Merhaba sevgili bayanlar. Çocukluğumdan beri ablam için çılgın bir cazibe var ve şimdi yeğenine olgun değil. Soru şu ki, cinsel hayatınıza erkek kardeşinin kardeşiyle girmenizi sağlayacak mısınız? Her toplantıda Kuni yapmaya hazır olurdum ve çok azdı. En eskisi cinsel deneyim oldu. Ama o kız kardeşi hiç sevmedim, sadece ağzındaki bir akşamdan kalma vaat etti ve onu kedi ve hepsini yaladı. Ve orta kız kardeşimle doğrudan samimiyet istiyorum.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] sevgili bayanlar. Çocukluğumdan beri ablam için çılgın bir cazibe var ve şimdi yeğenine olgun değil. Soru şu ki, cinsel hayatınıza erkek kardeşinin kardeşiyle girmenizi sağlayacak mısınız? Her toplantıda Kuni yapmaya hazır olurdum ve çok azdı. En eskisi cinsel deneyim oldu. Ama o kız kardeşi hiç sevmedim, sadece ağzındaki bir akşamdan kalma vaat etti ve onu kedi ve hepsini yaladı. Ve orta kız kardeşimle doğrudan samimiyet istiyorum.
Bir kadın arıyorum Aşağılama, kirli konuşma, yetiştirme, zorlama, Petepley konusunu seven. İletişim için. Ben 42 ben yeterli güzel bir adamım, zeki, dikpik atmayacağım. Bağlantı ve iletişim...
Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için...