Bir erkek, bir kadınla bir kadınla bir beyefendi olarak davranmalı mı, örneğin, kapıyı açmalı, giyinmeye yardımcı olun, oturduğunda, yani kadınlara sorunsuz bir şekilde idare edebilecekleri şeylerle yardımcı olmak için sandalyeden çıkmalı mı? Çok mu fazla?
Bir erkek, bir kadınla bir kadınla bir beyefendi olarak davranmalı mı, örneğin, kapıyı açmalı, giyinmeye yardımcı olun, oturduğunda, yani kadınlara sorunsuz bir şekilde idare edebilecekleri şeylerle yardımcı olmak için sandalyeden çıkmalı mı? Çok mu fazla?
Herkesi memnuniyetle karşılıyorum! Sadomasochism bana ilginç bir şey gibi görünüyordu, ama bana erişilemedi. Evet, ve bunu biriyle denemek istemedim. Ancak nispeten yakın zamanda, bir kişi hayatımda...
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...
Kadınlar tecavüze uğramaktan mı korkuyorsunuz, bunun olmaması için bir önlem alıyor musunuz, peki ıssız sokaklarda yürümeyin, kısa etek giymeyin, yabancılara gülümseyin, bir kutu sigara alın. gaz...
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye...