Ebeveynler seks yapmaya karar verdiğinde ve anne inlemeye başladığında, babanın penisinin annenin kıçına çarptığını duyabilirsiniz ve o sırada yan odada çocuklar 5, 9 ve 10 yaşlarındadır ve her şeyi duyarlar. bu normal mi?
Ebeveynler [url=viewtopic.php?t=2748]seks[/url] yapmaya karar verdiğinde ve anne inlemeye başladığında, babanın penisinin annenin kıçına çarptığını duyabilirsiniz ve o sırada yan odada çocuklar 5, 9 ve 10 yaşlarındadır ve her şeyi duyarlar. bu normal mi?
Merhaba.
Kocasıyla seks sırasında ereksiyon gerilemesi yaşıyor (üye biraz yumuşar) ve bu nedenle seks sırasında bu durum birkaç kez gerçekleşebilir. Bu beni tedirgin ediyor sorduğumda, farklı...
Bu özel boyutta yaşayan, bu ruh halinin özelliklerini hisseden ve anlayan insanları bulmayı çok isterim. Biseksüellik - benim için başlangıçta böyle bir durumun sadece fizyolojisi değil, psikoloji de...
Uzun bir süre boyunca bu yaşam olayları çok gizli veya utanç verici görünüyordu. Hatta katılımcıların kendileri dahil onları anlatacak kimseye bile sahip olmadığımı fark ettim çünkü artık tamamen...
Öğrenciyken Henry Miller'ın 20'li ve 30'lu yıllarda Paris'teki yaşamı tasvir etmesi oldukça ilgimi çekmişti.
Clichy, geçen sene ailemle birlikte olduğum yerden çok uzakta değil. Sadece merak...