Anal seksden herhangi bir his olan. Farklı şekillerde olur. Çok fazla av seks var, ama eylem girdiğinde tatsız hale geliyor. Ve bazen çok hoş hisler ve sonunda bitmeye başlıyorsunuz.
her zaman farklı şekillerde, ama her zaman hoş olmasını istiyorum.
[url=viewtopic.php?t=2126]Anal[/url] seksden herhangi bir his olan. Farklı şekillerde olur. Çok fazla av seks var, ama eylem girdiğinde tatsız hale geliyor. Ve bazen çok hoş hisler ve sonunda bitmeye başlıyorsunuz. her zaman farklı şekillerde, ama her zaman hoş olmasını istiyorum.
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya...
Günün haberi: Soçi'de bir adam kayınvalidesinden 17 milyon ruble çalarak 3 günde fahişelere harcadı. Bir Kemerovo sakini güneydeki kayınvalidesini ziyarete geldi ama bir anda para ve mücevherlerle...
Ben genç bir biseksüelim ve bir sorumluluk ya da varlık arıyorum, bakire değilim, kıçıma ve ağzıma sperm istiyorum, erkekleri emmeyi ve yumruklamayı severim. 15 yaşındayım.