- Yemin ederim ki bir şaka planlıyorum ve sadece bir şaka!
Harry, bu gece için planlar yaparken asasını Çapulcular haritasına vurdu ve hareket eden ve donmuş noktalara baktı. Ne zaman böyle bir şey yapsa, Harry arkadaşlarının saflığına ve masumiyetine şaşırıyordu - gerçekten onun, Harry'nin, babasının görünmezlik pelerinini yalnızca iyilik için kullandığını, kötüleri izlediğini ve adaleti sağladığını mı düşünüyorlar? Aslında sadece aptallar.
Harry, Hogwarts'ın tüm sırlarını biliyordu: Kim kiminle yatıyor, kim geceleri oturma odasında buluşmak için kiminle koşuyor, öğretmenlerin kişisel hayatı. Genel olarak her şey. İşte Crabbe ve Goyle'un yine aynı yatakta tadını çıkaran erkeksi güvercinler, Profesör Snape ve Trelawney'nin noktaları şüpheli bir şekilde tek bir noktada birleşiyor, Weasley ikizleri Patil kardeşlerle aynı yatak odasında bir şeyler yapıyorlar... Yeni bir şey yok. Bekle, bu nedir? Harry, bu geç saatte Hagrid'in kulübesine doğru gizli bir yol boyunca hızla ilerleyen 'Hermione Granger' adlı noktaya şaşkınlıkla baktı. İşte eğlence geliyor.
Görünmezlik pelerinini giyen Harry sessizce horlayan Ron ve Seamus'un yataklarının yanından geçti ve ortak salondan ana salona doğru ilerledi, Peeves'in ve görevdeki muhtarın yanından geçip kalenin kapılarını açtı ve kendini buldu. nemli karanlıkta. Harry haritaya bakarak sessizce arkadaşının izinden gitti ve kısa yolculuğunu Hagrid'in kulübesinin arkasında sonlandırdı. Yarı açık pencereye tutunan ve görünmez kalan Potter, ilginç bir konuşmaya tanık oldu.
- İyi akşamlar Hermione, geldiğiniz için teşekkürler. Seni bu kadar geç riske soktuğum için üzgünüm, başın belaya girebilir. Hagrid beceriksizce sakalını taradı, Fang'ı okşadı ve çekinerek Hermione'ye baktı.
Ne oldu, Hagrid? Notunuz beni korkuttu ve endişelendirdi. O kadar tutarsız yazmışsın ki, tanışıp konuşmak istiyorsun ki, ben şimdiden kendime binlerce korkunç olay düşündüm. Ejderha yine kaçtı mı? Şahgaga Malfoy'a yine mi vurdu? HAYIR? Özür dilerim...
- Hayır tatlım, öyle bir şey yok, çok yalnızlaştım. Biliyorsunuz, üçünüzü de eşit derecede seviyorum ama Harry ve Ron pek kişisel bir konuşma değil. Sizin de yerinde bir şekilde söylediğiniz gibi: "Onların bir çay kaşığı kadar duygusal bir aralığı var."
Doğru. Peki ne oldu? Yayınlayın, çekinmeyin. Hermione, yarı dev arkadaşının yanındaki kanepeye oturdu ve kocaman bir fincandan çayın iğrenç tadını yudumlamaya başladı.
– Dürüst olmak gerekirse sadece konuşmak istiyorum. Belki biraz daha iyi hissederim...
- Elbette Hagrid, seni dikkatle dinliyorum!
- Uzaktan başlayacağım. Çok teşekkür ederim Profesör Dumbledore, kutsal adam, kutsal adam! Asası olmasa bile beni burada bıraktı, bana bir çatı ve iş verdi, beni ilgi ve sıcaklıkla çevreledi. Ama 50 yıl geçti. 50 yaşındaki Hermione! Bu kulübede tek başıma yaşıyorum, hem öğrenciler hem de öğretmenler benden uzak duruyor, hatta Müdür Bey bile yılda bir ziyaretime gelmeye başladı. Deliriyorum. Bilirsin, evde bir kadın olmadan, yanımda bir arkadaş olmadan bu benim için çok zor. Üçbüyücü Turnuvası bir umut ışığıydı ama Beauxbatons'tan Madam Maxime bana bir ay keyif verdi ama sonra sanki hiç orada olmamış gibi ortadan kaybolup gitti. En azından üzgünüm. Ne söyleyebilirsin, sen zaten bizim en akıllı büyücümüzsün.
Hermione arkadaşını üzgün gözlerle dinledi. Onun gerçekte kaç yaşında olduğunu ve ne kadar yalnız olduğunu hiç düşünmedi. Ve Harry de pencerenin dışında aynı şeyi düşünüyordu. Onlara göre o her zaman neşeli, büyük ve nazik bir adamdı, zor durumlarda yardım ediyor ve cesaret veriyordu. Ama onu hiç dinlemediler ve neşelendirmediler ...
- Hagrid, eminim mutluluğunu bulacaksın! Çok tatlısın, çok naziksin, düşüncelisin, duyarlısın... - Hermione küçük elini Hagrid'in patisine koydu ve elinden geldiğince onu cesaretlendirdi.
Hermione arkadaşı için o kadar üzüldü ki neredeyse gözyaşlarına boğulacaktı. Ama aynı zamanda, tanıdıkları bunca yıl boyunca ilk kez kafasında basit bir nedensel ilişki ortaya çıktı: Hagrid bu kadar büyükse, o zaman her şey devasa mı olmalı? Kızardı ve elini çekti.
Sonraki 20 dakika boyunca güzelce sohbet ettiler ama Hagrid'in siki düşüncesi Hermione'nin aklından hiç çıkmadı. Onu görmesi gerekiyordu yoksa delirecekti. Her durumda, Oblivion büyüsünde mükemmeldi. Hagrid bunun için onu affedecektir. Ve Harry pencerenin dışında bu konuşmanın nasıl biteceğini bekleyerek sıkılmaya devam etti.
Hagrid çaydanlığa dönerken, Hermione hızla cüppesini çıkardı, onu iç çamaşırlarıyla bıraktı ve kulübenin içi izin verdiği ölçüde cinsel bir poz verdi. Hagrid dönüp bağırdı:
“Hermione, aklını mı kaçırdın?? Derhal giyin ve kulübemden çık! Üzgünüm ama kız öğrencileri baştan çıkaracak kadar değil.
Unut! Unutma büyüsü Hagrid'in hafızasından son dakikayı sildi. Küstahça yöntem işe yaramadı, daha uzun sürecek.
Ve Harry ağzı açık bir şekilde pencerenin dışında durdu ve az önce gördüklerine inanamadı. Zaten Hermione'yi birden fazla kez gözetlemişti ve onu çıplak, hatta mastürbasyon yaparken görmüştü, ama bir yetişkinin önünde... Ve Hermione'nin hâlâ bir fahişe olduğu ortaya çıktı.
Hermione kendisinden büyük arkadaşını baştan çıkarmanın yollarını aramaya devam etti. Ancak asil itibarını doğruladı ve her zaman yakınlığı reddederek Hermione'yi kovdu. Ve Bayan Granger zaten ciddiydi! Gözbebekleri genişledi, pelerini seğirdi, nefes alışı hızlıydı; başladığı işi bitirmek üzere olduğu belliydi. Ve şimdi bir düzine başarısız girişimden ve unutma büyüsünün tekrarından bıkan o, çizgiyi aştı ve korkuyla şöyle dedi: "Imperio!"
Affedilemez Büyüye direnmek imkansızdı. Hagrid, genç büyücünün isteğine uyarak sonunda beceriksiz, ele avuca sığmaz elleriyle soyunmaya başladı. Pencerenin dışında, Hem Hermione hem de Harry aynı anda hem dehşet hem de hayranlıkla baktılar, Hagrid'in sarkan, heyecanlanmamış aleti - daha çok dikenli çalıların arasında saklanan kocaman bir sümüklüböceğe benziyordu. Hermione iki kolunu da uzatıp kollarını ona dolamaya çalıştı. Harry'nin siki Hagrid'inkinden çok daha hızlı ayağa kalktı. Ancak Hagrid'in yanına vardığında karşılaştığı muhteşem manzarayla karşılaştı: 45 santimetre uzunluğunda ve en az 8 santimetre kalınlığında bir sopa, kocaman içi dolu yumurtalar ve şeftali büyüklüğünde bir kafa.
Hermione, her şeyi unutarak, Hagril'in sikini öpmeye, yalamaya, hatta ağzına almaya bile çalıştı - ama zorlukla dolgun dudaklarıyla başını kavrayabildi. Hagrid, Hermione'nin tüm zihinsel emirlerine sessizce itaat etti ve bir kukla, kocaman cıvatalı bir seks bebeği rolünü oynadı. Hermione oral seksten o kadar etkilenmişti ki, Hagrid'in aklının kontrolünü kaybetmişti ve Hagrid bir an kendine geldi, sevgili arkadaşı ve öğrencisinin ağzında bir penisle kendini çıplak buldu.
Hermione de ne böyle??? Bana ne yaptın?
- Kusura bakmayın ama sizi aksi yönde ikna edemedim. Yalvarırım, beni bir daha seni büyülemeye zorlama. Seni istiyorum ve kesinlikle bana ihtiyacın var. Bu akşamın tadını çıkaralım. - Hermione bunu, aletini hızla çekerek ve kaşlarını çatarak Hagrid'e bakarak söyledi. Peki onun yerinde kim direnirdi?
- Sen gerçekten en iyi büyücüsün. Her anlamda. - Dev, bebeğin yaramaz kıvırcık saçlarını yavaşça okşamaya, saçını kulağının arkasına sarmaya başladı. Rahatladı ve sürecin tadını çıkarmaya başladı.
Hermione şakacı bir şekilde göz kırptı ve kendini silkeleyen devin önünde durup yavaşça soyunmaya başladı. Hagrid hevesle onun vücudunun hatlarına, küçük göğüslerine, elastik kıçına, düzgün düz karnına, altındaki çekici üçgen saçlara baktı...
- Seni istiyorum Hermione... Ama korkarım yapamayız. Nedenini anlıyorsunuz...
- Yapabiliriz. Benim en yetenekli büyücü olduğumu unutmadın, değil mi? - Bu sözlerle Hermione asasını dönüşümlü olarak her iki deliğine doğrulttu ve görünmez bir genişleme büyüsü yaptı. Daha önce düzinelerce ders kitabının küçük bir çantada taşınmasına veya tüm Weasley ailesinin küçük bir çadırda yaşamasına yardımcı oluyordu, ancak şimdi daha hoş şeyler olarak hizmet edecek.
- Hagrid, lütfen beni sertçe sik. - Çalışkan bir onur öğrencisinin dudaklarından çıkan bu cümle, Hagrid'in kafasında bir şeyleri değiştirdi. Pencerenin dışındaki Potter görünmezlik pelerinini iki kere giymişti ve aletini yoğurmaya devam ediyordu.
Hermione'yi tüy gibi kollarının arasına aldı, kanepeye oturdu ve onu kendi üstüne oturttu. Hermione'nin kendisinden biraz daha küçük görünen bir üye yavaş ama oldukça kolay bir şekilde Hermione'nin dar vajinasına girmeye başladı. Yüksek sesle inledi ve Hagrid'in göğsüne düştü.
- Ooo tatlım, bunu çok özledim. Umarım benimle başa çıkabilirsin.
- Evet profesör, bana istediğini yap, her şeye katlanırım.
Hagrid gür saçlı bir arkadaşının meme uçlarını kemirmeye başladı ve onu yavaşça kendisine doğrulttu. Onu bir oyuncak bebek gibi ellerinde tutarak, her seferinde onu üyeden tamamen çıkardı ve tekrar toplarına dikti. Hermione gerçekten her şeye gururla katlandı. Takılar yardımcı oldu. Hermione bir binici gibi üstüne bindi, sonra yan yattı, sonra da kulübenin duvarına yaslanarak durdu. Hagrid, Hermione'nin gevşek bedenini masaya attığında, onun ince bacaklarını yukarı çektiğinde ve sikini onun sıkı kıçına soktuğunda - Harry üçüncü kez geldi, bu resim seni kayıtsız bırakamazdı.
Hermione inledi, yüzlerce metre boyunca etrafta kimse yoktu, o yüzden kendini tutmadı. Profesörün kalın aleti onu delip geçiyormuş gibi görünüyordu ama o yine de parmaklarıyla kendine yardım etti ve tekrar tekrar bitirdi. Sıvıları uyluklarından aşağı süzüldü ve fışkırttı ama Hagrid hâlâ gelmedi. Hagrid'in genç çırağıyla kontrolsüz bir şekilde sikişirken gözleri parladı, sadece şimdi ne kadar iyi olduğunu ve ne kadar zamandır bundan mahrum kaldığını düşünüyordu.
Terleyerek ve var gücüyle Hermione'yi sikerek, sonunda onu dizlerinin üzerine yere yatırdı ve taşaklarını yalamaya zorladı. Hermione itaatkar bir şekilde ellerini ovuşturmaya ve profesörün devasa taşaklarını emmeye başladı, yüzünün üzerindeki devasa sike şükran ve arzuyla baktı.
- Hagrid, lütfen her yerimi doldur. Devlerin sonunun nasıl olduğunu görmek istiyorum.
– Ah, bana ne yapıyorsun tatlım…
Harry'nin pencerenin dışındaki aleti zaten sürekli yoğun mastürbasyondan dolayı ağrıyor ve kızarıyordu, ama Hagrid gelmeye başladığında Potter dördüncü kez geldi, çünkü ...
Çünkü Hagrid yaralı bir ork gibi hırladı, sol eliyle Hermione'yi omzundan yakaladı ve sağ eliyle canavarını onun yüzüne doğrulttu. Eğer onu tutmasaydı, jet muhtemelen Hermione'nin ayaklarını yerden kesecekti! Devasa kalın beyaz sıvı akıntıları Hermione'nin yüzüne ve göğsüne akmaya başladı, ağzına düşüyor, midesinden bacaklarına doğru akıyordu. Dev, yavaş yavaş düşen üyeye homurdanmaya ve mastürbasyon yapmaya devam etti. Boşalma sona erdiğinde Hermione sanki bir tencereden üzerine bir çeşit iksir dökülmüş gibi görünüyordu.
Hagrid memnun bir şekilde gülümsedi, güzeli kendine çekti, kıçına tokat attı ve onu dudaklarından sertçe öptü; sakalının spermle lekelenmiş olmasından utanmıyordu.
Teşekkür ederim Hermione. Bir öğrenciyle seksin yanlış olduğunu anlıyorum ama bana çok yardımcı oldun. Ve belki de kurtarıldı. Harikaydı!
"O...bir...şeydi..." Hermione kollarını zar zor hareket ettirdi ve güçlükle konuştu, bacakları titriyor ve çöküyordu.
Bu bizim sırrımız olarak kalacak, değil mi?
Elbette!
Evet, elbette, diye düşündü Harry. "Bu yüzden onu gözetimsiz bırakacağım. Ron bu tür haberlere kesinlikle sevinecektir.
Harry sikini cüppesine sildikten sonra, olacakları sabırsızlıkla bekleyerek, kirli heteroseksüel öğrenci kız arkadaşını Hogwarts'a kadar takip etti.
Hogwarts'ın Gizli Hayatı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version