Yaşam olaylarıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yaşam olayları

Post by Anonymous »

Uzun bir süre boyunca bu yaşam olayları çok gizli veya utanç verici görünüyordu. Hatta katılımcıların kendileri dahil onları anlatacak kimseye bile sahip olmadığımı fark ettim çünkü artık tamamen farklı insanlar oldular.

Katya ve ben 18 yaşındaydık, tutku ve seksle dolu ilk özgür yazımız başladı.

Uzun saçlı, kahverengi gözlü, küçük göğüslü ve güzel atletik kalçalı, kısa boylu, ince bir esmer. Ben sıradan bir adamım ve ilk seksim onunla oldu. Ona göre ilk seksi de benimleydi. Ancak söylentilere göre, kendisinden 10 yaş büyük eski erkek arkadaşıyla uzun süredir sevişiyordu. Ayrıca birinin evinde akranlarından birine sarhoş bir şekilde oral seks yaptığını da söylediler. Bu olaylar adına konuşmayacağım ama çıkmaya başladığımızda zaten bir tür adaletsizlik hissine kapılmıştım.

Ve böylece, farklı şekillerde ve her yerde çok fazla seviştik. Ancak, muhtemelen bu yıllarda herkes gibi. Ancak bir olay ilişkimizi tamamen değiştirdi.

Size bu olayın arka planını anlatacağım.

Katya ve ben bir mağazada tanıtımcı olarak çalışıyorduk ve yan tezgahın yanında bizim yaşlarımızda iki güzel esmer kız daha vardı.

Bu arada Katya ve ben gerçekten çok güzel bir çiftiz, birçok kişi bizi istiyordu.

Biri, adını hatırlamıyorum. Sveta diyelim. Hemen Katya'yla öğle yemeği yemeye ve bana asılmaya başladı. Ve bir gün Sveta beni arabasında sigara içmeye davet etti; tezgahın arkasında her zaman bir tanıtımcı olmalı.

Direksiyonun arkasına geçtim ve o yakındaydı. Yetişkinler gibi sigara içiyoruz. Ve aniden bir şey almak için yolcu bölmesinden arka koltuğa tırmandı: önümde siyah tanga içindeki yuvarlak poposu vardı... Üstelik tangadaki şerit, iç dudakları o kadar sıkı kesiyordu ki zar zor görülebiliyordu. Bu olaydan sonra eve spermden ıslak külotla gittim ve akşam Katya'yı iyice siktim ve siyah tanga giymeyi önerdim.

Hiçbir zaman hain olmadım ama son derece kıskançtım ve ihanetimin haklı çıkacağını hayal edebiliyordum.

Katya hastalandı ve ben işe yalnız gittim. Mağazanın güvenliğinden geçerken Sveta ile karşılaştık: Oradan geçenler hırsızlığı kontrol etmek için çantalarından her şeyi çıkarıyorlardı. Ve sonra iğrenç bir güvenlik görevlisi, Svetka'nın külotlu çorap paketinin dibine ulaştı, sanki fatura nerede? Ona cevap verdi - onlar yeni. Bu yüzden onu giymelisin! Bu olay kesinlikle doğrudur. Sveta külotlu çoraplarını açtı ve herkesin gözü önünde giydi: güvenlik görevlisi, yoldan geçen satıcılar. Pembe dantel külotunu gördüm ve kahroldum.

Bu vardiyadaki her sigara molasında o ve ben çok yakın durduk. Ve sonunda onu park yerinde becerdim, birkaç dakika içinde duvara boşaldım.

Bu ihanet vicdan azabına yol açtı ve bizi değiştiren olaya geri dönüyorum.

Birçok insan soyunma odalarında sevişiyor. Böyle bir seksten sonra Katya kısa beyaz bir etek, bir tişört ve siyah tanga giymişti, ben de onun külotuyla geldim. Asansöre bindik ve etrafımız kalabalıkla çevriliydi. O zaman sadece hayal etmeniz gerekiyor: Katya'nın arkasında duran yabancı bir adam, kocaman avucunu onun külotuna soktu ve aynı anda birkaç parmağını amının içine soktu. Spermlerimin uyluklarından aşağı aktığını fark ettim. Sessizce kendini bana bastırdı.

Onun sakinliğinden yorulmuştum. Elimi de bacaklarının arasına koydum ve adamın parmaklarımın Katya'nın daha da derinlerine girmesine nasıl yardım ettiğini hissettim. Bu birkaç dakika, bir dakika boyunca oldu.

Bu bizi aşırı heyecanlandırdı. Alışveriş merkezinden sonra, parkın yakınında bir yerde O'nunla tekrar karşılaştık ve "eğlence olsun diye" onu çalıların (küçük bir ormanın) içine kadar takip ettik.

Orada çok iyi olduğumuzu söyledi ve "birlikte kendimizi okşayalım" dedi.

Biz de aynı şekilde başladık: Katya bana sarıldı, külotunu dizlerine kadar çekti, eteğini kaldırdı ve elleriyle deliklerini, amını ve kıçını okşadı. Yardım ettim ve göğüslerine dokundum. Sonra diz çöktü ve aletimi ağzına aldı. İlk başta yanımda mastürbasyon yaptı, Katya'nın onu ne kadar istediğini fark ettim. Nasıl olduğunu anlamadım ama penisi zaten ağzındaydı ve onu arkadan amının içine soktum. Tamamen kaotik ama sessiz (çünkü yakınlarda insanlar vardı) bir seks partisi başladı. Onu köpek stiliyle becerdik, uzandık, onu bir ağaca koyduk, molalarda sigara içtik ve sırayla ağzına bir alet verdik. Tabiri caizse "oyunun içindeydi". Onu bir ağaca yaslayarak, uzun zamandır parmağıyla kıçındaki deliği açmaya çalışıyordu ve sanki onu ona sokmam için beni cesaretlendirmeye başlamıştı. Penisimi eline aldı, biraz salladı... Daha çok heyecanlandığımı anladı. Kendisi birkaç kez aletimi ağzına daldırdı ve ardından Katya'nın kıçına daldım. "Kıç"tan sonra Katya bir çeşit hüzün hissetti ve pek bilinci yokmuş gibi görünüyordu.

Bir içki aldık ve evine eşlik etmeye gittik. Fikir çılgıncaydı; odasına gitmek (ve ailesi evde) ve bütün gece onu becermek. Onun ikamet yerini bir yabancıya gösterirken ne düşünüyordum ki?

O evdeyken biz girişte bekledik. Onun çok tecrübeli ve seksi bir kız olduğunu ve bunun kesinlikle ilk kez kıçına tekme yemediğini söyledi (bu beni kızdırdı).

Evine doğru yola çıktık. Anne ve babasının evde olmadığı ortaya çıktı (bu da bana yalan söylediği anlamına geliyordu; beni eve çağırmak istemiyordu). İç çamaşırını değiştirdi ve siyah çoraplarını giydi. Üçlü vardı, onun ağzında bir araya geldik. Duşa gittim ama döndüğümde onların bensiz nazikçe seviştiklerini gördüm. Garip, heyecan verici bir duyguydu. Uzun zamandır onu almaya çalışıyordum ve şimdi onu bir adama verdim.

Gecenin yarısına doğru onu koridorda uğurladık, elimi sıktı ve sonra sanki veda eder gibi elini onun amının içine koydu ve kadın itaatkar bir şekilde dizlerinin üzerine çöktü ve hareket etmeye başladı. sarkık penisini emdi (tuhaf bir şekilde geldi).

Bir süre geçti ve başka bir olay daha ortaya çıktı: Boş bir dairenin anahtarlarını arkadaşımız Andrei'den (aynı yaştaki) şaka olsun diye aldıktan sonra, Katya ve ben doğal olarak oraya sevişmek için düştük. Kız kardeşinin yatağında seviştik, kız kardeşimin dantelli iç çamaşırını Katya'ya giydirdim.

Andrei aniden ortaya çıktığında Katya uyuyordu. Mesele şu ki, o bizimle yatakta olan üçüncü kişiydi; bize bakarken mastürbasyon yapmasına izin verdik.

Seks, seks, seks... Ve sonra onun ona arkadan bağlandığını ve onu kıçından siktiğini fark ediyorum. Yine aldırış etmiyor... İşte bu kadar. Onu daha sonra görmek hoş değildi. Ve genel olarak bu bizim pervazımızdı, çünkü... aslında bundan hoşlanmadık.

Bir arkadaşımın hamamında bir olay daha yaşandı: Katya aşırı sarhoş oldu ve sokakta bana oral seks yapmaya başladı. Kanepede yatıyordu ve artık bu genç bedenle ne yapacağımı bilmiyordum. Ben de kapıyı bile kapatmadan arkadaşlarımla bir şeyler içmeye gittim.

Geri döndüğümde, sırf sizi düşündürmek için, aynı Andrey'i çıplak vücudunun üzerinde mastürbasyon yaparken buldum. Andrey'in bizi seks yaparken filme çekmesi fikri ortaya çıktı. Ve öyle oldu; video daha sonra silindi. Bu arada, uyuyan bir kadınla seks yapıyorduk.

Hikâyenin bittiği yer burası. Ve çok geçmeden ondan çok acı bir şekilde ayrıldık. Kendiniz karar verin...

Ayrılıktan birkaç hafta sonra öğrendiğim birkaç gerçeği daha ekleyeceğim. Parktaki o adamın telefon numarasını buldum, arabasında onunla tanıştım (bana asılıp asılmadığını öğrenmek istedim). İşte şunları söyledi:

—Katya'yı asansörde buluşmamızdan önce bile tanıyordu. Onu yetişkin erkeklerden oluşan ortak bir evde gördüm (bunlardan biri, kendisi ve arkadaşıyla birlikte odada gözlerden uzaktı).

— Onun evinde birlikte geçirdiğimiz geceden sonra, onu sık sık evde, arabada, parkta (hatta aynı yerde) sikti. Kabaca söylemek gerekirse, karısı orada olmadığında aradığında sık sık yanına geliyordu. Ayrıca başka bir amcayla üç kişilik bir ilişki yaşandı. Söylenene göre bundan sonra her ikisine de bir şey "bulaştı" ve onu aramayı bıraktılar.

Hepsi bu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post