Gizli bilgiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Gizli bilgi

Post by Anonymous »

Giriş olarak:

“9-10 Ocak 2015

19. ay günü

Sembol - örümcek, ağ.

Başkalarının etkisi altına girme tehlikesine ve başkaları tarafından empoze edilen düşüncelere karşı uyarır. Yeni fikirlere (kimin önerdiği bilinmiyor), yeni tanıdıklara (kimin önerdiği bilinmiyor) karşı dikkatli olmalısınız.

Bu iki gün boyunca başıma bir şey geldi; macera diyebiliriz.

Olayları çektiğimizde sonuçları hakkında hiçbir fikrimizin olmaması ilginçtir. Sana ne olduğunu anlatıyorum.

Beyaz sitede, her zaman olduğu gibi, dünya çapındaki ağın uçsuz bucaksız alanlarında çok sayıda bulunan moronlar ve serseriler arasında, çok iddialı bir Top bulundu. Habarovsk'ta yaşıyor ve bir köle arıyor. Birkaç kısa cümle - Seninle ilgileniyorum, fotoğraflar çıktı. Kedi kostümüyle birkaç fotoğraf gönderdim, adamın tam anlamıyla salyaları akıyordu. Bana telefon numaranı ver. Tamam, sanırım onun söyleyeceklerini dinleyeceğiz.

Bu delik yaklaşık bir saat boyunca kulaklarımda kaldı. Kölenin profillerinden birini eline aldı ve sanki benim "evet-hayır"ımı bir kağıt parçasına kaydediyordu. Bunu çok çabuk anladım ve rahatladım. Aynı zamanda bu tür kayıtlarda neler olduğunu kendim kontrol edeceğimi düşünüyorum! Sonunda o kadar öfkelendi ki, zincirleme ve markalama dahil olmak üzere tehditlere geldi. Kredileri sordum, var dedim ve şu cümle duyuldu; bu, burada da iş aramanız gerektiği anlamına geliyor...

Oha, gerçek yeterliliğin ortaya çıktığı yer burası. Konuşmayı sonlandırdım ve kibarca bu konuyu yaklaşık beş dakika düşüneceğime söz verdim.

Bir sigara içtim, düşündüm ve bir yanıt yazdım: "Maalesef bu ilişki biçimi bana uymuyor, zaman harcadığım için özür dilerim, izin verin gideyim." Cevaplar: “Ne tür vanilya kaprisleri?” Mesela o zaten bana sahip ve ben de burada para kazanmaya karar verdim. Cevap alamayınca siteyi kapattı.

Bir buçuk saat sonra tekrar arar. "Kızım seni bir şeyle korkuttum mu?" - “Evet,” - “Neyle?” - “Çoğuna,” - “Her zaman bu kadar sert değilim, sadece itaat etmezsen seni neyin beklediğini gösterdim…” - “Aslında hiç kimse alttan seçme hakkını elinden almadı. Kimin bana ait olduğuna karar verebilecek olan benim. Ama ne yazık ki ya da ne mutlu ki, böyle her şeyden vazgeçmeye, Habarovsk'a uçup orada zincire vurulmaya hazır değilim." - “Tamam belki birkaç günlüğüne gelirsin, tanışırız, sonra karar veririz.” — "Mümkün ama söz veremem."

Ve geceleri bir rüya görüyorum. Bu en ilginç olanı!

Dört bölümden oluşan bir rüya, her birinin ardından uyandım ve tekrar uykuya daldığımda bir sonraki resim dizisini gördüm. Rüya zaten ilginç olan renkli eklentilerle siyah beyaz.

İlkinde şehirde belirli bir yer gördüm, sokakta bir tane var. Komintern, Lola mağazası. Yaya geçidi, trafik ışıkları ama her şey siyah. Etrafta evler, binalar, arabalar, insanlar görmüyorum, sadece karanlık ve sessizlik görüyorum. Bir yaya caddesinde yolun karşısına geçiyorum (ve ölümler de dahil olmak üzere yayalarla sık sık çarpıştığımız yer burası, büyülü mü yoksa ne?), Arkamı dönüyorum ve sanki karanlıktan karşı tarafta mavi bir ışık görüyorum -mavi dolap açıkça beliriyor. Tam olarak dolap! Aniden bu konuya girmem gerektiğini fark ettim... ve uyandım. Kafamdaki düşünce mavi, dileklerin gerçekleşmesi, hayaller.

Uyuyakalıyorum. Ve yine kendimi aynı yerde buluyorum. Gardırop genel siyah arka planda göze çarpıyor; caddenin karşısına geçmek için tekrar yola çıkıyorum. Aniden karşı tarafta karanlığın içinden bir kadın silueti beliriyor ve bir araba yoldan çıkıyor ve onu kelimenin tam anlamıyla gözlerimin önünde asfalta sürüyor. Ve dolap yavaş yavaş kararıp tabuta dönüşüyor! Dehşet içinde uyandım ama nedense kafamda hiçbir düşünce yoktu ve gözlerimi tekrar kapattım.

Üçüncü seri. Evimin girişinde, çocukluğumda yaptığım gibi merdivenlerden aşağı iniyorum, üçüncü kata yakın bir yerde, nedense atlıyorum. Artık elbette öyle zıplamıyorum. Alttan üçüncü adıma doğru ayaklarım kaydı ve dengemi kaybedip sırt üstü düşmeye başladım. Ellerini salladı ve yine büyüdüğünüzde çocukluktaki gibi uykusundaki titremeden uyandı. Sadece rüyamda düşmediğimi, ayaklarımın üzerinde durduğumu biliyorum.

Dördüncü bölüm. Sabah her şeyin başladığı yeri şimdiden görebiliyorum. Hava rengarenk ve güneşli, mağazalar, evler, büfeli marketler, otobüs durağı, yol, trafik ışıkları, insanlar, arabalar görüyorum. Orada her şey sessiz ve sakin.

Bir cadının kendi kaderini göremediğini söylüyorlar. Ama rüyalarımda beni özel olarak ilgilendiren o kadar çok işaret gördüm ki... Önemli olan bunları anlayıp sonuç çıkarabilmek. Bu hayal tamamen şeffaf ve somuttur. Şifrenin çözülmesine bile gerek yok; başınızı ait olmadığı yere sokmayın! Orada seni iyi bir şey beklemiyor!

Fakat Evren öyle ya da böyle beni koruyor.

Diana Tim Taris

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Porevo. Bilgi öldü mü?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous