Anal öğretmenseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Anal öğretmen

Post by Anonymous »

İngilizcemi geliştirmeye karar verdim. Öğretmen olarak eski bir sınıf arkadaşımdan daha iyi birini bulamadım. Kişiyle temas kurmanıza veya alışmanıza gerek yoktur. Bu aşamayı uzun zaman önce geçtik.

Bugün benim evimde ders çalışıyoruz. Yanınıza gelmeye hazır olmama rağmen bunu kendiniz önerdiniz.

Kapıyı açtığımda, eşikte seni çok seksi bir kıyafetle gördüm: dar kot pantolon, göğüslerini zar zor kapatan hafif, kısa bir üst, deri bir ceket ve gözlük (sen bir öğretmensin).

— Merhaba) Öğretmenlerin öğrencileri için böyle giyindiklerini bilmiyordum)

—Birbirimizi herhangi bir şekilde uyum sağlayamayacak kadar iyi tanıyoruz. Bugün deri ceketimi yürüyüşe çıkarmaya karar verdim)

—Bu arada, iyi oturuyor. İçeri girin," diyerek eliyle daireye girmenizi işaret etti.

—Teşekkür ederim. Nerede çalışacağız?

— Nasıl isterseniz) Seçim küçük) Ya mutfak ya da oda)

- Hazırlanırken mutfağa gitmeme izin ver. Ve her şeyi uzun süre uzatmamak için 5 dakika sonra geri geliyorsunuz)

— Kabul ediyorum.

Sen çantanla mutfağa girdin, ben de ödevimi bitirip bilgisayarı kapatmaya başladım.

5 dakika sonra mutfağa geldiğimde beni hayrete düşüren çok ilginç bir resim görüyorum: kanepede kot pantolon olmadan oturuyorsun, siyah tanga, siyah üst, deri ceket ve gözlük giyiyorsun.
p>
— Ahhhh, mmmmm, ahhhh, burada neler oluyor?

— Şimdilik bir şey yok) ve şimdi çalışacağız)

—Benimle bu şekilde yabancı dil mi çalışacaksın?

— Evet, ama canınızı sıkan bir şey mi var?

— Genel olarak hayır) Her şey çok güzel)

"O halde buraya oturun" diyerek sandalyeyi işaret ediyorsunuz.

Yanındaki sandalyeye oturuyorum ve sen bir şeyler söylemeye başlıyorsun, ancak düşüncelerim artık sadece henüz görmediğim ama zaten gerçekten istediğim kalçaların ve lezzetli kıçınla meşgul.

Bilinçaltımda hangi görevi tamamlamam ve hatta başlamam gerektiğini anlıyorum ama aniden bacağımı nasıl okşadığını, kasıklarıma yaklaştığını hissetmeye başlıyorum.

— Hımmm, bunu neden yapıyorsun?

—Tam olarak ne? Özel ders veya...

—Neyden bahsettiğimi gayet iyi anlıyorsunuz!

- Pardon, beğenmedin mi? Eğlenceli olacağını düşündüm. Tamam, şimdi giyineceğim.

Ayağa kalk ve kıçını bana çevir. Ona bakıyorum ve başka yere bakamıyorum. Kot pantolonunu almak için biraz eğiliyorsun ve o anda sana lezzetli bir şaplak atıyorum ve tutkuyla kalçalarını öpmeye başlıyorum.

Şapkadan dolayı ciyakladın ve öpücüklerden inlemeye başladın.

— Bana küfrettin) Bundan gerçekten hoşlandığını düşünüyorum.

Kıçını kaldırıyorum: "Evet, seni o kadar çok sökerim ki ciyaklayacaksın"

—Emin misiniz?

— %100!

— O halde kontrol edelim)

Kanepeye oturuyorum, seni önümde dizlerinin üzerine çökertiyorum ve deri ceketini çıkarıyorum. Penisimi şortumdan çıkardım ve çalışır bir şekil alması için hafifçe salladım.

Birkaç saniye sonra artık tam anlamıyla “savaşa” hazır durumda. Ağzınızı açarsınız ve dilinizle penisin başını ve gövdesinin tamamını yalamaya başlarsınız. Zevkle başımı geriye atıyorum.

Birkaç dakikalık dil çalışması ve şimdi beni sulu ve derinden emmeye başlıyorsun. Sik kolayca ağzınıza girer ve biraz boğazınıza ulaşır. Seni saçlarından tutup daha sert itiyorum. Biraz öğürüyorsun ve bu beni daha da heyecanlandırıyor ve leğen kemiğimi ağzına doğru hareket ettirmeye başlıyorum.

Elinizi bırakarak siki ağzınızdan çekersiniz. Penisten ağza kadar ince bir salya akıntısı uzanır ve hatta bazıları birkaç kez bacaklarınıza damlar.

— Peki, aktiviteyi beğendin mi?

—Şık. Bunu herkese mi yapıyorsunuz?

— Hayır, sen ilk ve teksin) gerisi bunu hak etmiyor!

—O zamanlar ne kadar şanslıydım) Kalkın!

Ben kendim kanepeden kalktım ve seni dizlerimden kaldırdım. Seni tutkuyla dudaklarına çekti. Daha sonra yüzünüzü duvara bastırıp bacaklarınızı açtı, külotunuzu amcığınızdan uzaklaştırdı ve diliyle sizi okşamaya başladı. İnlemelerini duyuyorum ve dilimle içinin derinliklerine nüfuz etmeye başlıyorum.

Bir elimle dilimi değiştirip parmaklarımla seni sikmeye başlıyorum, diğer elimle ise seni sıkıca sıkıyorum ve kıçına şaplak atıyorum. Bazen çığlık atmaya başlıyorsun, ben de daha çok heyecanlanıyorum ve seni parmaklarımla beceriyorum.

Onları içinden çekip çıkarmana izin veriyorum ve onları emmene izin veriyorum. Diğer elimi kıçınızdan çıkarıp kasıklarınıza doğru hareket ettiriyorum ve yavaşça okşamaya başlıyorum. Sen parmaklarını emdin, ben de kalan tükürükle sikimi yağlıyorum ve zaten hafifçe sikilmiş amına girmeye başlıyorum.

İşte buradayım ve sen çok dar görüşlü değilsin. Zaten yeterince sikilmişsin gibi görünüyor. Sizinle birlikte giderek daha sıkı çalışmamız gerekecek.

Bir elimle belinizi, diğer elimle göğüslerinizi üstünüzden tutuyorum ve yavaş yavaş sizi sikmeye başlıyorum. Çok tatlı inliyorsun. Seni gittikçe daha güçlü bir şekilde dövmeye başlıyorum, elim çoktan üstünün altına uzanmış ve göğsünü sıkıca sıkıyorum. Gittikçe daha yüksek sesle homurdanmaya ve inlemeye başlıyorsun ve ben şimdiden seni şiddetle sikiyorum.

Kanepeye iniyoruz, seni köpek stiline sokuyorum ve kalçalarını tutarak öfkeyle amını kızartmaya başlıyorum. Artık kendinizi tutmayı bırakıp sadece çığlık atıyorsunuz, böylece komşular muhtemelen her şeyi duyabiliyor.

Kıçınıza sert bir şaplak atacağım, kalçalarınızı ayıracağım ve analınıza lezzetli bir şekilde tüküreceğim. Daha sonra parmağımla dikkatlice geliştirmeye başlıyorum.

— Oraya gitmek ister misin?

—Aslında anal seks yapmadım. Belki gerekli değildir?

—Sizi temin ederim, kendinizi iyi hissedeceksiniz)

Bu sözlerden sonra kıçını daha yoğun bir şekilde çalıştırmaya başlıyorum ama seni sikmeyi de unutmuyorum. İki parmak zaten anal deliğinizi yoğuruyor. İnlemelerinize bakılırsa olayların bu şekilde gelişmesine karşı bile değilsiniz. Üç. Hatta neredeyse dört parmak bile size sığar.

Sikimi içinden çıkarıyorum ve bir elim kıçının üzerindeyken onunla sana şaplak atmaya başlıyorum.

—Peki sürtük, anal bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?

— Hazırım ama bu alegorilerden kaçınalım)

— Sizin de söylediğiniz gibi)

Kıçını ellerimle ayırıyorum, lezzetli bir şekilde anal bölgesine tükürüyorum ve elimle kafanı içine yönlendiriyorum. Ooooo, evet. Uzun zamandır seni kıçından sikmek istiyordum. Muhtemelen her zaman!

Yüksek sesle çığlık atmaya başlıyorsun, ben de kalçalarını tutup kıçına sert bir şekilde vurmaya başlıyorum. Daha güçlü ve daha hızlı, daha güçlü ve daha hızlı.

—Kıçınız amınızdan daha dar) Nadiren pratik yapar mısınız?)

— Aaaaah, siktir et artık, bu kadar konuşma yeter!

Kıçını çılgınca dövmeye başlıyorum. Toplar sana çarpıyor. Birkaç dakika bu tür bir vuruştan sonra boşalmak üzere olduğumu hissetmeye başlıyorum.

Sana hiçbir şey söylemiyorum, sadece seni çılgınca sikiyorum ve bir anda nefis bir şekilde kıçına boşalıyorum. Birkaç itme yapıp aletimi çekiyorum, geri kalanını kıçıma boşaltıyorum.

Yerde yanınıza oturuyorum ve kanepeye yaslanıyorum.

—Beni boşalacağın konusunda uyarabilirdin. Belki de bunu yüzümde görmek istedim...

—Evet, yine de yapabilirim)

— Hayır, bugün bir dersim daha var.

— Aynı mı?

— Hayır, her şey standarda uygun)

Sen banyoya gittin, bense yerde sertleşmeye devam ettim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post