Yeniden teminat ...General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yeniden teminat ...

Post by Anonymous »

Çok yakında evlendi ve karısıyla yürüdü. Evlilikten bir kız vardı. Karısı yeniden yayınlandı, çok başarılı bir adam ve ben de ayrıldım, zevk için yalnız yaşıyorum) Bu sadece bir kızı (karımla kaldım) bu yeniden görünümlerden tıklamaya başladı, hepsi dalmak için - Ne arkadaşlar ne de bir adam ne de coşku. Birkaç ay önce, eski karı beni arar ve yardım ettiklerini söylüyorlar, yardım et, kızın yakında bir otistik olacağını, gevşemesine yardım edeceğini, çok atılmasına yardım edeceğini - pahasına denizlere uçacağını söylüyorlar. Ben böyle bir şeyin öğretmeniyim, daha ziyade oyuk, ama ücretsiz bir yolculuğu reddetmedim. Ve biz bizim Holidyamızız ve kızı hepsi üzülüyor, düşünceleriyle, eğer nereye gidersek, o zaman bir elbisede bir rahibe gibidir ve panama büyük, eğer plajda, sonra kapalı bir mayoda yüzüyor , bir dalış gibi (sanırım, konu olduğu gibi yanıyor, ne kadar, onu hiçbir şekilde neşelendirmek mümkün değil! Komplekslerden, çıplaklıktan güzellikten kurtulun ve beynine gidelim. Güldüler. Kısacası, 16 yaşındaki kızı gözlerimizin önünde dönüştü. " Benim için bir test ol ... Şimdi, beni ziyarete gelince, bira oturuyoruz, Muzlo dinliyoruz ve elbette Golyak. Bilmiyorum, iyi ya da kötü, ama yeniden tasarlandı ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post