Bu yüzden kendimle ilgili birçok şeyi anlamamı sağlayan, hayatımdaki bir olayı paylaşmaya karar verdim.
Muhtemelen beni tanıyarak başlamalısınız, adım Albina, yakın zamanda 18 yaşına girdim, kahverengi gözler, koyu ten, beyaz kan. Sanırım neye benzediğimi anlatmaya değer: 2 beden göğüsler, hafif kıvrımlı popo ve her zaman çekindiğim bacaklar, omuz hizasında siyah saçlar.
Tanıştık, hikayeme en baştan başlayacağım.
Annemle birlikte Rus şehirlerinden birine taşındık, bu da elbette bir sırdır. Bu taşınmanın nedenlerini de belirtmeyeceğim; bu başka bir hikaye.
Annem Kruşçev döneminden kalma bir binada iki odalı küçük bir daire kiraladı, biz taşınır taşınmaz annem eve sadece geceleri geliyordu, çok çalışıyordu, şimdi ikimiz için de zor zamanlar geçiyordu, ama Oldukça sakindi, ancak komşunun dairesi bazen kaygıya neden oluyordu ve bu nedenle bazen yüksek sesle müzik çalıyordu.
Bir gün öğleden sonra mağazadan evime çıkarken, ön kapıyı açtığım sırada, komşu apartmandan birinin çıktığını duydum, karşıda nasıl bir insanın yaşadığını görmekten çekiniyormuş gibi yaptım. , kısaca arkamı döndüğümde, 45 yaşlarında, bira göbeği olan, her şeyi tipik bir Rus'a benzeyen bir adam gördüm, diye düşündüm, yalnız dışarı çıkmadı, ama elbette onlara bakmadım ve aceleyle gittim. evde, muhtemelen yerel içki içenler, diye düşündüm, satın aldıklarımı bırakıp mutfakta televizyonun karşısına yerleştim, anneleri bekliyordum, akşama doğru eğlenceleri tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor, müzik, bazı çığlıklar, genel olarak tüm paket , evet, harika komşular.
Geceye doğru annem beni aradı ve kendisine yarı zamanlı çalışması ve geceleri kasiyerin yerini alması teklif edildiğini, paraya artık gerçekten ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Saat zaten sabahın biri ve bu yerel sarhoşlar yüzünden uyuyamıyorum! Eh, çok az seçeneğimiz olmasına rağmen bir yer bulduk, para için daha iyi bir şey bulamadık. Bunun böyle devam edemeyeceğine karar verdikten sonra üzerime bir bornoz giydim ve sahanlığa çıktım, uykusuz gecenin suçlusunun kapısının önünde durdum, zili çalmaya başladım, ilk başta hiçbir etkisi olmadı ama sonra Bir süre ayak sesleri duydum ve sonra kapı açıldı, önümde bir insandan ziyade sarhoş bir hayvan duruyordu.
Komşu: ne istiyorsun?!
Ben: Saati hiç gördün mü? Müziğinizi kapatın, insanlar sizi dinlemek yerine uyumak isteyebilir!
Komşu: işte sayılarla başlıyoruz! Annenle birlikte birkaç gün önce buraya taşındınız ve şimdiden lisansınızı mı indiriyorsunuz? Seni kaltak tam anlamıyla delisin!
Ben: Kendinize ne yapmanıza izin veriyorsunuz? Polisi arayacağım!
Komşu: Kimseyi aramayacaksın, seni zenci fahişe!
Aynı anda bu piç beni bornozumun yakasından yakaladı ve güçlü ve keskin bir hareketle beni eşiğin üzerinden çekip duvara doğru fırlattı; hatta duvara çarpmaktan yere düştüm bile. yaşlı bir içiciydi ve çok güçlüydü.
Komşu: şimdi ben ve yoldaşlarım sana bir ders vereceğiz.
Bu sözlerden sonra saçlarımdan tutup beni karanlık koridor boyunca sürükledi, kapıyı açtı ve içeri girerek beni odanın ortasına attı.
Komşu: bakın arkadaşlar! Bu zenci kaltak bana söyleyebileceğini sanıyor!
Kendime geldiğimde uzun süredir temizlenmemiş gibi görünen bir odada olduğumu, her yerde çeşitli alkol şişeleri olduğunu ve kanepede iki adamın daha oturduğunu fark ettim. komşunun kendisine benziyordu, onlar da oldukça sarhoş görünüyorlardı, tereddüt etmeden bana baktılar.
Komşu: şimdi kendimizi tanıtalım, benim adım Valera ve kanepede Seryoga ve Zheka var! İtaatkar olsan iyi olur, aksi takdirde senin için daha kötü olur!
Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yoktu, korku beni zincirledi ve tek söyleyebildiğim şuydu:
Ben: evet, seni polise ihbar edeceğim, çok geç olmadan dursan iyi olur!
Valera: ah, kaltak beni nasıl da korkuttu, şimdi sana patronun kim olduğunu göstereceğim!
Kemerini çözerek bana yaklaşmaya başladı ve iki arkadaşı bir şeyler hakkında fısıldaşmaya ve kötü niyetle gülümsemeye başladı.
Serega: hadi, Valera'yı yak!
Kıçımın üzerinde yerde oturuyordum ve yaklaştığında külotunu çıkardı ve yüzümün önünde uzun olmayan ama çok kalın bir penis belirdi.
Valera: neden orada oturuyorsun? Şu anda her şeyi sensiz yapacağım!
Zheka: hadi gidelim, hadi gidelim!
Ve bir saniye sonra farklı uzunluklarda üç kalın penis önümdeydi!
Valera: neye bakıyorsun! Ağzına al, fahişe!
Ben: işte daha fazlası! Canınız cehenneme ucubeler!
Valera: Bu kötü olduğu anlamına geliyor!
Arkadaşları beni tutarken pantolonunun kemerini çıkardı, ellerimi arkamdan çok sıkı bir şekilde bağladı!
Artık direnemedim bile, daha doğrusu faydasızdı, üç ağır adama karşı hiçbir şey yapamazdım. İç çamaşırım dahil tüm kıyafetlerim yırtılmıştı!
Seryoga: tuvalete gidip ben olmadan kısa yoldan geri dönme!
Valera: sensiz yaşayamayız!
Sonra üçü de güldü.
Beni alıp tuvalete götürdüler.
Valera: şimdi seni yıkayacağız!
Beni dizlerimin üstüne koydular ve başımı tuvalete indirdiler!
Valera: hadi, yıka şu fahişeyi!
Arkadaşı Seryoga yanıma geldi, aletini yüzüme doğrulttu ve anında sıcak bir akıntı üzerime çarptı! Başıma gelenlere inanamadım, sevincini gizlemeden yüzüme işedi, bütün yüzüm bu piçin idrarıyla kaplandı!
Bitirdikten sonra bittiği için rahat bir nefes aldım.
Ama sonra Valera ikinci arkadaşını buldu ve Seryoga'nın çalışmalarına devam etti.
Valera nefes almak için ağzımı açmak zorunda kalmam için burnumu tıkadı ve sonra yazmayı bırakmadan penisinin başını ağzıma soktu! Çok geçmeden ağzımın tamamı sıcak, tuzlu idrarla doldu ve kenardan taşmaya başladı!
Valera: yut şunu, sürtük!
İtaat ettim ve yutmaya başladım; tadı hoş değildi ama çıkış yolu yoktu.
İşi bittiğinde nefes almama izin verdi ve üçüncüsünün işi göğsüme işeyerek bitirmesini önerdi.
O da tam olarak bunu yaptı, onunla yer değiştirdi, yanıma geldi ve sikini göğsüme doğrulttu, ben sadece dizlerimin üzerinde durdum ve sikine baktım, bir an sonra o çoktan göğsüme işiyordu, sıcak sıvı göğsümün tamamını doldurdu ve karnımdan bacaklarıma doğru aktı.
Bu piçlerin sidiğiyle kaplanmıştım! Ama nedenini anlamadan bacaklarımın arasından sıvı sızmaya başladı, bundan nasıl tahrik olabilirim? Bu şişman sarhoşlardan!
İşleri bittiğinde beni saçlarımdan tutarak her şeyin başladığı odaya sürüklediler.
Valera: peki, duşu beğendin mi?
Ben: e-evet..
Cevabımdan sonra hepsi gülmeye başladı.
Beni odanın ortasındaki halının üzerine attılar.
Serega: Hadi onu daire şeklinde bırakalım!
Valera ilk önce geldi, saçlarımdan yakaladı ve ağzımı açmamı emretti, ben de itaat ederek yaptım.
Sikini ağzıma soktu, önce kafamı, sonra keskin ve sert bir hareketle tüm sikini boğazıma kadar ağzıma soktu, bu ucubeyi boğdum ve emdim, beni ağzımdan sikti, saçımı sert bir şekilde çekerek beni oyuncak bebek gibi ağzıma soktu, salyalarım akıyor ve öğürme reflekslerimi bastırmaya çalışıyordum.
Arkadaşları ona kendilerinin de bunu istediğini söylediğinde, onların da sırayla benim ağzımı aynı şekilde sikmelerine izin verdi, onlar da sanki kirli bir fahişenin deliğiymiş gibi sırayla ağzımı siktiler. Ancak kendimi anlamadan bacaklarımın arasında giderek daha fazla gerginlik hissettim ve bana yaptıkları hoşuma gidiyormuş gibi görünüyordu.
Ağzımla yeterince oynadıktan sonra beni köpek stili üzerine eğdiler.
Valera: vay be! Bakın, her şey sızdırıyor! Ne fahişe!
Bir üyenin içime girdiğini hissettiğimde inlemelerimi tutamadım ve bu durum üçünü de şaşırttı ve daha da büyük bir heyecanla bana tecavüz etmeye başladı!
İkinci tur için beni sikmeye başladıklarında ve ben zaten müziğin çaldığından daha yüksek bir sesle çığlık atmaya başladığımda, içlerinden biri üç kişi olduğumuzu ve kendisinin üç deliği olduğunu söyledi.
Sonra ellerimi çözdüler ve bana bunlardan birinin üstüne oturmamı söylediler, yerde yatan bir adamın penisinin üzerine itaatkar bir şekilde oturdum, göğsümü yüzüne doğru bastırdılar, ikincisi gözümün önünde durdu ve penisini ağzıma soktu, zevkle inledim.
Sonra üçüncü bir üyenin kayganlaştırıcı yerine tükürük kullanarak kıçıma tükürdüğünü hissettim, üçüncü üye kıçıma girdiğinde zevkten gözlerimi devirdim, çok acı verici olmasına rağmen hiç böyle bir şey yaşamamıştım. analımdaki penetrasyon nedeniyle orada olabildiğince sert sikilmeyi istedim!
Sonra beni sert bir şekilde sikmeye başladılar, bazen pozisyon değiştiriyorlardı, ayrıca beni ağzımda da siktiler, siklerini taşaklara kadar yapıştırdılar, siklerini ağzımdan dışarı çıkardıklarında dilimle çalıştım, sanki alay ediyormuş gibi, ben Benimle bu şekilde oynadıklarında kafamı yaladım ve dudaklarımla yakalamaya çalıştım.
Beni de aynı kabaca siktiler ve gerçekten hoşuma gitti, asla bu şekilde sızıntı yapmadım ve sikin kıçımda hareket ettiğini hissettiğimde inlemelerimi tutamadım!
Kendimi tutamadım ve bağırdım - beni kıçımdan sikmeni seviyorum!
Sonra analımın potansiyelini test etmeye değer olduğuna karar verdiler. Biri aşağıdan, ikincisi arkadan, aynı anda siklerini anüsüme sokmaya başladılar, zevkle ciyakladım! Onları sevindiren şey, beni iki üyeyle anal bölgeden sikmeye başlamalarıydı, sanki biraz daha fazla gibi geldi ve kıçımı parçalayacaklardı, ama bundan neredeyse anında kurtuldum! Ve sonra birkaç kez daha.
Valera: bakın anal nasıl da hoşuna gitti, her yere geldi, Ve sıra bize geldi!
Sonra beni dizlerimin üzerine koydular ve üçü gözümün önünde penislerini mastürbasyon yapmaya başladı, sırayla kafalarını ve taşaklarını yaladım, çok geçmeden içlerinden biri inledi ve yüzüme kalın ve sıcak sperm fırlattı , ağzımı açamadan acele ettim ve parmaklarımla dudaklarımı gerdim ve dilimi dışarı çıkardım, ikinci akıntı, öncekinden daha güçlü, ağzıma düştü, tam dilimin üzerine, bunu hissettim ve kalın ve ağzımda viskoz sperm vardı ve bundan tekrar boşalmaya hazırdım, üçüncü akıntı göğsüme düştü, hemen ardından iki kişi daha ona yaklaştı, biri penisini ağzıma soktu ve geldi, içinden çok sıcak ve lezzetli bir sıvı çıktı , ikincisi de göğsüme geldi, bütün ağzım spermle doluydu ve her damlayı yuttum ve bu bana büyük bir zevk getirdi, sonra spermleri göğüslerimden parmaklarımla çıkarıp yutmaya başladım, tadı sperm beni deli etti!
Sonra içlerinden biri "yardım edeyim" dedi ve spermi penise sürdü ve yalamama izin verdi.
Spermin tamamını yuttuğumda memnuniyetimi gizlemedim ve sordum: Bana tekrar tecavüz edebilir misin?
Bundan sonra annem evde yokken sık sık komşuma gittim ve daha fazla arkadaşımı aramamı istedim, web modeli olarak işe girdim, seksi seviyorum ve bu beni deli ediyor ve çok mutluyum iş ve seks hayatımla.< /p>
Gizli arzularım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version