir şekilde orada burada öperek, onun kasıklarındaki ateşi hızla yeniden alevlendirdim. Dudaklarım onun kadifemsi teninin üzerinde giderek aşağı doğru iniyordu. Kasık bölgesini ve uyluklarının içini sıcak, yumuşak öpücüklerle öptüm. Dilimi külotumun ıslak kumaşı üzerinde gezdirdim. Sadece ondan gelen tanıdık bir kadın kokusu, dedikleri gibi neredeyse "pantolonumu düşürüyordum."
Lida'nın külotunu dikkatlice çıkardım ve işe koyuldum. Burada acele etmeye gerek yoktu, bu yüzden yavaş yavaş başladım ve tadını sonuna kadar çıkardım. Lida'nın pembe vadisi en az kızın kendisi kadar tatlıydı. Kasık kılları kısa ve düzgün bir şekilde kesilmişti. Dış kedi dudakları sevimli pembe iç dudaklardan çok daha büyüktü. Amının üzerinde bol miktarda orgazm suyu vardı. İlk beş dakika boyunca tek yaptığım Lida'yı yalamaktı. İnledi ve periyodik olarak sırtını biraz bükerek leğen kemiğini hareket ettirdi. Bunu o kadar seksi yaptı ki dayanamadım ve elimi amımın üzerine koydum.
Lida'nın orta derecede ısındığını hissederek hızımı artırdım ve pembe klitorisine daha çok odaklandım. Şaşırtıcı bir şekilde doğru stratejiyi seçerek hedefi hemen vurdum. Lida benim hareketlerime paralel olarak enerjik bir şekilde kıçını hareket ettirdi.
Başımı kaldırıp baktığımda Lida'nın gözleri kapalı yattığını, çok yüksek sesle çığlık atmamak için parmağını ısırdığını gördüm. Onu öyle sinirli görünce daha fazla dayanamadım. Bir anlığına ayrılarak külotumla birlikte pantolonumu da çıkardım. Elini tuttum ve iki parmağını ıslatıp ağzıma emdim. Nemli parmaklarımı yanan amıma yönlendirdim ve tam Lida'nın çıplak vücudunun üzerine düştüm. Onu öptüm, göğüslerini göğüslerimle ovuşturdum ve o da eliyle sıkı bir şekilde çalıştı, amımla oynadı.
Ne güzel bir tatildi! İlk seksimden sonra kendimi bu kadar iyi hissetmeyeli uzun zaman olmuştu. Orgazmın yaklaştığını hissederek Lida'dan uzaklaştım ve başını bacaklarımın arasına alacak şekilde ayağa kalktım. Yüzüne oturdum. Kızın biraz kafası karışmış görünüyordu.
"Ben asla..." Bahaneler üretmeye başladı.
—Sadece dilinizle çalışın. Sana ne yapacağını söyleyeceğim. — Amımı dudaklarına doğru indirerek cevap verdim.
Lida benim hareketlerimi taklit etmeye çalışarak yalamaya başladı. Kötü bir iş çıkarmadı.
— Biraz daha hızlı. - dedim yavaşça. - Evet. İşte bu kadar.
Lida bana mümkün olduğu kadar çok zevk vermeye çalışarak içtenlikle yaladı.
—Biraz daha derin. — Ben sordum ve o da hemen itaat etti.
Bacaklarımın arasında sıcak bir dil dolaşırken meme uçlarımla oynarken kendimi ve gerçeklik duygumu kaybettim. O kadar iyiydi ki şunu sormam biraz güç aldı:
— Şimdi... sadece... Cherry.
Lida isteği itaatkar bir şekilde yerine getirdi. Bu sadece tam olarak beş saniye sürdü ve sonrasında patladım. Geldiğimde kıvrandım ve meyve sularımı Lida'nın dudaklarına, boynuna ve göğüslerine püskürttüm. Lida'nın göğsüne yerleştim ama amım yaklaşık bir dakika boyunca zonklamaya ve zonklamaya devam etti.
Ancak sakinleştiğimde Lida'nın korkmuş bakışını fark ettim. Kıza minnetle göz kırptım, kendimi yüzüne doğru çektim ve onu derin derin öptüm. Amımın tadı dudaklarındaydı, Lidin'den biraz daha az hoştu. Ondan uzaklaştığımda kızın hâlâ şokta olduğunu gördüm.
—Sorun nedir tatlım? — Dikkatlice sordum.
—Neden böyle bağırdın? — Lida tatminsiz bir şekilde sordu.
— Saban demirleri mi? Ah, fark etmedim bile. Çok gürültülü olan ne? - Utanarak sordum.
—Köşedeki adam uyandı ve korkuyla kaçtı. - Lida cevapladı. Gülümsedim ve köşeye baktım. Adam gerçekten orada değildi.
- Lanet olsun, özür dilerim. Ama sen sadece bir oral seks bombasısın. — Gülümseyerek cevap verdim.
— Cidden mi? — Lida inanamayarak sordu.
— Cidden. Yılın en iyi orgazmı. — Şaka yaparak cevap verdim.
—Ha, ha. — Lida sinirli bir şekilde karşılık verdi.
—Hayır, gerçekten güzelce yaladı. Süpersin! "Onu ikna etmeye çalıştım. Ama hâlâ somurtuyordu.
Sözlerden eyleme geçerek ona ne kadar minnettar olduğumu göstermeye karar verdim. Dilimi karnının üzerinde gezdirdim ve onu doğru noktalarından öptüm. Luda direnmedi. Daha fazlasını istediğini gördüm. Sağ bacağını havaya kaldırdım ve etraftaki her şeyi okşayarak dilimle kıç halkasına yaklaştım.
- Ah, gıdıklıyor! — Dilimin ucu anüsüne dokunduğunda ürperdi.
—Sabırlı olun, yakında her şey güzel olacak. - Söz verdim. — Bunun sana daha önce hiç yapılmadığına eminim.
İkinci deliğiyle oynamaya devam ettim, sadece amına biraz dokundum. Birkaç dakika sonra dilim güvenle anüsüne girmeye başladığında Lida parmağını amının içine soktu ve kendini okşamaya başladı.
— Yapayım mı? — Ben önerdim ve Lida elini çekti.
Kıçını yalayarak parmaklarımı amının üzerinde gezdirmeye, klitoris ve dudaklarıyla oynamaya başladım. Lida göğüslerine odaklandı. Zamanı geldiğinde iki parmağımı Lidya'nın amının içine indirdim ve bu harika kızı aktif olarak sikmeye başladım. Lida boşalmak üzereydi.
—Bana ne zaman olacağını söyle. Ağzıma boşal. TAMAM? - Ben sordum.
- Aha. — Lida yavaşça inledi.
Anüsünü yalayarak onu parmaklarımla sikmeye devam ettim.
—Şimdi. “İnledi ve ben de ağzımı yarığına bastırdım. İnledi ve sadece birkaç damla sıcak nem dilimin üzerine düştü. Yavaşça onun elektrikli amını öptüm. Lida kalçalarıyla başımı sıktı ve orgazm halinde seğirdi.
Hikayenin ilginç kısmı burada bitiyor.
Lida'nın Pembe Çukuru ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version