BİR EVCİL HAYVANLA NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM.....General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 BİR EVCİL HAYVANLA NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMİYORUM.....

Post by Anonymous »

Burada bir kızla yatıyorlar, metresi evinde, o benim üzerimde, seksten sonra herkes rahatlamış..... ve onun huzurlu, sakin bir Labrador'u var ama biz kapıyı erken kapatıyoruz, o da tuvalete gitti. kapıyı açtı, birayı açtı, seksten sonra bira getirdi ve üzerime uzandı, o da yatağa atladı ve yatağa bağlandı, köpeklerin genelde yaptığı gibi..... ve bir noktada sanki kıçını kaldırmış gibi göründüm ve saçımı yakaladı ve şöyle dedi: ah ah ahh ve seğirdi, hemen anlamadım, bir süre sürdü, atladı, görüyorum ki aleti o kadar kırmızı ki, kaçtı...... .. Ona seni neden siktiğini söylüyorum... hayır, o sadece beni çok seviyor..... ve ben onun bacağından o kadar çok aktım ki, o, utanma. Yalnız kızlar bazen o kadar çok severler ki o da öyledir... Beni utandırmak zor ama o zaman değildi.... sonra mutfakta çıplak konyak içtik ve ben de şöyle düşündüm, sen uzun zamandır böylesin, eh, bir arkadaşı ona şunu tavsiye etti: o bu türün bir yetiştiricisi, sanki evet bunlar hiçbir anlam ifade etmeyen oyuncaklar... .

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post