Eski ama sevgili cadımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eski ama sevgili cadım

Post by Anonymous »

Yatakta kısa bir uykudan uyandım. Yumuşak ve sevgili beşiğinde. Titreyerek kendimi bir battaniyeyle örttüm ve ikinci yastığa sarıldım. Çocukluğumdan beri, annemin bana yedinci doğum günümde ipek pijama verdiği günden beri, ipek yatak takımlarına delirecek kadar hayrandım. Alla mutfakta meşguldü. Ben onun poposuyla oynadıktan sonra hızla kendimizi yıkadık ve yatağa gittik; çıplak vücutlarımıza sarılmış ve gözlerimin rengiyle eşleşen ipek bir battaniyeye sarılmış halde uyumak tam bir eğlence.

Morpheus'un yumuşak kucaklamasından ve himayesinden kapı ziliyle ayrıldım, taze kesilmiş çim ve limonun tanıdık kokusunu hissettim ve sonra koridora bağırdım:

—Alla, onu kendim açma. — Hızla bir tişört, külot ve ev kot pantolonu giyiyorum. Odanın kapısına doğru yürüdüm, elimi kapının üzerine koydum ve gözlerimi kapattım. Kapının arkasında farklı kanlı sinyaller veren iki vampirin varlığı hissediliyordu. Her ikisi de sakin ve biraz tok, güzel! Hiçbir tehlike yok. Bir vampirin bir insanla birlikte yaşaması her zaman bir risktir ve ön kapıyı açmadan önce riske girmek en iyisidir. "Duyu" bir gözetleme deliğinden daha fazla bilgi verir.

Kapıyı açtığımda iki eski tanıdığımı gördüm, ikisi de vampir, ikisi de erkek, ikisi de beni tanıyor ve kızgınsam korkuyorlar. At kuyruklu genç bir adam geçmişte benimle samimi bir buluşma ayarlamaya çalıştı. Reddedildikten sonra gözden kayboldu, aradan belli bir süre geçtikten sonra “Birlikte çalışıyoruz!” sözleriyle yeniden kapımın önünde belirdi. O zamandan bu yana yaklaşık bir yıl geçti. Bundan önce tek bir işim vardı: temizlikçi olarak!

Gerçek şu ki ailemle kavga etsem de ilişkimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Annen ve erkek kardeşinle en iyi şekilde çalışır, kız kardeşinle daha kötü, babanla ise hiç işe yaramaz. Klandan ayrılmayacağıma ve faydalı olmaya çalışacağıma söz verdim ve bu nedenle temizlikçi olarak kaydolmak en iyi seçenekti. Vampirizmin tanıklarını her ne şekilde olursa olsun ortadan kaldırıyoruz. Herhangi biri!

—İyi günler, kırlangıçlar. Nasılsın? - kan rengi gözleri ve kafasının arkasında kısa bir at kuyruğu olan bir vampir olan Ian'a sordu. Dün işten döndüğümde burun deliklerinden iç geçirdi ve dairede ne olduğunu hemen belirledi. - Kendimi iyi hissediyorum.

—Aramadığım için özür dilerim, içeri girebilir miyiz? - diye sordu ikinci konuk ve pancar rengi gözlü vampir ırkının muhtemelen en sakin temsilcisi Kirill. O benim ustabaşımdı.

—Yapabilirsin. - Bir mal sahibi gibi kanepeye oturdum - yine biri mi yandı? “Cevap aynı anda başlarını sallamalarıydı. Lanetlendim. Bazen deneyimsiz birinin ardından çöpü temizlemek zorunda kalmak can sıkıcı olabilir ama ne yapabilirsiniz?

Temizleyiciler, insan olmayan toplumun genç veya fazla huzursuz temsilcilerini izleyen bir gruptur (ve hükümetimizin iletişim halinde olduğu bazı insan toplulukları bizi böyle adlandırır). Temel olarak tanıkları bulup hipnotize ediyoruz, aşırı durumlarda onlar için bir kaza ayarlıyoruz. Vakalarımızın çoğu genç vampirlerle ilgili. Tedavinin ilk günlerinde ve ergenlik döneminde doğan gulyabanilerde hormonlar aşağı yukarı hareket ettiğinden kan susuzluğunun kontrolü daha zayıftır. Karakterlerine bağlı olarak, onları yakalarız: ya bir kulüpte ya da kulübede metreslerinin ya da sevgililerinin kanından ya da bir ara sokakta ya da yine bir kulübede kana susamışlığa ve caydırıcı faktöre karşı doyumsuz bir arzuyla kendi ellerini ısırırken. Maskeli balo”. Gerçi sınırları bilemeyen, kuralların kendilerine yazılmadığını düşünenler de var.

Orada çalışmayı kabul ettim çünkü kız kardeşim karşılığında beni babamla barıştırmaya çalışmasını istedi (babam bırakın benimle konuşmayı, beni görmek bile istemiyor).

Maskeli Balo - Başka birinin gerçek görünümünü halktan saklamak, maskeli baloyu 7 defadan fazla bozmak, nihai ölüm. Her şehrin kendi Maskeli Balosu vardır ve bu, şehri yöneten baskın türe bağlıdır. Herhangi bir şehirdeki en üst yönetime "Fakülte" adı verilir.

Şirin ve şirin kasabamızda vampirlerin avantajı var. Bu beni çok mutlu ediyor.

Havadaki ananas kokusu kayboldu, Alla mutfakta kaldı ve telefonda konuştu, bahse girerim ki üzerinde elbisesi yoktur, bu yüzden misafirlere gitmez. Doğru olanı yapıyor.

—Kirill, Ian'a içki içmesini önermiyorum. Doğrudan asıl konuya geçelim; kim ve nasıl? - Kirill cep telefonunu cebinden çıkardı ve küstahça göğüslerimi incelemeyi bırakmak için Ian'ı kaburgalarına dürttü, üzerimde sadece bir tişört vardı ve altında hiçbir şey yoktu. Daha sonra Kirill cep telefonunu avucuna koydu ve ekranda beliren fotoğraflar hakkında yorum yapmaya başladı

—Burada bir vampir yine kendini tutamadı — Rustle gece kulübünün fotoğrafı — onunla zaten bir veya iki defadan fazla karşılaştık. Bundan sonra onu dinleyip tutunmak zorunda kaldık. - sonra genç bir vampirin fotoğrafını gösterdi, 20-23 yaşlarında görünüyordu - ama aslında sadece 19 yaşındaydı ve çoktan kötü şöhrete kavuşmuştu. Bu fotoğraf midemi bulandırdı.

Bu karakterimiz çok kaba giyinmişti. Düğmeleri açık beyaz bir gömlek ve üzerine yine düğmesiz uzanan kırmızı deri bir ceket, zincirli siyah kot pantolon, neredeyse her parmağında gümüş yüzükler, enseye kadar inen siyah ince ve iğrenç görünümlü saçlar ve bir o kadar da iğrenç görünen bıyık ve sakal . Siyah rimel ve ruj, "Eksantrik - Pislik" adlı resmi tamamladı.

Erkek olsaydı, yeterli bir kızın ona yaklaşması pek mümkün değildi, ancak o bir vampirdi ve bu yaşta baştan çıkarmayı ustaca kullanıyor, her iki cinsiyeti de omzuna çekiyordu. Bu aptalın adı Eugene'di ya da kendisine verdiği adla Joubert. Yüksek rütbeli bir vampirin yeğeniydi ve çoğu zaman maceralarını görmezden gelirdi ama bir gün Eugene ekstra sorumluluğu üstlendi. Utanç derecesinde sarhoş ve küstah hale gelerek televizyon kameralarının önünde kendini gösterdi ve bu, "Maskeli Balo"nun tüm kurallarının doğrudan ihlalidir, götürüldüğünde gerçekten devasa bir çalışma yürütülmüştür. Tanıkların bir kısmı hipnotize edildi, diğerlerine ise bunun Cadılar Bayramı onuruna yapılan başarısız bir prova olduğu yalanı söylendi (bunun 3 gün içinde gerçekleşmesi şanslı bir tesadüftü) ve olaya ilişkin tüm kayıtlar silindi veya sahtedir. Aralarında amcasının da bulunduğu hakim karşısına çıkarıldığında 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söylentiye göre duruşma bittiğinde amcası Zhenya'yı ofisine getirip dişini çıkardı. Bu doğru olsun ya da olmasın, belli bir süre için o, düzgün toplumun standardıydı! Ancak uzun sürmeyecek!

—Bu sefer ne yaptı? — Zaten Joubert'in maskaralıklarından bıkmıştım, çünkü onu dövmemiz, önleme amacıyla bile olsa kesinlikle yasaktı. - Isırıldı mı? Dönüştürüldü mü? Öldürüldü mü?

"Hayır, kamera karşısında yandı ve şimdi kendisine şantaja uğruyor" dedi Ian, sesinde yorgunlukla, "Bizi aramaya tenezzül etti, bu adamlarla ilgilenmemizi istiyor." Benim fikrim onun bu durumdan kendisinin kurtulmasına izin verilmesi yönünde.

- İmkansız, amcasına işimizi yapmadığımızdan şikayet etmesi yeterli değil ve ayrıca şantaj ciddiyse üç yıl önceki durum tekrarlanabilir - Kirill cep telefonunu koydu telefonunu cebine koydu ve daha ısrarla neredeyse emredici bir tonla devam etti: “Şantajcılarla konuştum, zekalarıyla parlamadıklarını söyleyebilirim. Sessizlik ve kayıt için yarım milyon ruble talep ettiler, aksi takdirde bunları YouTube'dan almak zorunda kalacaklarını söylüyorlar. Akşam saat 20.00'de yol kenarındaki kilisenin yakınında buluşacağız ama bu arada hazırlanabiliriz.

—Tamam—Kanepeden kalktım ve her iki vampirle de kapıya kadar yürüdüm. — veda etmiyoruz.

Kapıyı arkasından kapatarak alışverişe çıkıp tazelenmek için hazırlanmaya başladım. Yatak odasına dönüp dantelli siyah iç çamaşırını giydikten sonra aynanın önünde dönüp kendine bakmaya başladı. Nefes alırken göğüs kısmı inip kalkıyordu, üzerinde ellerin gezdirildiği pürüzsüz bir karın ve esnek bir kalça vardı; birçok erkek sırf onu hissetmek için elini uzatmaya hazırdı. Kendimi kaptırdım ve hatta nerede olduğumu bile unuttum.

Sütyemin kopçasını açıp yatağın üzerine fırlattım, göğüslerime bakmak benim için sıradan bir aktiviteydi ama bakmak benim için yeterli değildi. Sol meme ucumu parmaklarımla tutup bükmeye, içine bakmaya başladım. Gümüş gözlerimde şehvetli bir yansıma belirdi. Dilimin ucuyla meme ucunu yalayarak küçük bir kız çocuğu gibi kıkırdadım. Alla hâlâ telefonda sohbet ediyordu ama olsun. Ellerimle göğüslerimi kavrayıp kıçımı geriye doğru yasladığımda, sevgi dolu kolların bana sarıldığını ve herkesin artan bir arzuyla beni sikmek istediğini hayal ettim. Yatağa doğru yürüdüm ve yavaşça külotumu çıkardım, aynaya baktım dışarıdan nasıl görünüyor, külot nasıl yavaş yavaş bacaklarıma kadar iniyor, ayak parmağımla nasıl bir kenara fırlattım. Sırt üstü yatarak biraz durakladım, ipeğin bana ve kıçıma sürtünmesinin tadını çıkardım, bir battaniye aldım, üzerimi örttüm ve ellerimi üzerimde gezdirmeye, göğsüme sarıldım ve yavaşça sıkmaya başladım. Bacaklarımın arası ısındı ve gıdıklandı, bacaklarımı yaydı, bacaklarımı ve belimi okşamaya başladım, göğüslerime döndüm, parmağımı ısırdım ve emmeye başladım, ıslak yarığa dokunmamaya çalışarak kendimle dalga geçtim. Battaniyeyi çekerken ıslak amımın üzerinden ipek aktığını hissettim, sessizce ama kendinden emin bir şekilde mırıldanmaya başladım, sıcaklık yükseliyordu ve dişler çoktan büyümeye başlamıştı, battaniyeyi attığımda aynada kendime daha dikkatli baktım. Bacakları açık, sulu göğüsleri ve ıslak amıyla şehvetli bir vampir, ona yansıyan da buydu.

Yanaklarımda bir kızarıklık belirdi, göğüslerimi bir mengeneye sıkıştırdım, parmaklarımla boşluğu açtım, pembe bir çiçeği ortaya çıkardım, parmağımı dudaklarımın üzerinde gezdirmeye ve kokusunu alabileceğim meyve sularının aromasını içime çekmeye başladım. meyve kokusu. Bir parmağımı soktuktan sonra onu ileri geri hareket ettirmeye başladım, daha fazla meyve suyu salgıladım ve kendimi kaptırarak bunu daha hızlı yapmaya başladım, daha yüksek sesle inlemeye başladım, sonra iki parmağım gitti. Amcıktan gelen elektrik boşalmaları beyne ulaştı, içimde ateş yaktılar, daha fazlasını talep ettim, kırmızı şarap kokusunu hissettim, başparmağımla klitorisi ovuşturdum, coşkuyu arttırdım. Sıradan bir kadın gibi boşalmak istedim ama yumuşak bir hareketle kızlık zarına dokundum ve zarar vermemeye çalışarak biraz yavaşladım ama vücudum daha fazlasını istedi ve imdadıma başka bir zevk geldi.

—Yardıma ihtiyacın var mı güzelim? - tek gözümü kapatarak cilveli bir şekilde sesin geldiği yöne baktım; Alla beklediğim gibi çıplak bir şekilde kapı eşiğinde duruyordu. Benim kendimle oynadığımı görünce o da oynamaya başladı ve yanıma geldi, göğsümü öpmeye başladı ve boynunu ağzı hizasına getirerek saçlarını geriye çekti, elini içindeki zorlu bezelyeye doğru hareket ettirdi. alt karnımı çekiştirip büküyordu, diğer eliyle kanlı coşkudan düşmemek için yatağa yaslandı. Yatağa diz çökerek sessizce ısırmaya izin verdi.

Isırık yerini öpüp biraz emdikten sonra dişlerimi gösterdim ve fısıldadım: "Küçük Yudum!" dişlerini batırdı. Kısa bir acıdan sonra Alla, vaat edilen ve uzun zamandır beklenen vızıltıyı almaya başladı; tükürüğümde kurbanı kan emerken itaatkâr kılan narkotik yabancı maddeler vardı. Yırtıcı bir heyecan hissettim, ağzıma nasıl kan aktı, içime nasıl sıcaklık ve zevk aktı, yoğunlaşan coşku, sevinci, hüznü, bana olan sevgisi, ilk orgazmı, sonrakiler gibi tüm bunları hissettim. Parmakları işi bitirmeye başladı, mırıldandım ve inledim ve boşalmaya hazırdım, hala biraz zaman kalmıştı. Coşku büyüdü ve başım reddetti, kalbim daha hızlı atmaya başladı, vücudum kasılmalarla seğirmeye başladı, bacaklarımın arasında bir şey patlamak üzereydi, kendimin kontrolünü kaybetmeyi bırakamadım. Am yanıyordu, aklımı yakıyordu. Boynundan uzaklaşıp sırtımı büktüm, tavana doğru ciğerlerimin var gücüyle çığlık attım, yanağımdan aşağı bir damla kan aktı ve iz bıraktı, bir orgazm beni bir kasırga gibi yakaladı, zevkten çığlık atmama neden oldu. Alla'nın klitorisi okşamaya ve amıma dokunmaya devam eden parmaklarından, ürettikleri sıcaklıktan.

Bir sarsıntı oldu, sis dağıldı ve sarışınım aynanın yanında kıçının üzerinde bacaklarını iki yana açarak oturuyordu, kendini saçlarından tutuyordu, ısırık yerini gösteriyordu, bana bir gülümsemeyle baktı ve gözlerinde yaşlar. Biraz nefesimi toparladıktan sonra yataktan kalktım ve aynaya kendim baktım. Kedi ıslaktı ve bacaklardan aşağı akarsular akıyordu, kanlı ateşle dolu gözler parlıyordu ve dişler baştan çıkarıcı bir şekilde dışarı çıkıyordu, kırmızı dudaklar ve çene ve yanaktaki kanlı bir iz işi tamamlıyordu. Bu gösteriye güldüm ve keyif aldım.

—Hanımına iyi bak tatlım! - Dudaklarımı yalayarak tekrar aşk yatağımızın kenarına oturdum, dizlerimi ayırdım ve parmağımla Alla'yı aradım, o bir kedi gibi kıçını sallayarak önümde durdu ve bacağımı öpmeye başladı. meyve sularını yalamak beni daha da heyecanlandırıyor. Değerli deliğe ulaştıktan sonra dilini oraya soktu. Dudaklarını şapırdatarak klitorisime dudaklarıyla sarıldı, emmeye başladı, dilini üzerinde gezdirerek hostesi mutluluğun doruğuna kadar uyardı. Sert ve yumuşak, sıcak ve şakacı bir şekilde vajinanın duvarlarını yaladı ve gıdıkladı; bu da yine coşku dalgaları ve hoş elektrik deşarjları gönderiyordu. Parmaklarımda titreyerek ve sıcaklık toplanarak çarşafı sıktım, sevgilimin başını bacaklarımla tuttum ve onu kendime doğru bastırdım, avuçlarını kalçalarımda hissettim. Alla yavaşça gözlerini kırpıştırdı ve sadece yüzüme baktı, coşku büyüdü ve amımdan sıvı ateş gibi içime aktı. Yavaşça ellerini çekti.

- Ah, evet-ah!! — Küçük parmak amın derinliklerine gelmeyince inledim ama orada fazla kalmadı, biraz aşağıda, anüs halkasının önüne geldi ve orada daireler çizmeye başladı. Biraz bastırınca Alla korumayı kırdı ve parmağı içeri girdi, kendimi rahatsız hissettim, sevgililerimin anüsüyle hiç oynamadım ve onlar da benimkiyle oynamadılar - bu duygu benim için yeniydi. Ama sinir uçlarına dokunan parmak şefkat ve yeni hisler verdi, parmağımı büktüm, sarışınım tanrıların nektarı gibi meyve suyumu içti, klitorisi dudaklarıyla ısırdı, göğüslerimi daha sıkı sıktım, büktüm, vücudum yine özlem duydu boşalmak

- Ay, aaaaaaa... - Alla'nın kafasını aniden bırakarak amımı kaldırdım, sıçrayan sular sevgilimin parmaklarını ve yüzünü ıslattı, tekrar çığlık attım, okşamanın zevkini yaşadım. Zihin havaya uçtu ve vücut ağırlıksız hale geldi. Orgazm yenilenmiş bir güçle geldiğinde, parmaklar amcığa uzandı, onu parmakladı, kelimenin tam anlamıyla ona tecavüz etti ve onun bir şelale gibi akmasını sağladı. Alla bana yaslandı ve göğüslerine bastırarak ağzımı kendisininkiyle kapattı ve dilini benimkinin üzerinde gezdirdi. Vücudumun sıcaklığından zevk duydu. Onu ısıttı ve okşadı. Bacaklarımı ona doladım ve sanki hiçbir yere gitmek istemediğim ve onu yalnız bırakmak istemediğim son sefermiş gibi onu öptüm. Soğuktan titriyordum, vücudum neredeyse itaat etmiyordu ve Alla'm üstteydi, karınlarına, göğüslerine, ağzına bastırıyordu, battaniye gibiydi, ipekten yumuşaktı, yumuşak dudakları, dili bana verdi o kadar ihtiyacım olan huzur ve sevgi. Bu kızı sevdim ve her zaman onu istedim, sanki o olmazsa hayatı sona erecek ve ışıklar sönecekmiş gibi.

On-yirmi dakika sonra banyodan çıkıp giyinmeye gittim, tekrar siyah iç çamaşırı giydim, aynaya bakmaya korktum, yoksa yine bunalıma girerdim. Akşama kadar hazırlanmayacağım. Öpücüğün ardından Alla hemen yatakta uyuyakaldı ve artık bir bebek gibi huzur içinde uyuyordu. Isırık uzadı ve yüzünde kansızlık izleri belirmeye başladı, bu da yüzünü biraz daha solgunlaştırıyordu. Onu yanağından öpüp koridora çıktım ve koyu renk bir gömlek giydim. Biraz araştırdıktan sonra çorapları çıkardım. Bunları giydikten sonra yazlık bir ceket aramaya başladım. Bulmadı. Deri pantolon ve yazlık topuklu ayakkabıları giydikten sonra çantamı alıp kapıdan çıktım.

Dışarıda hava güneşliydi, güneş gözlüklerimi çıkarıp taktım, saatime baktım - saat 16, şaşkına döndüm...

Sokakta yürürken bir durak gördüm, sonra kaldırım boyunca en yakın alışveriş merkezine doğru yürüdüm, biraz rahatladım, tamamen sakinleştim, kanım kaynamayı bıraktı ve kafam tamamen açıldı. Bir giyim mağazasının tanıdık logosunu görünce binaya girdim; bugün pazar olmasına rağmen pek fazla insan yoktu. İç çamaşırı bölümüne girdiğimde, karısı pazarlamacıya getirdiği iç çamaşırının bir yerde ona sürtündüğünü anlatırken kızaran bir adam gördüm. Gülümseyerek satıcı serbest kalana kadar beklemeye başladım. Raflar farklı şekil, stil ve boyutlarda külot ve sütyenlerin sergilendiği mankenlerle doluydu. Bazıları gri ve fazla katıydı, bazıları ise fiyonklu ve çiçekli çocuk kıyafetlerine benziyordu. Siyahtan kırmızıya kadar koyu renkler her zaman ilgimi çekmiştir, kumaşın verdiği hissin tadını çıkararak sıralara baktım, biraz sert olanları da var, dokunmadan geçemeyeceğiniz olanları da. Üç parçayı alıp kendime hayran olmak için soyunma odasına gittim.

—Anna, harika bir zevkin var! — Alçak sesle kendimi övdüm. Aynaya baktığımda, saçlarımı serbest bırakıp omuzlarıma doğru düzelttikten sonra, kız kardeşim Alice'in beni aynada sadece iç çamaşırlarımla kendime hayranlıkla bakarken yakalayan yüzünü hayal ettim. Sessizce kıkırdadım, giyindim ve kasaya yöneldim, isyankar bir çiftin olmadığını, eski arkadaşımın kasanın başında durduğunu görünce daha da sevindim. Lisa - göğüs cebinde yazıyor.

- Merhaba Anna, kartla mı ödeyeceksin yoksa... - yüzünü aydınlatarak dikkatini bana çevirdi.

"Kartla," diye sözünü kestim, "gelir nasıl?"

—Az önce benim için onu büyüttün... sıfırdan. - Her öğeyi not ederek üsluba dikkat etti ve mavi gözlerini bana kaldırarak şöyle dedi: — Anna, mükemmel bir zevkin var!

—biliyorum—dirseklerimi masaya dayayarak, beyaz gömlek ve pantolon giyen, 2 beden göğüslü ve sırtına kadar uzanan sarı saçlı Lizka'ya baktım. Onu okuldan tanıyordum ve asla rahatsız etmeye çalışmadım ama tercihlerimi öğrendiğinde biraz tartıştık ama sonunda barıştık. Benim insan olmadığımı bilmiyor.

—Hayatınız nasıl gidiyor? — Sadece kızardı ve üzerinde yüzük olan parmağını gösterdi.

—Vay canına, bu şanslı adam da kim? — hasta küçük kafam ilgilenmeye başladı.

—Kostya, sonunda kararını verdi, ben buna dayanamayacağımı düşündüm. “Bundan sonra çeşitli konuları tartıştık ve bu arada nadir alıcılar yüzünden dikkati dağıldı. Bir süre sonra onunla vedalaştım ve işimi, döndüğümde Allah'ın bana nasıl bir mucize getireceğini düşünerek oradan ayrıldım. Anlaşmaya göre bana dışarıdan bir kız borçlu.

—Anna, sen misin? Merhaba demeyi öğretmedin mi sana? — Parlak düşünceler gri bir bulutla karardı. Yukarıya baktığımda gözlüklerimin üzerinde tatminsiz bir ifade gördüm. Yol boyunca gözleriyle beni delip geçen ve muhtemelen zihinsel olarak bana küfreden kızın yüzü.

— İlk önce fark edenleri selamlamanız, ardından cevap sessizlik ise talimat vermeniz gerekir. Yine de... sana da iyi günler... Alice.

Karşımda bana benzeyen, boyu biraz daha kısa ama aynı dik ve iri göğüslere sahip bir esmer duruyordu; benden farklı olarak yazlık spor bir gömlek ve vücudunun şeklini mükemmel bir şekilde vurgulayan spor şortları giymişti. kalçaları. Kollarınızda neşeli bir çanta var. Küçük kız kardeşim Alisa Kondveld.

Yaklaşık iki dakika birbirimize baktıktan sonra aynı alışveriş merkezinde bulunan bir kafeye gittik. Boş bir masaya oturup çay ve pasta dilimleri sipariş ettik. Hoparlörlerde “Atlantica - Babylon Grove” müziği çalıyordu.

Küçük kız kardeşimle barışma girişimleri çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlandı, o 22 yaşındaydı ve zaten birçok yönden beni geçmişti, daha iyi notları vardı, yarışmalara katıldı ve her konuda benden daha iyi olmaya çalıştı, ama öyle görünüyor ki bana göre ilkokulda arkadaşları olduğunda bunu daha da çok yapıyordu ve onuncu sınıfa kadar herkes benim için randevu ayarlamaya ve her yere beni istediklerine dair notlar atmaya başlayıncaya kadar sınıfımda yüz karasıydım.

Babası gibi o da, her konuda geride bırakmak istediği ablasının lezbiyen olduğunun ortaya çıkmasından dolayı öfkeliydi. Ancak bu ona ilk mirasçı olma şansını verdi çünkü klandan vazgeçip kendi başıma olacağımı düşünüyordu. Hımmm, durum böyle değildi! Ona şüphelerimi söylediğimde korkunç bir aptallık yaptım, tepkisi şiddetliydi. Kardeş olmayı bile bıraktık; ilişkimizde demir bir çarpıklık vardı ve bu hala pişmanlık duyduğum ve kendimi cezalandırdığım bir şey. Zamanla bir şekilde iletişimimizi yeniden kursak da kardeşlik ilişkilerinden hâlâ çok uzaktaydık. Temizlikçi olma teklifini kabul etmemde belki de büyük ölçüde suçluluk duygusu rol oynadı.

—Nasılsın? Annen nasıl? — yaraları karıştırmaya başlamamak istiyorum.

İyiyim. Anne... - yüzündeki ifade taşlaşmıştı - Annem seni özlüyor, geri dönmeni, bu sapkınlıkları kötü rüyalar gibi geride bırakmanı istiyor. Ve baba, sorumu kesti. - konu sana gelince konuyu değiştirir. Kardeşin de seni sorup duruyor, o da seni özlüyor ve benim gibi olmamanı umursamıyor...

- Evet, ben senin gibi değilim. — Bize çay fincanları ve 300 ml'lik küçük bir çaydanlık getirdiler. Bir yudum aldıktan sonra kısa bir ara verdik ve ardından düşünceme devam ettim. - Dinle Alice, kötü şeyler hakkında konuşmak istemiyorum ama sen açıkça bana hoş olmayan bir şey söylemek istiyorsun. Haklı mıyım?

— Evet, haklısın. “İç çekti ve gözlerimin içine baktı; gözleri benimkilerle aynı gümüş rengindeydi, saçları aynı pürüzsüz ve ipeksiydi. Küçükken annem bizi hep kendine çekerdi ve aynı şeyi onun buklelerine yapmadığımız çok nadirdi. Alice'e yakından baktım, onun güzelliğini zihinsel olarak benimkiyle ve anneminkiyle karşılaştırdım, gözlerimi kıstım, onun çıplak, yumuşak ve lezzetli göğüslerini, kendini nasıl yıkadığını, cildini süngerle ovuşturduğunu, içinden suyun nasıl aktığını hayal ettim. vücudu, ayaklarına köpük akıtıyor, acaba onu merak ediyorum Cildin benimki kadar yumuşak ve ipeksi mi?

—Durdur şunu! - kekin bulunduğu kaşığı ağzına götürmeden, benim gibi feromon hissettiğini ve bu onu tedirgin ettiğini, biraz utandığımı, nefes alıp nefes verdiğimi, onu dinlemeye karar verdiğimi söyledi.

Yarım saat sonra soğukkanlılıkla vedalaştık, ikinci kuzenimizin babamız tarafından idam edildiğini ondan öğrendim. Sebepleri henüz belli değil ama bu zaten babamın etrafındakilere ve bana karşı tutumuna güçlü bir darbe oldu. Onunla barışma şansı daha hızlı azalıyordu.

Üzücü düşüncelerden kaçmak imkansızdı. Etrafta soğuk oldu. Hâlâ işe koyulurken her şey ağırlaştı ve grileşti.

— Merhaba! Güzellik, kasvetli misin? — bir erkek sesi olsaydı hiçbir şeye cevap vermezdim ama...

Sese doğru döndüğümde birinin dudaklarıma dokunduğunu hissettim. Birkaç adım uzaklaştıktan sonra küstah kadın bana bakmaya başladı. Ancak gözlüklerimi çıkardığım için ilk başta gözlerime inanamadım...

— Peki... Sylvia? Sensin? Kız kızararak gözlüğünü çıkardı ve nane rengi gözleriyle bana baktı. Kıkırdayarak, çok az kişinin bizi görebileceği bir ara sokağa adım attı. Onun peşinden koştuktan sonra kendimi bir evin arka bahçesine attım. Tanıdık bir yansımayı fark ederek küstah Sylvia'yı gördüm. Benden yarım kafa kısa, bel boyu dalgalı kızıl saçları at kuyruğu ile toplanmış, 2 beden göğüslü ve ince vücutlu, yazlık bir elbise ve ayakkabı giymiş, beyaz bir şapkası ve ince, yarı saydam bir atkısı vardı, bu o kadar da mütevazı değil eski sevgilimin kişisi. Cadı Sylvia Violet.

İyi şartlarda ayrıldık; 5 yıldan fazla bir süre önce emir üzerine taşındı ve o zamandan beri onunla ilişkimi sürdüremiyorum. Ama geri döneceğine söz verdi. Ve işte burada, cilveli bir şekilde gülümsüyor, bir direğe yaslanıyor. Eli kalçasındaydı ve elbisesi hafifçe kaldırılmıştı, bir fahişeye benziyordu.

-Sen... benim küçük cadım... - Her kelimeyle ona bir adım daha yaklaştım ve çiçeklerin kokusunu hissettim. Uzun zamandır kızlardan papatya ve gül kokusu almadım. — Kıymetlim.

—Geleceğime söz vermiştim, hatırlıyorsun. “Elbisesinin halkasını açarak sağ göğsünün üst kısmını açığa çıkardı. — Ona bir adım daha yaklaşınca durdum

— Dinle, başka biriyle yaşıyorum...

—Sakin ol, seni dövmeyeceğim, sadece merhaba de. Hadi, sözünü tutalım - omuzlarından tuttum ve öptüm, beni başımın arkasından tuttu ve saçlarıma dokundu, diğer eliyle beni kendine bastırdı, belime dokundu, kendine izin vermedi biraz aşağıya dokunun. Onu öptüm ve daha aşağısını öpmeye başladım: alt dudağını, boynunu, omzunu. İkinci halkayı çıkardıktan sonra göğüslerini açığa çıkardım; yumuşak pembe hale onu neşeyle karşıladı ve biraz geriye yaslandı ve zar zor fısıldadı: "İç, iç aşkım." Zaten sertleşmiş ve dik duran meme ucunu öptüm, yaladım, biraz ısırdım, cadıyla oynadım, o da sabırsızca göğsüme dokunmaya ve gömleğimin düğmelerini çözmeye başladı. Dişlerimi açığa çıkararak derisini hafifçe kaşıdım ve ardından göğsünü deldim. Anne sütü yerine kanını içtim. Bir cadı olmasına rağmen hiçbir büyünün vampirler üzerinde etkisi yoktu ve bu nedenle sakince kanlı coşkunun tadını çıkarabildim.

Hafifçe çığlık atarak iki eliyle başımı bastırdı. Daha önce olduğu gibi bana daha fazlasını vermek istedi; yabancıların ve insan olmayanların ruh halini hissetme yeteneği onu beni daha mutlu etmeye itti. Biraz daha içtikten sonra ondan ayrıldım.

—Çok fazla yiyemezsin, yoksa kendini kötü hissedersin. — Mendille ağzımı sildim, verdim, o da göğsünü sildi, mendili bana geri verdi. - Dinle, bir dahaki sefere bir yerde birlikte öğle yemeği yiyelim, tamam mı?

— Elbette akşam benimle iletişime geçin. Telefon numaram değişmedi. Ve seni memnuniyetle besleyeceğim.

Birbirimize veda öpücüğü verdikten sonra eve gittim. Kapıdan içeri girdiğimde işe gitmek için eşofmanımı giydim; kanepenin üzerinde "Bir hediyeyle yakında döneceğim!"
notu vardı.
Akşam geldi... Ben, Kirill ve Ian şantajcıları bekliyorduk. Yol kenarındaki kilisenin girişinde bir toplantı ayarladık. Ben yolun diğer tarafında ağaçların karanlığında saklanıyorum, Ian ise kilisenin çatısında. Kirill kapıda duruyordu, gün batımında her zamanki gibi sakin görünüyordu. Adidas eşofmanıyla şık görünüyordu. Kasları şişmişti ve siyah kâkülleri ona akıllı bir görünüm kazandırıyordu. Zaten 180 yaşının biraz üzerinde olmasına rağmen çok genç görünüyordu. Kirill'in yakınında yavaşlayan bir araba beni düşüncelerimden ayırdı, sakin yüzü şaşkınlıkla silinip gitti. Arabadan kimin indiğini görünce gözlerimi ikiye katlamak zorunda kaldım.

Yaklaşık n yaşında bir adamdı, telefonu elinde tutuyordu, sesi biraz titriyordu ama hemen ve ısrarla 500.000 bin ruble istedi. Onun yaşlarında bir kız onu desteklemek için dışarı çıktı, bir şey söyledi ve Kirill parmaklarını sıkarak yavaşça başını salladı. Bu sinyaldi; arabaya doğru sürünerek arka koltuğa, ortaya oturdum. Sürücü, Ian'ın bir sonraki koltuğa nasıl indiğini fark etmeden Kirill'e soyut bir şekilde baktı, arabada radyo çalışıyordu ve "Pitbull - Rain Over Me feat. Marc Anthony.”

Her şey hazır olduğunda Kirill, çocuğun bir haç fırlattığı korku havasını açtı (burada gözlerimi devirdim, hala bu saçmalığa inanıyorlar mı?) Lena adını verdiği kızı, içine girdi. sağda yanımdaki araba ve çocuk (soldaydı) aniden arabaya oturdu ve bağırdı:

—Ruli, Misha, hadi gidelim. - sonra yolcu koltuğuna baktı ve bağırdı: - Ben neyim?

—Az önce beni fark ettin mi? - Ian, sürücü Misha'yı dizinden yakalayarak gülerek dedi. Elimi omzunda hisseden adam sağa baktı.

—Çığlık atarsan çeneni kırarım. - Beni fark eden ve korkuyla sinen kıza dönerek onu uyardım. Elimi omzundan beline götürdüm ve onu kendime doğru bastırarak sordum:

—Kaç yaşındasın tatlım? — Kız Gotik tarzda giyinmişti, saçları koyuya boyanmıştı, siyah bir elbise ve boynunda sopalı bir zincir vardı.

"Ben... on beş..." diye sessizce küfrettim, elbisesini yırtıp birkaç yudum almak istedim ama bu küçükler için yasak. Ve vampirlerin kanunlarına uyuyorum! Elimi kaldırmadığım halde onun kanunlardan haberi yok. Radyodaki melodi "Paul Koulak - Les cles de fort boyard" olarak değişti. Kirill pencereye yaklaştı ve tırnağıyla vurdu. Battığında sürücüye baktı, nefes verdi ve şöyle dedi:

—Babam, insanları asla hafife almayın, çok şey yapabilirler ve en zavallısından bile bilgelik duyabileceğinizi söyledi. İnsanların vücutlarındaki aptallık düzeyini asla hafife almayın diyorum. Evet, çok şey yapabilir! Bagajı aç! Ve sen...'' diyerek çocuğu işaret etti. -...arabadan inin.

Hızla dışarı çıktı ve Kirill onu bagaja attı. Arabadan indim, etrafta dolaştım ve kızı ortaya iterek tekrar oturdum, Kirill diğer tarafa oturdu ve Lenochka kendini iki vampirin arasında sıkışmış buldu. Titremesini saklamaya bile çalışmadı... Vücudunu duman gibi ele geçiren korku, tüm arabayı doldurdu ve içimizde sadece bizim bildiğimiz bir açlığı uyandırdı. Ama kanun kanundur!

Kayıtların saklandığı dairelerine giderken Ian, vampirler ve insanlar hakkında şakalar yaptı. "Ural Köfte"den "İyi" şarkısını söylediğinde sürücünün rengi soldu ve bagajda çığlıklar duyuldu... Gelip tüm kayıtları silen Kirill, neyse ki çok az kopya vardı, şantajcıların parçalarını sildi. yan etkilerden ve hafıza sorunlarından kaçınmak için hafızalarını onlarla değiştirdiler ve yenileriyle değiştirdiler.

Evde! Annemin memesini yüzünden koparan korkmuş okul çocukları ile geç saatlere kadar ata binmek beni çileden çıkardı. Eve döndüğümde beni çok hoş bir sürpriz bekliyordu.

Spor kıyafetleriyle minderin üzerinde duruyordum. Oyuncuda "İki Kişilik Çay - Sevgim" çalıyordu, ardından "Tokijskij Gul - Açılış" çalmaya başladı ve oda alacakaranlıktaydı, yalnızca mumların ışığı sıradan adamın bir şey görmesine izin veriyordu ve bir şeyler vardı. bakmak için. Alla fiyonklarla kaplı olarak yanımda diz çökmüştü. Kollarda, kemerde, bacaklarda, ensedeki saçlarda. Oldukça erotikti ama yine de fiyonkların benim gibi kokmasına şaşırdım. Alla'nın ve benim kokularım hoş bir şekilde birbirine karışarak burun deliklerini gıdıklıyordu. Sekse karşı susuzluğu uyandırdı; afrodizyak en saf haliyle beni ele geçirdi, kıyafetlerimi rahatsız etti ve darlaştırdı. Vajinadan aşk sıvıları akıyor, kıyafetlerimi lekeliyor, bana daha da ahlaksız bir görünüm veriyordu. Ellerini kölesine uzatırken, bir nedenden dolayı arkasına yaslandı ve bir ucu boynuna bir fiyonkla bağlı olan bir kurdeleyi uzattı. Tasma gibi kullanarak beni de kendine çekti, evcil bir kedi gibi dört ayak üzerinde yürüyor, açıkça hareket ediyor, yuvarlak kıçını iştah açıcı bir şekilde sallıyor, her geniş adımında deliklerini bana açıyor. Uzanıp kıçını yakalayarak kedi gibi mırladı ve elini pençe gibi salladı. Yatak odasına ulaştığımda her şeyi anladım.

- Çok uzun sürüyorsun köle, metreslerini katlanmaya zorlamak iyi değil! — Sylvia yatakta yatıyordu, üzerinde yarı saydam lacivert bir gömlek ve külot vardı, aynısı dantelli, ağlar mahrem bölgesinden görülebiliyordu. - İyice cezalandırılmanız gerekiyor!

—Dur tahmin edeyim, onunla sokakta tanıştınız! — Sylvia cevap vermek yerine yanıma yaklaştı, teatral bir şekilde ağzını yaladı, sıkı spor yeleğimi kaldırdı ve göğüslerimi esaretten kurtardı.

— Mmm-mm, ne kadar da lezzetliler, ellerinizde ve ağzınızda tutulmak için yalvarıyorlar. - onları yumuşak oyuncaklar gibi pençelemeye ve sıkmaya, masaj yapmaya ve döndürmeye başladı, sahibine baktı. Üzerimde. Beni öptükten sonra, açgözlülükle meme ucunu kendi içine çekerek göğsümü emmeye başladı. Geri çekildi, yatağa oturdu ve kıçının üzerinde hareket ederek onu kendine çekti.

Kendimi bekletmeden yatağa doğru yürüdüm ve parmaklarımı şıklattım.

- Allochka, bana göz kulak ol, bu bir emirdir! - itaatkar bir köle gibi, fiyonklu sarışın yol boyunca beni farklı yerlerimden öperek kıyafetlerimi çıkarmaya başladı. Yeleğini çıkardı, göğüslerinin yuvarlaklığını öptü, şortunu çıkardı, kıçını öptü. Spor ayakkabılarını çıkarıp ayaklarımı yalamaya başladı, bunu yaparken dudaklarını şapırdatıyordu, boğazından inlemeler çıkıyordu, kendisine verilen rol hoşuna gidiyordu.

Yatağın üzerinde durdum ve dört ayak üzerinde sevgili cadıma yaklaşmaya başladım. Avına koşan bir panter gibi. Üzerinde asılı olarak belini tuttum, onu istedim, onun tamamını istedim.

Beni omuzlarımdan kucaklayan cadı, benden gelen kokuyu içine çekti ve bir öpücükle benimle birleşti. Alla itaatkar bir şekilde bize baktı ve meme ucuyla oynadı. Sylvia onu tasmasından çekti, dönmesi için bir işaret verdi, göğüslerinin üzerinde uzanıp elleriyle kıçını açarak bize çiçeğini gösterdi. Cadı çoraplı ayağını uzattı ve Alla'nın çoktan ıslanmış ve mumların ışığında parıldayan dudaklarının üzerinde gezdirmeye başladı.

Yumuşak bir şekilde inleyen Sylvia, ayak parmağıyla kadın doğasına nüfuz etmeye başladı. Alla'nın amını dürten cadı kıkırdayarak daha derine nüfuz etmeye çalışırken ben de böyle bir manzaraya bakarken gömleğini kaldırarak Sylvia'nın göğüsleriyle oynamaya başladım.

— Mmmm, meme uçların düz ve içinde şehvet kaynıyor! - Diliyle göğsüne dokunarak keskin bir nefes aldı. İçimdeki yırtıcı beni ele geçirdi, sonunda 5 yıldır tatmadığı lezzete kavuştu.

- Evet, wampa'm, beni al. — elleriyle tenimi okşamaya başladı,

Mümkün olduğu kadarını al, dilinde susuzluk ve arzu vardı, dudaklarını bana kapatarak arzusunu bana aktardı ve beni daha da sarhoş etti. Eli benim kıymetli yerime ulaştı ve klitorisi okşamaya başladı, içeri girdi, parmaklarıyla duvarlara dokunup okşadı, daha derine inerek kızlık zarına dokundu. Benden ayrılarak beni nazikçe çenemden tuttu ve gözlerimin içine bakarak sordu:

—Sen hâlâ bir kızsın, değil mi? Kendini bana mı saklıyorsun?

- Evet, hâlâ bakirim ama senin için yasak meyveyim canım! - Mırıldandım ve kendimi onun kollarına atıp onu yatağa düşürdüm. Alla, çok sevdiği parmak aniden ondan çekildiğinde çığlık attı. İnisiyatif almaya karar vererek bize doğru süründü, elleriyle yuvarlaklığıma dokundu, beni memnun etmek istedi, bacaklarını daha da genişletti, kıçımı yukarı kaldırdım, dilimi ısrarla cadının ağzına sokmaya devam ettim. Alla, yüksek sesle ve tutkuyla değil, inleyerek ve nefesinin altında bir şeyler fısıldayarak kedimi uzunluğu boyunca yalamaya başladı ve sıcak dili bana nüfuz etti, okşadı ve vajinanın duvarlarını uyardı, titremeye yakalandım. Vücudumdaki sıcaklık beni bir kız öğrenci gibi kızarttı, yanaklarım kızarmıştı, şakaklarım zonkluyordu, sanki her şey ilk seferki gibiydi.

Daha yeni başladık ve ter benden akıntılar halinde akıyordu, Sylvia elleriyle kıçımı daha da genişletti, parmaklarını anüsüme doğru hareket ettirdi. Alla kendini fazla bekletmedi, parmaklarıyla dikkatlice içime girdi. ve dili dar yüzüğü okşayarak yukarıya doğru hareket etti. Ona yetişmeye çalışarak cadının külotuna uzandım, parmaklarımı kesilmiş çalılarının arasında gezdirdim, hassas noktasını parmaklarımla tuttum, büktüm ve biraz bastırdım. Alla'nın dili içeri girdiğinde seğirdim ve orgazmın yaklaşmasını daha da teşvik ettim. Daha önce bilmediğim bir duygu kıçımı sallamama neden oldu ama Sylvia'nın elleri beni sımsıkı tutuyordu, harika okşamalardan kaçmama izin vermiyordu. Gözlerimi hafifçe açtığımda bir ışıltı gördüm. Cadımın gözlerinin irisinde ufak bir ışıltı, kendini bana vermek istiyordu. Başlamadan önce beni burnumdan öpen Sylvia boynunu açığa çıkardı ve bana çok istediğim şeyi verdi. Mumların dişleri kısa bir süre parladı ve cadının boynunda kayboldular. Alla'ya hafifçe başını salladı ve dil, kölenin parmakları gibi bedenimden ayrıldı. Nektar boğazımdan aşağı aktı, sarhoş edici ve zevk veriyordu, bedenime dokunulmak istese de ellerim uyuşmaya başlamıştı. Ateş beni yuttu, sıcak, tatlı, uyarıcı sıvı ağzıma aktı, tutuştu ve orgazmı yaklaştırdı. Dalga üstüne dalga daha dik ve daha iyi hale geldim. Ellerim itaat etmedi ve açgözlülükle cadının deliğini parmaklıyordu, altımda inledi ve kıvrandı, çabuk boşalmak istemedi, parmaklarımı ondan çekerek beni yavaşlatmaya çalıştı ama hepsi boşunaydı. Önüme geldi, çığlık attı ve eğilerek kendini bana daha da yaklaştırdı.

Terli ve yapışkan midelerimiz birbirinden bir milimetre uzaktaydı. Amım dokunmaya susamıştı ama kendimi cadıdan ayıramadım, onu parmaklarımla okşadım ve dışarı çıkmasın diye belinden tuttum. Sonra yanımın kaygan ve uzun olduğunu hissettim. kalçalarım boyunca yavaşça hareket eden popo, beni yapışkan ve hoş kokulu bir şeyle lekeliyor. Amımı biraz dürttükten sonra ciddi anlamda korktum. Cadının boynundaki dişleri güçlükle çıkarırken geriye baktım.

—Bu nedir? — Alla'ya bağırdım; askılı, siyah, uzun, kaygan ve biraz korkutucu bir elbise giyiyordu. Beni kıçımdan dürttü ve her dürtüşünde anüsüme daha da yaklaşıyordu. - Hey, ne yapıyorsun? Eğilin, kalkmayın bile...

—Aşkım, bırak o sana girsin. — yüzümü ona çevirdiğimde Sylvia gülümsedi, öptü ve dudaklarımdaki ve dilimdeki kanın tadını aldım, ben de ona tamamen güvenerek onu öptüm. Alla belimi okşadı ve yavaşça nefes aldı, biraz tereddüt ettikten sonra dar halkaya girmeye başladı, korkudan davetsiz misafirin bana gelmesine izin vermeyerek küçüldüm. Cadı kıçımı hazır tutarak hareket etmeme izin vermedi. Gözlerimi kapattım. Alla, Sylvia'ya başıyla selam verdi ve içeri girdi.

— Aaaaaah, kahretsin mmmm—Heyecan ve kan, penetrasyondan kaynaklanan acıyı hafifletti ama yine de hissediliyordu. Alla tüm uzunluğu boyunca içeri girdi, 25 cm'sinin tamamını içimde hissettim, kıçımda sert bir şey vardı. Sylvia beni bıraktı ve bacaklarıyla bana sarıldı, bana yeni bir şey vermeye çalıştı. Alla kafamı çıkarmadan yavaş yavaş hareket etmeye başladı, sanki içimi sıkıyor ve dokunuyormuş gibi içimde hareket etti, penis içimde hareket etti, anüs duvarlarına masaj yaptı. Midemi deldi, gittikçe daha derine nüfuz etti; bana öyle geldi ki kayış beni ikiye bölecek kadar büyüyordu. İnlemeye ve inlemeye başladım, kıçım penisi dışarı itmek istedi, ama kasılarak penisin anüsümü deldiğini ve boyun eğdirdiğini hissettim. Alla inledi ve kalçamı sıkarak hızımı artırdı. Parmaklarımı daha hızlı hareket ettirmeye başladım, bu da cadının yeniden seğirmesine ve kıvranmasına neden oldu. Kıyıya vuran bir balık gibi. Hız hem bende hem de onun içinde artmaya devam etti. Orgazm, arzulanan bir tanrı gibi bizi zirveye yaklaştırdı, ısı ve ter bedenlerimizi yakalayarak bizi daha fazlasına hazırladı. Bir saniye sonra üzerimizi her zamankinden daha güçlü bir şekilde kapladı, zevkten çığlıklar attık, kafamızdaki ağırlıksızlık ve boşluk hissi çevremizdeki her şeyi kayıtsızlaştırdı, coşku boğucuydu ve ölüyorduk, cennetteydik. . İlk defa anal seksten geldim ve yeniden nefes almayı öğrenmeye çalıştım. Alla son anda tamamen içime girdi ve şimdi üstüme yaslanarak kulağıma nefes alıyordu. O da benimle birlikte titredi.

Rahatlayarak, kauçuk fallus kıçımdan çıkarıldığında atladım. Başın aniden vücuttan ayrılması acı vericiydi.

—Peki, nasıl? “Alla bize itaatle baktı. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırlanıyor. Bu, anal seksin başlatıcısının kendisi olduğu anlamına geliyor.

- Köle, kıçımın bekaretini aldın, ben... - Zar zor konuşabiliyordum, bir yumruyu yuttum, ona şefkatle baktım. - Seni seviyorum. Bana gel Yay'ım. Seni seviyorum.

Bu sözler Alla'nın gözlerini yaşarttı, kemerlerini çıkardı ve bana bir öpücükle sarıldı. Sadece ona ihtiyacım vardı. Ellerinin dokunuşu, teninin sıcaklığı, dudaklarının tatlılığı, saçlarının kokusu hayatımın bir parçası oldu. Kendinden memnun olan cadı bize baktı ve gülümsedi. Devam etmek istiyordu ve bir sonraki tur çok yakında olacak...

Ertesi gün, akşam 6.

— Petya, nasılsın? - Okulun yakınında yürüyen çocuklar siyah giyinmişlerdi, hiçbiri iyi bir ruh hali ile övünemezdi, dün gece başları ağrıyordu, sisin içinde, ne olduğu onlar için büyük bir gizemdi.

- Norm'un kafası uğuldamaya başladı ve bu yağmurda bile... - Petya, Rustle kulübünden eve nasıl döndüğünü hatırlamıyordu. Kız arkadaşı Lena ve "Fang" lakaplı arkadaşı Misha ile birlikte.

— Aynı saçmalık. - Misha arkasını döndü ve şemsiyeli bir kız gördü. - Bakın!

Her iki adam da, içinde oyuncak bebeğe benzeyen gotik bir balo elbisesi giymiş olan kıza yaklaştı.

—Kayıp mı oldunuz? — yanıt olarak salladı.

—Bu yağmurda yürüyüşe mi çıktınız? - cevap yine "hayır".

—Anne-babanız işte nerede? — Kız gözlerini kaldırdı, gözleri parlak sarıydı, bu da adamları ürpertiyordu, belli ki onun için her şey yolunda değildi.

—Ben de işteyim! — sesi cama çarpan bir bıçağın sesine benzetilebilir.

- Ne... tür... iş? - Misha kızdan beş adım uzaklaştı. Ve yüzünde bir gülümseme belirdi.

—Sen benim işimsin! “Misha, aç bir aslandan kaçar gibi ondan kaçtı ve Peter korkudan olduğu yerde kaldı. Vücut itaat etmedi, yağmur damlaları gördü ama hareket etmek yerine küçük şeffaf toplar gibi havada durdular. Gördüğüm son şey buydu... Ortaokulun yakınlarında sağır edici bir çığlık duyuldu. Havadaki enerjiyi hisseden Sylvia fısıldadı: "Şabat günü gelecek!"

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post