Ben 26 o 27 yaşında.
Aramaya karar verdim iş yerinde sık sık gördüğüm bir kafe OZHP. Daha önce sadece iş yerinde konuşuyorduk. VK'da bulunan sayfa, erişim sınırlıdır, tamam. Bir saat sonra zaten arkadaş olduğumu ekledim. Selamı hemen ertesi gün yanıtladı. Diyalog başlatmamaya karar verdim ve beni buluşmaya davet ettim, kabul ettim. Onu evden aldım ve bir kafeye gittik. Diyalog süreç boyunca iyi gitti. Çalışma konularıyla başladık. Kafede zaten sevdikleri kişiye, ortak arkadaşlara vb. geçtiler. Karşıma oturdum, bir hata biliyorum ama ölümcül değil. Ayrıca iki saat boyunca evinde beklediler. Biraz kinestetik başladı. Sakin bir şekilde tepki verdi. Ayrılırken dört gün içinde bir etkinliğe katılmayı teklif etti. Kabul. Birkaç kez yanaktan elveda falan. 4 saat sürdü.
Bir gün sonra boşa gittiler. Burada hiçbir şekilde konuşma yok. Yarım gün görmezden gelinir. Toplantının arifesinde bir arkadaşına yardım etme bahanesiyle birleşti. Hangi alternatif zamanı sunacağını ve ondan üç gün boyunca sessiz kalacağını sordu. Sonra biraz konuştuk, meğerse LTR'yi 4 ay önce bitirmiş ve herhangi bir ilişki istemiyormuş. Henüz gitmesine izin vermedim. Mesela birisini sorunlarıma dahil etmek benim için ne gibi. Yalnız olacağım. Ancak yine de iddialı tavrıyla onu korkutuyordu. Yine de basmadım ve rahatsız etmedim) Görünüşe göre tüm bunları elden çıkardım. Tekrar buluşma teklifine olumlu tepki verdi ancak henüz zaman yok. 5 gün sonra yazdım. Hasta. Sıcaklık tamamen iş ve bir yere gidecek güç yok. Cevaplar tek hecelidir ve yarım gün sürer. Doğal olarak yazmıyorum vs.
Ve şimdi sızıntıları veya koşulları + tramvayların kırılmasını anlamıyorum? Bunu yapmanın en iyi yolu ne?
İkinci randevunun yeniden planlanması ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version