En "vahşi" karısı Sexwife biçiminde hareket edin.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 En "vahşi" karısı Sexwife biçiminde hareket edin.

Post by Anonymous »

Sevgili kocalar, ne tür bir eylemde bulunduğunuz, bunun için utanacağınız ve aynı zamanda heyecanlayacağınız.
Benimle başlayacağım.
Karımla dinlenmeye gitti. Sahilde bir adamla tanıştık, birlikte yıkandık, güneşlendik, konuştuk, akşam bir kafede buluşmayı kabul ettik. Oturduk, içtik, konuştuk ve devam etmek için odamıza gittik. Hala biraz içtiler. Zaman sonra ve biz bizim tanıdık bizimle geçirdiğine karar verdi, özellikle oda iki yatak vardı. Eşim ve ben bir tane yatıyordu, diğer yanındaydı, gece ışığı odada yanıyordu, bir süre kendi aralarında konuştuk, güldük.
Sonra arzudan patladım, düşüncelerim karımı alıp sikmeye başlamaktı, böylece her şeyi gördü. Bir tür takıntı gibi. Üyem patladı, dokunuşla bitmeye hazırdı. Karısı, başını yastığa, perdenin altında hafifçe kaldırarak bizimle konuştu. Tanıdıklarımızı sigara içmeye davet ettim, her ikisi de iç çamaşırlarında pencereye gittik. Ben de her şeyi yapıştığını fark ettim, biraz durmaya çalıştı, böylece fark etmeyecektik.
ve sonra kendimden beklemediğim bir şey yaptım. Adamı bana çevirdim, önünde diz çöktüm ve iç çamaşırlarını ondan çektim. Kıllı üyesi, oldukça etkileyici boyutlar, yüzümün hemen önündeydi. Tabii ki biraz soluktu, beni tutmaya çalıştı, ama onu kıçından ellerimle tuttum. Onun horoz öptüm, yumurtaları yaladı ve daha fazla heyecanlıydı. O zaman uçuruma atlamış gibiydim, düşünceler durmam gerektiğine parladı, ama artık duramadım. Eşimin şimdi bize baktığını ve aynı zamanda daha korkunç ve daha hoş olduğunu biliyordum.
horozunu öpüyor, bugün eşimle yatmasını istemeye başladım ve başka bir yatağa giderdim ve onlara müdahale etmezdim. O zaman bir sis içindeydim, ama bir üyeyi öpmek, ona yumurta yalamak ve bir şekilde daha ahlaksız falan yapmak istedim. Eşimin her şeyi duyduğunu bilerek ona “Lütfen”, “Sana sormak istiyorum”, “Memnun olacağım” vb. Kişinin şaşkın bir yüzü ve beş sent gözleri olduğunu fark ettim, ama sessizdi. Bana bakarak, arkadaşımızın ona bir kapak bırakmasına izin verdi. Bir sonraki yatağa yattım. Bir süre odada sessizdi, sessizce uzandım ve arkadaşımızın arkasına baktım, sırtında yatan karımı kapattı. Bazen bir şey hakkında nasıl öpüştüklerini ve fısıldadıklarını duydum, sonra karım sessizce inledi, sadece elini gördüm, arkadaşımızı boynundan kucakladı. Sonra "bekle" dedi, kendini kaldırdı, bana omzunun arkasından baktı ve gece ışığını kapattı. Yakında bir yaygara ve yatağın karakteristik gıcırdaması vardı. Yatak örtüsünü düşürdüler, ama oda karanlıktı, sadece vücutlarının siluetlerini gördüm, nefeslerini duydum ve karımı astarladım. Daha önce hiç olmadığı kadar sarsıldım. Sadece bitireceğim, yalan söyleyeceğim, onlara bakacağım, dinleyeceğim ve tekrar duracağım, tüm midemi spermimle döktüm.
Tanıdık sabah kaldığında, eşim ve ben fırtınalı seks yaptık. href = "You need to register to see the link."> Plajda Birlikte yüzme ve güneşlenme ile birlikte yüzme, konuştu, şaka yaptı ve güldü. Şimdi tanıdıklarımız daha rahattı, bazen eşimle fısıldayan bir şey hakkında ona sarıldı. Karım gülümsedi, bana baktı ve yine bir yükselticim var.
Odamızda akşam tekrar horozunu öptüm, yumurtaları yaladım ve onu tekrar karımla uzanmaya ikna ettim, bana bir iyilik yapmasını istedi. Dahası, daha da büyük bir arzu ile yaptı, heyecanlandım. Her şey tekrar tekrarlandı, arkadaşım aynı yatakta eşimle yattı, nasıl seks yaptıklarını dinledim ve sarsıldı.
Bu dört gün daha devam etti, sonra eşim ve ben evden ayrıldık.
evde, karısı bu tatilin asla unutamayacağını söyledi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post