Yeniden ele geçirildikadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Yeniden ele geçirildi

Post by Guest »

Merhaba 18 yaşındaki adam, genel olarak durum şu. Bir konserdeydim, ondan önce 20 yaşında bir adamla, yani onunla ve onun tanıdığıyla (25) neredeyse tüm konser boyunca konuştum ve ayakta durdum. Konserden sonra dışarı çıkıyoruz, bir kız bir arkadaşıyla gidiyor, fotoğraf çekmesini istedi, tanışıyorum (24 yaşında), fotoğraf çekmeye gidiyorum, sohbet ediyorum, arkadaşım uzakta, fotoğraf çektirdik ve hep birlikte fast food'da oturmaya gittim, ondan önce alkol almak için mağazaya gittik ve aptalca pasaportumu gösterdim, yaşını fark etti ve onun bir çocuk olduğu ve benim buradaki en küçük olduğum için korkmaya başladı, tamam, fast food, ben Baştan beri bunlarla oturuyorum, 30 dakika kadar sokakta arkadaşıyla sikişiyor, sonuç olarak arkadaş gidiyor, şimdi birlikte oturuyoruz, bira içiyoruz, ellerine dokunuyorum, iltifat ediyorum, konuşuyoruz , Daha sonra ona sarıldım, her şey yolunda görünüyor, 20 yaşında bir adam evine gitmeyi önerdi. Sokağa çıkıyoruz, yürüyoruz, ona sık sık sarılıyorum, o anda onu biraz kaldırdım ve şakacı bir şekilde buna böyle gerek olmadığını söylediklerini söyledim. Şu anda uzun bir göz teması olmasına rağmen öpemedim. Genelde yürüyoruz, bir kızla konuşuyorum, iki arkadaşım birbiriyle konuşuyor ve sonra 25 yaşında olan gidiyor, üçümüz kalıyor ve adam tüm ilgiyi kendine çekmeye başlıyor, biraz derinden başlamaya başlıyor. her türlü psikolojik konu üzerine konuşmalar (sanırım bundan pek hoşlanmıyorum ve her zaman kısa cevap veriyorum), ama kız bu alanda çalışıyor ve sonra sırasıyla sadece 20 dakika kadar sohbet ediyorlar ve ben ara sıra bir şeyler tef çalarken, aynı zamanda kızla el ele yürüyoruz. Ama sonra eve varıyoruz, ben zaten bitkin durumdayım ve adam da olabildiğince sağlıklı. Hepimiz kanepede oturuyoruz, ben de yanındayım öh, ama sonra adam seks hakkında konuşmaya başlıyor. Ne diyeyim, her şey bir çeşit şeyle ilgili. deneyim ve ben lanet bir madenim var, o zaman sırasıyla bana 0 ilgi vardı. Bilgisayarda oynamaya gittik, kız oyunu oynadı, bir arkadaşı birkaç kez aradı ve yaygara çıkardı, fwb'leri olduğu ortaya çıktı. Genelde masalın sonu bu, sabah bayıldım ve o ikisi iletişim kurmaya devam etti. Birkaç saat sonra uyanıyorum, yanıma geliyor ojp nasıl olduğunu soruyorum, normal konuşuyorum ve odaya giriyorum, yakalanacak bir şey yok, açıkçası anlamıyorum' Zaten burada oturmayı sevmiyorum, kalkıp gittim. İşte sorular: Diğer adam battaniyeyi kendi üzerine çekmeye başladığında ne yapmalı? Bu alanda çok başarılı değilseniz, hiç konuşmadan arsız bir filme gitmeye değer mi, biraz k+ görmeye? Maksimum verimlilik için bu gibi durumlarda nasıl hareket etmeliyiz ve devam etmeliyiz?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İkinci randevunun yeniden planlanması
    by Anonymous » » in kadınların baştan çıkarılması
    0 Replies
    50 Views
    Last post by Anonymous
  • Yeniden teminat ...